Recenzia na jemný olejový balzam do sprchy od Balei


Balea sa nám opäť rozrástla o ďalší skvelý produkt, tentokrát o jemný olejový balzam do sprchy!:)

Už dávno určite viete, že sa pokožka dá rýchlo nakrémovať aj v sprche, a to vďaka balzamu do sprchy od už dávno známej Nivei. No s touto (pre mňa určite) veľmi praktickou novinkou prichádza teraz aj o niečo lacnejšia Balea! Musím povedať, že tieto balzamy do sprchy sú pre mňa ako stvorené! Ja osobne neznášam krémovanie, a to hlavne teraz v zime, keď sú všetky tie krémy nepríjemne chladné..brrrr. V lete to ešte ako tak dodržujem..ale teraz v zime na to naozaj kašlem, čo viem, že nie je najsprávnejšie. A preto som veľmi rada, že sa začali vyrábať aj takéto šikovné náhrady krémov :)) 


Vďaka ošetrujúcemu zloženiu olejového balzamu, ktoré je obohatené olejovým komplexom a je vhodné aj pre veľmi suchú pokožku, bude pokožka hodvábne jemná. Balzam sa ľahko nanáša na mokrú pokožku a pokožka ho ľahko vstrebe. Po osprchovaní a sušení sa môžete ihneď obliecť! Jedinečné zloženie vám dopraje jemnú a ošetrenú pokožku ihneď po osprchovaní. Tento olejový balzam neobsahuje žiadne farbivá ani silikóny!


Použitie je naozaj veľmi jednoduché: Pokožku očistite a opláchnite bežným sprchovacím gélom a následne, ešte v sprche, nakrémujte pokožku olejovým balzamom. Potom opláchnite olejový balzam do sprchy teplou vodou. Aké jednoduché, preto ho zbožňujem :)

Pokožka po osprchovaní je naozaj veľmi jemná, vláčna a voňavá :) Samotná vôňa balzamu je veľmi príjemná, taká krémová, a miestami mi dokonca pripomína starú dobrú Indulonu :)

Na obale balzamu sa píše ešte aj jedna veľmi praktická rada a to citujem: Odstráňte prosím zvyšky olejového balzamu do sprchy z vašej vane / sprchovacieho kúta. Zabránite tak nebezpečenstvu pošmyknutia :)


Objem balzamu je tak akurát, a to presne 400 ml.
Cena sa pohybuje okolo 3€

Ak ste tiež lenivé na krémovanie, tak vám tento produkt vrelo odporúčam :)
 Máte už odskúšaný takýto typ produktu?:) 
Krásny zvyšok večera!

Komentáre

  1. Telové mlieko do sprchy od Nivei ma nikdy príliš nelákalo, no tento balzám vyzerá úžasne! Určite si ho musím pri najbližšej ceste do dm kúpiť.
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ešte nemám odskúšaný žiaden ale už dlho na ne poškuľujem :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. už dlhšie som sa rozhodovala, či si ho kúpiť alebo nie, ale teraz je to už jasné, ďakujem Mia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tohle bych moc ráda vyzkoušela, tyhle produkty do sprchy jsou mé nejoblíbenější :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dívala jsem se na to v DMku, ale odolala jsem a nepořídila si :)) :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja pouzivam Baleu ale tu modru a je tiez super :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Baleu všeobecne mám veľmi rada a je super, že za takú skvelú cenu si môžeš zadovážiť tak kvalitný produkt. :)
    Ms Rontgen | expressing myself

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já zrovna používám modrou variantu a to tělové mléko do sprchy :). Tohle jsem si koupila předevčírem a už se těším až ho začnu používat :). S tím že krémy jsou v zimě chladné máš pravdu :D teď se snažím mazat po koupání a vždycky to tak hrozně studí a vůbec se mi to nelíbí :) .

    OdpovedaťOdstrániť
  9. U nás doma máme dosť tvrdú vodu, tak mám po sprche vždy pocit akoby som mala o číslo menšiu kožu. Mlieka do sprchy NIVEA ma príliš nenadchli lebo boli pre mňa slabé a mala som pocit, že sa musím aj tak nakrémovať klasickým krémom. Tento balzam ma láka najmä na leto, keď je veľmi teplo lebo vtedy klasické krémy ľúbia urobiť na pokožke akoby taký film a nevsakujú sa dobre, resp. keď sa človek spotí tak je zbytočne mastný.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Modrá varianta ma moc neoslovila, ale tento vyzerá super a rozhodne sa po ňom pozriem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. V pondelok som ho hľadala v DM, ale boli vypredané, mali len tie modré. Lenže mne je sypmatickejšie toto oranžové balenie :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky