Včera som si bola kúpiť pár vecí v drogérii..sprchový gél a telové mlieko už mám odskúšané a musím povedať, že za tú cenu ma veľmi (kladne) prekvapilo..majú nádhernú letnú kokosovú vôňu..vždy keď sa sprchujem mám pocit, že som pri mori :) so šampónom som tiež spokojná..krásne vonia..dnes som ho použila lebo som si farbila vlasy s tou farbou na fotke..mám ju už 3x a tiež som spokojná..ako som už spomínala..je to jediná farba, kt. si viem dať sama :D a špirálu ešte odskúšanú nemám..zaujala ma cena..tak dúfam, že ma tiež veľmi milo prekvapí :)) už ste ju mali niektorá odskúšanú?inak od zajtra idem na dva dni na brigádu..na 10 hodinovky a cez víkend máme jarmok..tak ma prosím ospravedlňte za neaktívnosť :-/ ale určite spravím nejaké fotky :))

a nezabudnite sa zapojiť do GIVEAWAY!
pekný zvyšok dňa
M.




Komentáre

  1. zbožňujem catrice cosmetics! :)

    nikolarybarova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Baleu by som chcela nikeedy vyskúšať ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to je krasny baleni :D baleu jsem jeste nikdy nezkousela, ale asi bych mela..dost lidi ji chvali :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Abych prvdu řekla,tak zrovna tohle od Baleii mi moc nevoní,ale má to krásný balení :D* Víc mi voní Raub Katze ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Sprchový gél a telové mlieko som dostala ako darčekové balenie na Vianoce. A keď som sa osprchovala cítila som sviežu vôňu kokosu a pripomenulo mi to leto na pláži s Piňa Coladou v ruke :)

    www.coffeeinfashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Hmm, Baleové sprcháče (hlavne tie limitované edície) voňajú vždy úžasne ^^ A šampóny sa mi zdajú tiež dobré :) ale tá Catrice špirála.. Neviem prečo, ale zdalo sa mi že veľmi rýchlo vyschla :D Po dvoch týždňoch, šla som si kúpiť druhú lebo bola úžasná a myslela som si že to som si kúpila zle zavretú alebo tak (alebo som ju niekedy ja zle zavrela), ale aj tá druhá sa mi rýchlo vyschla :D :D :D
    Takže neviem, no :D Ale bola úžasná, aj keď len na dva týždne :D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky