Fishing

..tak tu sú spomínané fotky z rybačky..bohužiaľ..tentokrát sme nič nechytili..a ak hej tak sme to pustili späť do vody lebo to nemalo mieru..horko bolo neskutočné!!!celé dva dni na slnku dokážu človeka dobre znechutiť..dokonca som sa raz až rozrevala, že chcem ísť domov :D ale nezostávalo mi nič iné ako sa namočiť to tej rybaciny :-/ takže si asi viete predstaviť ako som sa veľmi tešila domov do sprchy :D tentokrát sme si žili ako králi..kúpili sme si pavilion, lehátko a stolík..tiež sme si zobrali konečne po dlhej dobe nafukovací kajak..naposledy som na ňom bola pred 2 rokmi :-/ ..spali sme, dá sa povedať, pod holím nebom..takže milión komárov (ďakujem tomu, kto vymyslel repelent :D) pavúkov a ešte ktovie akých hávedí..ráno keď som sa zobudila bola všade okolo mňa samá pavučina..brrrr..ale tie nádherné prírodné úkazy..tým myslím východ, západ slnka..a prvýkrát som videla aj východ mesiaca!!!a bol neskutočný!!..najprv som si myslela, že niečo horí nad kopcami..ale stále sa to zväčšovalo..tak sa mi to nejako nepozdávalo..bolo to okolo pol 1 ráno..ale musela som sa stále na to pozerať..a zrazu sa vynoril obrovský mesiac v tvare rohlíku..bolo to niečo neopísateľné..taký obrovský mesiac som ešte v živote nevidela..a tá nádherná nočná obloha posypaná samými malými svetielkami..toľko hviezd si tiež nepamätám..a dokonca som videla aj dve spadnúť :))













Komentáre

  1. tie posledné fotky (tých 6) sú geniálne!! Ako si to ubila?? normálna fotka alebo si to aj upravovala a použila špeciálne efekty ?? fakt len otváram hubu :D Ináč to s tou háveďou si viem predstaviť, mňa by nikto nedonútil spať pod holým nebom.. :D Mám panický strach z hmyzu, ale hlavne z pavúkov..bléé :D:D


    little-big-girl.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty fotky se západem slunce jsou fakt úžasné !

    OdpovedaťOdstrániť
  3. úžasné fotky! ja by som do tej vody asi nevliezla,ale pri tom teple aké bolo včera možno aj hej

    OdpovedaťOdstrániť
  4. no ale zábery sú za to okúzlujúce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ďakujem :))
    Baška - tam som nepotrebovala špeciálne efekty..to bolo fotené pred slnkom keď zapadalo...preto je vidieť iba obrysy tiel :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak ako vidím rybačka dopadla super! Posledné 4 fotky sú neskuttočne dokonalé :-)

    angienikollfashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásne si to opísala.....a k tomu nádherné fotky....som na Teba hrdá moja...cmuk.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. nemám slov :O prostě nádhera, hlavně ty poslední fotky s Tebou při západu slunce :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky