Swimming,sunbathing and shopping day

..ahojte..včera sme sa boli kúpať na Seneckých jazerách a potom sme boli ešte aj nakupovať..som veľmi spokojná so včerajším dňom..až na to, že som stále niečo strácala, ale zároveň aj všetko našla :)) na jazerách bol neskutočne geniálny nafukovací "park" alebo ako to nazvať..s kamoškou sme si mysleli, že je už v cene vstupného..tak ako najväčšie frajerky sme sa išli štverať na jednu nafukovačku..a zrazu za nami prišla jedna baba, že si treba zaplatiť vstup..skoro nás prekotilo, keď nám povedala, že 5€ na hodinu :-/ ale stihli sme spraviť aspoň jednu foku :D potom sme sa boli najesť..ja som si dala Kung pao s hranolkami..ale od kung paa to malo dobre ďaleko..ale chutilo mi to :)) sem tam nám aj spŕchlo, ale hneď sa vyjasnilo..skočili sme aj na pivčo do jednej takej pirátskej lodi, kde sme sa fotili asi tri hodiny :D a išli domov..cestou sme sa ešte zastavili na letných výpredajoch..takže zajtra a možno ešte dnes neskôr spravím shopping post..ale neviem či budem stíhať lebo dnes idem vypomáhať do bufetu na jednu akciu..tak sa majte krásne, užívajte si slnka a neseďte celý deň za PC ;)
krásny víkend kočky :))
M.



















Komentáre

  1. you are very beautiful girl!and beautiful photos))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je to tam skvelé!* To "nafukovacie" mže byť super :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. You seem to have had a great time with your girlfriends! Your images are beautiful:) You look lovely, you have beautiful eyes:)

    I like the before and after image of that dish!:)

    Following you on Bloglovin and Google, I would love it if you followed me back!

    Chrysa
    Stories and Sequins

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vidieť, že vám bolo krásne. :) A ak ten tanier, čo je tam odfotený malo byť kung pao - zasmiala som sa riadne teraz :D. Naozaj to mala od neho ďaleko, mňam kung pao... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásné fotky :)
    PS: Rozjíždím nový blog, byla bych vděčná, kdybys na něj mrkla a tak mi pomohla. Stokrát díky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pekné fotky ako vždy....a veľmi rada čítam Tvoje písmenká....má to hlavu aj pätu....perfektné.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky