Makeup Revolution |Novinky|

Ahojte! Už sú to dva týždne, čo som sem nič nepridala, ale mala som na to naozaj vážny dôvod :) ..našla som si novú prácu a bola som dva týždne na školení v Bratislave, domov som chodila až na večer, takže som vôbec nemala čas na posty ani na instagram. Ale ak ho sledujete, ešte pred týždňom som tam pridala fotku z mojej novej práce ;) Taktiež som stihla osláviť svoje 27. narodeniny s ktorými som sa tu už nechcela chváliť, ale tak na svoj vek sa vôbec necítim a všetci mi tipujú o 7 rokov menej, takže mi to je šumafuk :D:D Neaktivita na blogu bude ešte trošku pretrvávať až kým sa všetko neukľudní. Ale teraz som doma až do pondelka, takže stíham aspoň tento (možno dva) články :) 


Ešte začiatkom júla som mala spraviť článok na týchto 5 skvelých produktov od Makeup Revolution, ktoré som dostala na zrecenzovanie. Túto značku som si v poslednej dobe veľmi obľúbila, pretože má naozaj kvalitné produkty za skvelú cenu. Ja som si z noviniek vybrala, ako správny lipstick maniak, dva rúže, ktoré sú ako keby napodobeninou rúžov od MAC (aspoň podľa obalu), ale aj to čo sa skrýva pod ich krásnym obalom je dosť podobné tejto drahšej značke. Od MAC mám dva rúže a musím povedať, že aj kvalitovo sa na seba naozaj dosť podobajú. Len s tým rozdielom, že rúže od MR stoja 4,87 EUR a rúž od MAC stojí 20 EUR, a rúže od MAC majú pevnejší obal a dlhšie vydržia na perách..Originál je proste len jeden ;) Z 20 neskutočne krásnych odtieňov z rady ICONIC PRO som si vybrala neutrálne nude, a to odtiene Game of mystery matte, čo je nádherná matná nude farbička, ktorá nesmie chýbať v žiadnej kozmetickej taštičke, ale ak neobľubujete matné rúže (dosť vysušujú pery) tak možno bude pre vás ideálny odtieň You are beautiful, čo je tiež krásna nude krémová farba s jemným leskom. Oba rúže z rady ICONIC majú tiež veľmi príjemnú vôňu a tie obaly sú proste TOP :). Taktiež som neodolala rúžu z rady I♥Makeup a to odtieňu Baby Doll, čo je nádherná Barbie ružová farba :) 

K rúžom som doplnila aj super jemné kontúrovacie ceruzky na pery, ktoré majú intenzívnu textúru a krásne vyplnia pery vďaka krémovej pigmentácii a stoja len 1,85 EUR (49 Kč)! K rúžu Baby Doll som skombinovala odtieň Soft Pink a k nude rúžom som vybrala ceruzku The One. Presne tieto dva odtiene mi k mojim obľúbeným rúžom chýbali, keďže ja som posadnutá nude a ružovými odtieňmi :) Ceruzky sa dajú použiť aj ako matné rúže, ale dosť tiež tým pádom vysušujú a robia také tie ryhy na perách. 

Baby Doll
Game of mystery matte
You are beautiful
Odtieň Baby Doll, pod ním odtieň Game of mystery matte a pod ním odtieň You are Beautiful
Ceruzky z ľavej strany odtieň Soft Pink a The One
 Rúže z ľavej strany:
Baby doll, Game of mystery matte, You are beautiful
Odtieň Game of mystery matte
Odtieň You are beautiful

 A vyskúšala som skombinovať rúž Game of mystery matte s ružovým Baby Doll a celkom sa výsledok pozdáva..je z toho taká príjemná jemnučká ružová farba :)


Taktiež ma veľmi zaujala obojstranná fixceruzka na obočie Ultra Brow Arch & Shape, ktorá má na jednej strane vysoko pigmentovanú silnú ceruzku na obočie vhodnú na vykreslenie obočia, na strane druhej veľmi jemnú fixku pre tvarovanie obočia, či vykreslenie jednotlivých chĺpkov profesionálnym spôsobom. Ceruzka je úplne skvelá..dlho vydrží a aj celkom dobre odoláva potu. Úplne som nadšená z toho, že som sa trafila do odtieňa (Fair-najsvetlejší), ktorý mi neskutočne presne sadol. Fixku veľmi nevyužívam, pretože tá je až moc svetlá a nevidím žiadny rozdiel, keď s ňom prejdem po obočí a po čase mi aj tak úplne vyschla, pretože stále z nej odpadával vrchnák :( Na miesto tej fixky by sa mi tam viacej hodila kefka na konečnú úpravu obočia.


Ak rozmýšľate, že by ste si niečo od tejto značky objednali, tak vám týchto 5 produktov môžem len vrelo odporučiť..sú naozaj skvelé! :) Ak niečo od tejto značky vlastníte, kľudne mi vaše skúsenosti  napíšte do komentárov ;)
Majte sa zatiaľ krásne!

Komentáre

  1. tá ceruzka na obočie vyzerá super :) a rúže majú peknú farbu :)

    http://fashion-and-beauty-diary.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od značky Makeup Revolution mám matnú paletku očných tieňov Flawless Matte a som s ňou spokojná. :)
    Objednala som si aj laky na nechty a s tými som nebola spokojná. Farby vyzerajú na obrázku úplne inak ako v skutočnosti dokonca mi prišiel jeden aj v úplne inom obale ako bolo na obrázku.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej? Tak laky ešte nemám odskúšané a ani ich ani po tvojich skúsenostiach neodskúšam :D Očné tiene majú super :)

      Odstrániť
  3. Už som sa zľakla že sa niečo stalo keď si sa tak dlho neozvala. :) Inak, ak to nie je tajomstvo, aká je tvoja nová práca? Ja to z tej fotky na ista neviem vydedukovať. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No mala som toho naozaj dosť a nemala som pri sebe ani foťák, ani notebook a to najdôležitejšie - čas..takže sa nedalo prispievať..ale dúfam, že keď sa zabehnem do práce a všetko sa ukľudní tak to tu zase rozbehnem :) pozícia sa volá visual merchandiser, čiže sa starám o vizualizáciu predajne - aranžovanie výkladov a vnútro obchodu :) Je to veľmi zaujímavá práca, ale dosť fyzicky náročná, hlavne pre mňa :D ja som mala predtým sedavú prácu, takže mám total svalovicu :D možno napíšem po čase post o tejto práci, pretože je naozaj veľmi zaujímavá :))

      Odstrániť
  4. No tak ty rtěnky vypadají skvěle! :))) Myslím, že si aspon pro jeden odstín zajdu :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tie rúže ti veľmi pristanú:)...aj tie linky sú super:-)..a tie bledšie vlasy ti veľmi pristqnú!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Gratulujem k novej práci:)) Ty si skrátka jedna z tých šťastných žien, ktorým farbičky na perách pristanú:) Ja mám obvykle problém s tým, že mi produkty pery vysušujú a napokon ich kvôli tomu vôbec nenosím... **DAY by DAY**

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tie rúže vyzerajú fakt skvelo :) Presne tieto nude a ružové odtiene sú moje obľúbené.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. fixceruzka na obočie ma veľmi zaujala :) myslím, že si ju objednám, keď miniem tú, ktorú používam teraz :P Chvalabohu, že som sa nejako preklikala na tvoj blog :))

    Modernista House



    OdpovedaťOdstrániť
  9. Game of mystery matte vypadá vážně skvěle! Když jsem viděla tu rtěnku, tak jsem si nebyla tím odstínem jistá, ale vypadá na tobě vážně skvěle. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Mňa táto značka ešte stále nechytila - kvôli obalom, ale zasa u teba tie rúže vyzerajú dobre :) Priznávam ale, že tá obojstranná fixko-ceruzka zaujímavá je a možno sa na MR nakoniec ulakomím...

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky