Indian Summer style



V poslednej dobe som si veľmi obľúbila indiánsky štýl..nielen v obliekaní, ale aj v doplnkoch..a veľmi pristane tmavým dievčatám s čiernými vlasmi (: Hnedá farba, pierka v ušiach či na retiazke, dokonca sa teraz nosia aj pramienky pripnuté vo vlasoch..priznám sa, že ma k tomu motivovala Nicol Sherzinger vo svojom novom videoklipe Right there..ten kto jej robil outfit tak klobúk dole..perfektné vlasy, perfektý make up a hlavne perfektné šaty..všetky..ona je vlastne celá perfektná!!!


..a včera..ako som mala ten výletík..tak som ,jaksik, zablúdila aj do NY :D a kúpila si tam náušnice a retiazku s pierkami :))



A tu je ten jej videoklip..úplne ho zbožňujem..a hlavne ten kúsok,kde tancuje hawaiský tanec..dokážem sa na neho pozerať stále a stále dookola!!!






Komentáre

  1. Nicole je v tom klipe nádherná <3 A mne sa veľmi páčia tie pramienky vo vlasoch aké nosia americké hviezdy ale nie som si istá, či niečo podobné robia aj kaderníci na Slovensku..hmmm.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som tie indiánske pramienky hľadala asi pol hodinu na googli a nič som nenašla ): tak ak niekto o nich viete dajte pls vedieť ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky