11/10

 dnes len také random fotky..keďže som stále chorá..seba radšej fotiť nebudem, aby som Vás zbytočne nevyplašila :D tento príspevok som sa snažila sem dať už včera, ale nejako mi to blblo :-(
inak odporúčam si kúpiť októbrovú EMMU (je to môj najobľúbenejší slovenský mesačník) je v nej samostatný časopis Jesenný reštart, v ktorom sa dozviete aké líčenie letí teraz na jeseň, aké účesy..rady v oblasti kozmetiky, napr. aké prípravky používať na váš tip pleti, mejkap na mieru, kontakty na beauty kliniky, atď...


Komentáre

  1. Páni,nikdy jsem neviděla napsané slovo 'mejkap' :D
    To samé,když jsem byla v Chorvatsku,tak tam nemají _X_ a na jednom časopise bylo seks :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. fotka pomeranče mě opravdu dostala!
    a mám chuť na česnekovou polívku :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. kráásne fotky! ako tak chodím po blogoch všetci píšu že sú chorí ... aj ja som nedávno bola ... tiež som moc nemala čo pridávať tak sa rýchlo uzdrav :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. a neboli tu tieto fotky už včera? alebo mi prepína? :DD
    fotky sú však nádherné! tiež sa mi páčia tvoje papučky :) a to som už raz určite písala! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Lizzy - nie..neprepína ti :-D ale neišlo mi to zverejniť do zoznamu neprečítaných položiek..nejako mi to blbne :( a ďakujem..cením si, že mi to komentuješ 2.krát ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. dnes uz vyslo nove cislo Emmy:), inak sa mi zda ze Emma sa zacala vylepsovat, uz som ju pomaly prestavala kupovat, ale myslim, ze stoji za to:) a mas zlate "backurky":)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky