TIP na vianočný darček: Sally Hansen SALON gelPOLISH {Review}


Zdravím kočky!

Ak pravidelne sledujete môj blog viete, že som v júli bola na tlačovej konferencii Sally Hansen ohľadom nového gel setu, ktorý sa začal u nás predávať začiatkom augusta. Ja som si recenziu zámerne nechala takto pred Vianocami, pretože set nie je najlacnejší (119€) a teda máloktorá si ho môže dovoliť kúpiť len tak v bežný deň..ale napr. ako vianočný darček je tento set úplne ideálny :) 

SALON gelPOLISH Set obsahuje:
  • LED lampu, ktorá je úplne unikátna, pretože je presne nastavená na potrebný čas (30 sekúnd) za ktorý má gel vytvrdnúť,
  • 1x podkladový gel, 1x farebný gel (zatiaľ sa gel v sete predáva len v odtieni wine not), 1x vrchný lak,
  • čistiace tampóniky napustené alkoholom, ktoré nechty očistia a odmastia,
  • drevenú paličku na tvarovanie kožičky a nechtov,
  • pilník na tvarovanie a úpravu povrchu nechtov,
  • odlakovač

Postup
je naozaj veľmi jednoduchý..zvládnete ho za pár minút:

Úpravu nechtov začneme robiť na čistých a suchých rukách. Zo setu vyberieme drevenú paličku, s ktorou zatlačíme nechtovú kožičku a vytvarujeme necht do požadovanej dĺžky.

Hranu nechtov vytvarujeme ružovou stranou pilníka a šedou stranou jemne požijeme k úprave povrchu nechtu.

Nechty poutierame tampónikmi, ktoré sú navlhčené alkoholom, aby sme odstránili všetky nečistoty a nadbytočnú mastnotu. Tento krok je veľmi dôležitý, pretože napomáha tomu, aby vaša manikúra vydržala čo najdlhšie. TIP: Ak sa vám tampóniky minú, kľudne stačí ak zoberiete nejaký alkohol (napr. Alpu) namočíte na tampónik a s ním nechty utriete :)

Ako prvý aplikujeme podkladový gel. POZOR: Všetky gel laky predtým ako ich použijete treba poriadne pretrepať! Aplikujeme tenkú vrstvu. 

Dajte tiež pozor na to, aby vám na kožičke pred vytvrdtnutím v LED lampe nezostal žiadny gel, pretože sa vám môže časom začať lúpať. Podkladový gel dáme vytvrdnúť na 30 sekúnd do LED lampy. Pri prvom použití treba stlačiť gombík, ktorý je na vrchu lampy. Lampa je automaticky nastavená na 30 sekúnd a sama aj automaticky zhasne. 

Na podkladový gel aplikujeme farebný gel v tenkej vrstve, podľa potreby môžete naniesť aj dve tenké vrstvy. A postupujeme presne ako pri podkladovom gele. Gel dáme tiež vytvrdnúť na 30 sekúnd po každej vrstve do LED lampy.

Na farebný gel aplikujeme na záver vrchný gel, ktorý ochráni farebný gel a postupujeme tiež rovnako ako pri ostatných geloch (dáme na 30 sekúnd vytvrdnúť do LED lampy).

Na záver znovu použijeme čistiace tampóniky, aby sme odstránili lepkavý výpotok z nechtov. 

TIP: Keď chcete mať úplne dokonalú manikúru použite skvelý olejček na nechtovú kožičku s vitamínom E, ktorý  ošetruje popraskanú kožičku.

A krásna dlhotrvajúca manikúra je hotová!
Lak vydrží kľudne aj 3 týždne, samozrejme ale bude vidieť odrasty. Mala som odskúšanú aj morskú vodu, ktorá nechty ani trošku nepoškodila. Nechty sú po celý čas krásne lesklé a pevné!
 odtieň Cherry, cherry, bang, bang


ODLAKOVANIE

Odlakovanie vyzerá asi veľmi zložito, ale opak je pravdou. Nechty máte za pár minúť odlakované. Ako na to?
Nastrihajte si na každý prst kúsok alobalu a vatový tampón. 
Vatový tampón navlhčte špeciálnym odlakovačom, ktorý je tiež súčasťou setu.
Vatový tampón priložte na gel a na tesno oviňte hliníkovým alobalom tak, ako to vidíte na fotke. 
 Odlakovač nechajte pôsobiť 15 minút, skontrolujte, či gel začal praskať a s pomocou drevenej paličky ho opatrne zoškrabte.
Znie to zdĺhavo, ale je to šup-šup :)

 Dokonca som vám postup lakovania natočila aj do rýchleho videa, aby ste si to vedeli aspoň trošku živo predstaviť :)


Jas som s týmto setom neskutočne spokojná a ešte raz ďakujem spol. Coty, že mi jeden na odskúšanie podarovali :) Iné laky už ani nepoužívam :D

Čo by ste povedali na takýto vianočný darček? Potešil by? :)

Komentáre

  1. No tak na túto sadu mám určite zálusk :) je to jednoduché a rýchle :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Brr, z toho pilování mi běhá mráz po zádech! Já jsem tento krok vynechala a myslím, že se to na kvalitě gel-laku neprojeví. Jinak zatím to drží a vypadá skvěle, a testuji to hlavně na mamčiných, měkkých a krátkých nehtech, tak schválně, jak obstojí tahle sada u ní :-) Jinak moc pěkný článek!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ?? z pilovania? prečo? :D:D Mne sa práve že páči, ako to vyhladí a vyrovná nechty :) Tak daj potom vedieť na blogu, že ako dopadla ;)

      Odstrániť
  3. ja neviem mne príde ta cena hrozne ujetá takže ani na vianoce veru nie :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento set som pred pár týždňami obdivovala v zahraničí a bola som naň nalomená. Ale aj keď je tvoja recenzia a postup krásne spracovaná, pre mňa to nemá význam. Nechať si na nechtoch 15 minút pôsobiť agresívny odlakovač? To teda nie.
    Inak, tvoje nechtíky majú krásny láčik :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Článek jsi napsala úžasně, všechno do detailu vyfocené, super :) Noo tahle sada y mi udělala obrovskou radost :D
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja som si podobnú sadu kúpila na ebayi za oveľa menej a som spokojná. Tu mi vadí, že majú malý výber lakov:/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to len v EU je malý výber..v Amerike je oveľa väčší..tu sa ešte len testuje ich obľúbenosť..preto sa ten set predáva zatiaľ len v jednom odtieni..

      Odstrániť
  7. já ji mám doma tak 2 měsíce a jsem nadšená..

    OdpovedaťOdstrániť
  8. taky mám doma Sally a jsem za to ráda, už mě nebavilo obyčejné lakování nehtů a tohle je milionkrát lepší!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja popri práci tiež nemám čas rozmýšľať, že čo s nechtami a vysedávať v nejakom salóne sa mi tiež nechce, takže ja som tiež vďačná za tento set :)

      Odstrániť
  9. Myslím, že je to super nápad, protože jak dlouho musíme čekat než běžný lak zaschne, že? Pořídila bych si ji taktéž, avšak láká mě asi více péče od Sparitual a s obyč. laky Sally Hansen jsem zase tak spokojena nebyla :(

    OdpovedaťOdstrániť
  10. velmi sa mi paci tvoj clanok, krok po kroku si vsetko popisala..super na tejto sade je, ze si to vie kazda sama spravit doma a bude mat na 3 tyzdne pokoj od lakovania a upravovania.. okrem toho sa daju nechty lakovat aj s touto manikurou, len treba odlakovavat odlakovacom bez acetonu ..:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krasne si to napisala tiez by som to urcite chcela doma:).

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Krásny tutorial :) Už dlhšie nad týmto setom uvažujem a asi si urobím radosť pod stromčekom, lebo mám na nechty čoraz menej času a dávať si robiť gélovky pravidelne v nejakom štúdiu je o dosť nákladnejšie ... A mne náhodou to pílovanie príde celkom aj zábavné :))

    LIPSTICKS JUNGLE

    OdpovedaťOdstrániť
  13. nehty vypadají opravdu nádherně! o takových bych si mohla nechat zdá...

    OdpovedaťOdstrániť
  14. toto ma vždy lákalo aj sa mi to pozdáva, avšak rada obmieňam farby lakov a tak by ma nudilo mať ten istý lak tak dlho:D:)
    Hello From the Edge

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky