Hostess in Tesco


..ahojte..tak prinášam Vám fotky, na ktorých môžete vidieť čo som robila posledné dva dni, 10 hod. v jednom kuse..ale poviem vám, že už to nikdy robiť nepôjdem :D bolo to dobre zaplatené..ale 10 hodín v jednom kuse na nohách..to zato nestojí..stále nás buzerovali nech sa viac usmievame, nech sa viacej vtierame k ľuďom..no des :-P a čo som tam vlastne robila?rozdávala letáky o novom Tescu..lebo sa prerábalo a už to nie je iba Tesco, ale Tesco extra..túto vetu budem mať v hlave asi ešte mesiac :-P potom sme rozdávali balóniky..to bola asi najpríjemnejšia časť dňa..inak..celééé zlééé..trvá to až do nedele..ľutujem kočky čo tam zostali..už včera na druhý deň mi každý opakoval, že ten leták už má..tak čo to bude zajtra a pozajtra??och..som rada, že som doma :D a nezvládla by som potom ani náš jarmok..inak ak bývate v okolí TT tak vás naňho pozývam :))
a predvčerom som mala na Slovensku a včera v Česku meniny :)) tým nechcem, aby ste mi začali vypisovať do komentárov priana :D ale chcem sa vám pochváliť s darčekom, ktorý som dostala od priateľa..som totálne, ale fakt úplne nošeee závislá na Simpsonvcoch :D a tak som dostala veľkého plyšáka Barta :)) odteraz ho budem brať na všetky cesty :)) a určite chcem časom celúúú rodinkuuu :D

Old school brothers..neviem či ich v ČR poznáte..vyhrali u nás na Slovensku v show Slovensko má talent :)


Miro Šmajda :D toho asi všetci poznáte :)) a musím povedať, že bol veľmi milý..aj mi poprial k meninkám a dostala som od neho pusu na líčko a autogram s venovaním:))




..a nezabudnite sa zapojiť do GIVEAWAY!(:

Komentáre

  1. Veštko najlepšie k meninááám :) Veľa štťastia zdravia, lásky a úspechov :)

    Určite to boli dlhé dni, ale stáli zato, keď k meninám prial aj Šmajda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jsou pěkné fotky :) Miro Šmajdu nesnáším. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Všetko najlepšiee :-) bart je bohovský :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Aj som ti chcela včera napísať k meninám,ale nebo,a som si istá či si Marianna :D Tak,všetko najlepšieee Mia! A Bart je sympatický ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Aj ja šmajdu nemusím no :D Ale ináč takú brigádu by som tiež nechcela, ja som raz pomáhala v dobročinnej zbierke hodina deťom a tí ľudia boli takí milí že až.. :D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Baška - viem si pedstaviť :-P
    a ďakujem :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Sice jsi to nechtěla,ale tak dodatečně všechno nejlepší :D :)) Ten Bárt je krásný <3 taky miluju Simpsny :P

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tak ti prajem všetko najkrajšie k meninám! :)
    a túto brigádu ti fakt nezávidím :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Už som konečne dozvedela o akom Bartíkovi píšeš na FB.....je krásny.....aj tie fotky,čo si sem dala. Rada sem chodím,lebo aspoň dozviem o Tebe viac.Cmuk.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky