Obľúbená letná telová kozmetika a novinky z dm drogerie


Ahojte

keďže leto už dávno začalo, určite už máte nejaký ten opaľovací krém doma na poličke..no ale ak nie, tak tu mám pre vás dva skvelé tipy + ešte nejaké letné novinky z dm drogérie :) Kedže už za dva dni idem na dovolenku, veľmi som sa potešila, keď som doma zbadala balíček od dm drogérie, v ktorom sa schovávali 4 skvelé letné produkty. A to: 

Opaľovací krém SunDance Young Light Lotion LFS 20
ktorý má jemné zloženie s úžasnou kokosovou vôňou, okamžite chráni pokožku pred spálením slnkom, perfektne sa rozotiera, dodatočne dodáva pokožke hydratáciu s glycerínom, vitamínom E a provitamínom B5 je pokožka hydratovaná a chránená pred vysušovaním. 

Osviežujúci telový sprej uhorka a vodný melón Alverde,
perfektne osvieži počas horúcich letných dní a vitalizuje zmysli sviežou dávkou ovocne sviežej vône uhorky a vodného melóna. Keďže na melóne som v lete totálne závislá, táto vôňa ma potešila úplne najviac :) A navyše rastlinný glycerín uchováva v pokožke hydratáciu. Skvelý tip: uchovávajte telový sprej v chladničke, osvieženie bude tak oveľa intenzívnejšie. Je malinký a praktický, takže sa skvele zmestí aj do tej najmenšej kabelky :)

Balea pleťová maska Happy Day
má úžasnú ovocnú vôňu grepu, ktorá rozmazná vaše zmysly a cenný extrakt z kvetov bazy pokožku ošetrí a osvieži. Hodnotné oleje ako mandľový olej a olej z jadierok kukurice a bambuckého masla dodajú vašej pokožke jemnosť a vláčnosť a ochránia ju pred vysušením. Panthenol pokožku upokojí a dodá jej hydratáciu. Vitamín E ochráni pokožku pred predčasným starnutím, spôsobeným slnečným žiarením. 

A ako posledný je sprchovací gél (fialová kvetinka), ktorý plánujem vyskúšať až na dovolenke :)

No a taktiež tu ešte mám pre vás aj moje tipy na skvelý sprchovací gél, telové mlieko a opaľovací krém..



Opaľovací krém SAHARA (Astrid) s ochranným faktorom 10 a beta karoténom
je mojim najobľúbenejším opaľovacím krémom už pár rokov..Má veľmi príjemnú letnú vôňu, jemné zloženie a veľmi ľahko sa rozotiera. Nemá takú tú klasickú bielu farbu, ale skôr takú vanilkovú..asi kvôli tomu beta karoténu, ktorý urýchľuje opaľovanie a zároveň predlžuje dobu jej opálenia. Tiež obsahuje vitamín E a D-panthenol, je vodeodolný a chráni pokožku pred vysušením. Pre mňa je to najlepší opaľovací krém, aký som kedy mala :)



Sprchovací gél Creme 21 s vôňou vanilky a jazmínu dodá vášmu telu neskutočnú dávku energie! Má naozaj úžasnú sviežu vôňu a pokožku zanecháva krásne jemnú..

Spevňujúce telové mlieko fenjal 
s trojitým efektom dodáva pokožke výživu, rozjasňuje ju a spevňuje. Olej zo zrniek hrozna ako aj vitamíny B5, C a E dodávajú pokožke hydratáciu, pričom ju chránia pred voľnými radikálmi. Má vláčnu konzistenciu, ktorá sa absorbuje ihneď po nanesení, pričom zanecháva povrch pokožky hodvábny. Svieža kvetinová vôňa telového mlieka vytvára pocit príjemnej ľahkosti. Neobsahuje parabény. 



No a samozrejme by som sa v lete nezaobišla bez poriadneho a kvalitného krému na pery s ochranným faktorom. Mojim najobľúbenejším je krém v tyčinke od La roche-Posay so SPF 50+, ktorý perfektne ochráni moje citlivé pery pred slnkom. Moje pery sú na slnko naozaj veľmi citlivé a keď si ich nenatriem, tak sa mi vyhodí pľuzgier, takže bez neho by som už na slnku nedokázala ani existovať. Je to skvelá vecička :) Samozrejme ju používam aj na citlivé miesta v okolí očí a nosa. 

Aká je vaša najobľúbenejšia telová kozmetika a opaľovací krém? :)

Komentáre

  1. ten Alverde sprej si budu muset koupit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pre sprej a masku si asi tiež budem musieť zbehnúť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ooo presne som zháňala niečo s kokosom, no paráda len 20 je veľa

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sahara je taky můj nejoblíbenější krém na opalování, navíc za super cenu :)

    Radu - Giveaway o Benefit Sugarlicious

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ta maska mě zaujala,díky za tip.Ale bacha na ten Alverde!!!! Je senzační ale právě ta vůně okurka meloun je dost sporná.Mě šíleně nevoní když to řeknu kulantně :) a už to psalo více lidí,ovšem mají v limitce 2 vůně a ta druhá je naopak skvělá.Je to pomeranč a meduňka.Tu určitě doporučuju

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten sprej od Alverde je božský, mám už druhý a vôbec mi nesmrdí, ale krásne sviežo vonia. :)
    www.natalykukova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To musí všetko tak pekne voňať :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. som rada že som nedostala sprej od alverde s melonovou voňou ja mam citrusovu:)) uži si dovolenku:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Na fenjal krém majú teraz v dm zľavu, tak si ho asi kúpim. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To fakt? Tak utekam pre jeden aj ja :-D

      Odstrániť
    2. Odporúčam Fenjal antiperspirant:-)

      Odstrániť
    3. Akurát som rozmýšľala, že aký si kúpim :D vďaka za tip ;)

      Odstrániť
  10. To zpevňující tělové mléko fenjal mě zaujalo :). Určitě se na tuto kosmetiku podívám :).

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Super článok! :) Saharu používam tiež... ten alverde telový sprej majú hádam všetci! :D Musím ho aj ja vyskúšať že čoj e na ňom také úžasné :D :D

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky