e.l.f. review


ešte v piatok mi prišiel balíček z www.elfkozmetika.sk..
len som nemala čas to sem dať..
a som úplne max.spokojná..
balíček prišiel za dva dni a úplne kompletný..
a vôbec som nebola pri jeho otvorení šokovaná..
všetko vyzeralo tak ako som si aj predstavovala..

Objednala som si 5 vecí, ktoré mi ešte chýbali do mojej kozmetickej zbierky ((:
nude rúž na pery, bezfarebná kontúrová ceruzka, kontúrovací štetec na očné tiene, podklad pod očné tiene a tekutý korektor..
a určite si tam ešte niečo objednám..
za tú cenu sa to veľmi, ale fakt veľmi oplatí :)







Rúž na pery Minerals
..z rúžu som úplne nadšená..veľmi dlho som hľada nude rúž k dymovému líčeniu..vždy keď som si nejaký kúpila nikdy som s ním nebola úplne spokojná, lebo nikdy nebol až tak bledý..a tento je..a dosť dlho vydrží na perách..vždy som si dávala korektor a potom lesk..ale veľmi to vysušovalo pery..no s týmto rúžom to je úplná lahôdka :)) rúž je krémový, takže pery vôbec nevysušuje..len škoda, že nevonia ..ale to je už detail :)))
Cena: 4 €
Hodnotenie: z 10 dávam 10




 Tekutý korektor
 ..ešte nikdy som ho nemala, je môj prvý..ale zatiaľ som veľmi spokojná..ja si ho dávam pod oči alebo keď je takéto horko na miesto makeupu len na drobné nedostatky..perfektne sa nanáša, dlho vydrží a prispôsobuje sa tónu pleti..nemám nič proti nemu..len na budúce si objednám svetlejší, keďže ho používam skôr pod oči :)
cena: 1,73€
Hodnotenie: z 10 dávam 10



Podklad pod očné tiene
na miesto podkladu som si vždy dávala 24 hod.make up..ale tento podklad je neskutočne geniálny..očné tiene     
mali krajšiu výraznejšiu farbu a vydržali celý deň a celú diskotéku..a tá cena je neskutočná!!!vrelo odporúčam..
Cena: 1,73€
Hodnotenie: z 10 dávam 10




Kontúrová ceruzka bezfarebná
..slúži na to, aby vyplnila drobné vrásky na perách a okolo nich, čím farbu zafixuje a nedovolí lesku ani rúžu rozpíjať sa a rozmazávať sa..(text zo stránky)
lesk sa vážne nerozmazával..ale čakám na tie najväčšie horúčavy..uvidíme či aj vtedy bude držať..hodnotenie zatiaľ teda vynechám :))
Cena: 4€





Studio štetec kontúrovací 
..tento štetec je špeciálne vytvorený tak, aby dokázal absorbovať viac farby, ako obyčajné aplikátory..
je určený predovšetkým na vytvorenie dymového efektu, ktorý môžete jednoducho dosiahnuť nanesením väčšieho množstva čierneho alebo tmavošedého očného tieňa do vonkajšieho rohu viečka..
poslednom kroku farbu treba rozotrieť dostratena..(text zo stránky)

Skvelý, veľmi dobre sa s ním nanášajú a miešajú tiene..
Hodnotenie: z 10 dávam 10
Cena: 4€




Ako ste si mohli všimnúť na všetky produkty som dala 10-bodové hodnotenie..iné som ani nemohla(:
..som veľmi, veeeeeľmi spokojná..a tie ceny..no proste niečo neskutočné..inak ďakujem hlavne  vám blogerky moje, lebo iba vďaka vám som sa dozvedela o tejto značke..takže veľký Kiss pre vás :))
dúfam, že sa vám recenzia páčila..bye bye (:



Komentáre

  1. Skvelá recenzia, hneď si aj ja objednám ten rúž a štetec a podklad pod očné tiene lebo mi to tiež treba a teraz keď viem že sú super tak neni o čom, ja mám od nich tiež pár vecí ale naj naj je bronzer nikdy by som nepovedala že bronzer môže vydržat celý deň a hocijakom počasí ale je to fakt tak takže ten ti tiež odporúčam ak už nemáš :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vieš o tom že milujem tvoj blog?? :)

    No a teraz k veci, veľmi veľmi ma prekvapili tie ceny, sú úžasné! Presne taký rúž hľadám aj ja, lebo vždy dávam na pery najprv make-up alebo korektor :) Fakt ďakujem :)) ..a môžem sa spýtať, koľko stálo poštovné? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Monika: bronzer mám, ale od L´oreal..s ním som spokojná..ale vďaka za tip :)) skôr by som potrebovala nejaký gélový,kt. sa v teple neroztápa..nevieš o nejakom lacnom?

    Baška: ďakujem..aj ja mám rada ten tvoj :))
    poštovné stálo asi cca 2,50€..ono je to tuším podľa váhy..

    OdpovedaťOdstrániť
  4. och tak to si idem poobjednávať už mám aj nejaké veci v košíku :D no kto by odolal takým cenám? :D:D:D ... a ďakujem za typ veľmi, doteraz som nepoznala túto stránku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. :D:D však jasné..veď ani ja som neodolala, keď som sa o nej dozvedela :D a určite to neboli posledné veci čo som si od nich objednala :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. skvělá recenze! :) já elf kosmetiku miluji a je pro mě absolutní jednička! :) hned jak doplní sklad,objednávám si asi tak 10 věcí :D za tu cenu je to neprostá bomba! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ta růž se mi taky líbí :)
    moc pěkně napsané recenze

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Hmmm o gelovom velmi neviem ale ked sa k nejakému dostanem tak ta budem určite informovať :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Mia, ty si hrozná! Vieš o tom? :D Kvôli tebe som si práve objednala kozmetiku z ich stránky v hodnote 30eur!!! To je už raz tak, keď človek ponocuje a číta takúto skvelú recenziu o štvrtej hodine ráno :D Potom sa stane, že neuvažuje racionálne a dá sa zlákať na všeličo :P

    OdpovedaťOdstrániť
  10. haha..Lucia ty si taká šikovná ako ja :D
    ..mali by mi dať nejaké to % za reklamu :D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. moc pěkná recenze..máš krásné rty!

    http://ina-tina.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. jéé:) přesně tyhle odstíny rtěnky a lesku jsem hledala! díky :)
    www.theannettevogue.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Skvělá recenze! Začínám mít tvůj blog moc ráda, jen tak dál! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Annette Krubner: bacha to nieje lesk :))
    ďakujem kočky :))

    OdpovedaťOdstrániť
  15. skvělá recenze :) už se moc těším až příjde zboží a já budu moct objednávat :D jen abych to nepropásla, to by mě asi jeblo!! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Okamžite idem na tú stránka. :)Ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  17. milujem od elfu profukt: Shimmering Facial Whip v Lilac farbe, je uplne genialny a vyrovná sa ovela drahsim produktom ako Smashbox Luminizing, genialne rozziari plet a ta cena okolo 1 eura no nekupim to??? mas velmi pekny blog, natrafila som nan asi pred mesiacom a uz idem na 3 objednavku od ELF nikdy som o tej znacke nepocula ale stala sa mojou oblubenou, aj ked niektore veci si predsalen kupujem inde, a odporucam aj fixacny spray na makeup vazne dlhsie vydrzi, moc som tomu zo zaciatku neverila ale ked som mala problem sa vecer odmalovat no sranda :D

    OdpovedaťOdstrániť
  18. milujem od elfu shimmering facial whip v lilac farbe, pekne rozjasni licka a stoji 1€ asi vyrovna sa vlastnostami 25dolarovemu smashboxu ilumizing...
    Musím ti veeeeeeelmi podakovat lebo bez tvojho blogu by som nikdy neprisla na to ze e.l.f. existuje, za 2 mesiace uz 3tia objednavka, a tovar pride krasne zabaleny nieco na sposob syos a to milujem je to elegantne...co sa tyka podkladu pod tiene odporucam essence colour arts-eye base, je priehladna a tiene na nej drzia ako prilepene vhodna najma na oddelene tienovanie oci bez prechodov alebo praskove ocne tiene :D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky