Moje beauty vychytávky za jeseň 2011

Dnes tu mám pre vás prichystaný post o mojich najobľúbenejších kozmetických výrobkoch za túto jeseň.
Je ich samozrejme viac..možno som na niektoré zabudla a niektoré ste tu už na blogu mohli zaregistrovať.
Kozmetika je niečo na čom nikdy nedokážem ušetriť :D Správne dievča, ktoré sa o seba dobre(možno až moc, napr.ja :D) stará chodí pravidelne, t.j., min.4x za mesiac do drogérie :D takže väčšinou natrafím aj na veci, ktoré nepotrebujem, ale ich jednoducho musím mať :D takže som sa rozhodla vám ukázať moje, už odskúšané, výrobky:

1. Boss Woman 
- túto vôňu som dostala ešte k narodeninám, ale používam ju stále aj teraz cez jeseň. Je to úžasná zmyselná a zároveň svieža vôňa plná energie. Cena sa pohybuje od 30€.
Charakteristika:
  • Hlava: pomaranč, mandarínka, kumquat, ananás, kiwi, mango
  • Srdce: kvet mučenky, ylang-ylang, frézia, kosatec
  • Základ: biele texaské cédrové drevo, santalové drevo, vanilka, mošus
 2.Pleťové mlieko all about face a odličovač očí Amia active
-tieto dva produkty som objavila náhodne v Tescu a som s nimi nad mieru spokojná. Za tú nízku cenu (cca 2€ za ks) som toho veľa neočakávala, ale veľmi milo ma prekvapili. Pleťové mlieko je veľmi jemné s úžasnou vôňou.
Odličovač očí je úžasne mastný takže na prvýkrát mi odlíči obidvoje oči. Vždy som musela minúť aj dva-tri tampóny, aby som mala dôkladne odlíčené oči a s týmto odličovačom to ide na prvý šup. Kľudne by som ich mohla kvalitovo porovnať s odličovačmi od Garnier alebo Nivea.
 3. got2b. shine styling spray
-tento sprej od got2b. má úžasnú ovocnú vôňu a vlasy sa po ňom nádherné lesknú, pričom ich vôbec nezaťažujú. Cena cca 5€.
 4.Kérastase šampón na citlivé a oslabené vlasy
-ďalší úžasný produkt, ktorý som objavila len nedávno. Neviem prečo niekto šíri, že sa u nás predáva s nižšou kvalitou ako napr. v Nemecku. Možno to bude tým, že sa nedodržiava postup pri umývaní. Šampón sa musí použiť 2x za sebou. Ja ho používam už dva týždne a pritom už po treťom použití som mala na dotyk jemnejšie a lahšie vlasy. Mne sa po ňom vlasy úžasne lesknú a perfektne  rozčesávajú. S cenou je to horšie, pohybuje sa okolo 20€.
 5.Balea Repair ant-spliss serum
- ide o podobný olejček na vlasy ako ponúka Avon na rozštiepené končeky. Tiež vonia podobne len cenovo je dostupnejší. Už si cenu poriadne nepamätám, ale asi cca 2€. Po nanesení mi neelektrizujú vlasy a končeky sú naozaj uhladené.(ale preto, aby vám vlasy prestali elektrizovať nestačí používať len tento olejček, tam je viac faktorov, ktoré treba zmeniť..napr. kefa na vlasy by sa v zime namala používať z umelej hmoty, ale z prírodného materiálu)
 6. Nail polish Corrector pen Oriflame
- toto úžasné "pero" sa používa na odstránenie laku z kožičky v okolí nechtov. Je vhodný pre ľudí ako som ja, ktorý keď si lakujú nechty tak lak je všade len nie na nechtoch :D s týmto korektorom, ktorý má na to prispôsobenú hlavičku ide lak ľahko dole a lak na nechtoch zostane nepoškodený. Cena cca 8€.
 7. Tekutá linka v pere Catrice
-dlho som zháňala očnú linku,  ktorá sa mi bude ľahko a hlavne jednoducho nanášať. S vytváraním očnej linky mávam väčšinou problém na ľavom oku a s týmto perom je to teraz pre mňa hračka :) Cenu si tiež veľmi nepamätám, ale určite nestála viac ako 5€.
 8. Špirála na oči Maybelline the Colossal volum expres
- mám ju kúpenú už druhýkrát a inú si už asi kupovať ani nebudem. Zostávam jej verná, pretože je to jediná špirála, ktorá sľubuje to čo reklamuje. S jej oblou kefkou sú mihalnice úžasne predĺžené, husté a nezlepujú sa. Oči majú naozaj taký Cat eyes efekt :) Cena je cca 10€.
 9. Rúž na pery Maybelline 108 Pink Pearl
- momentálne môj najobľúbenejší rúž. Má krásnu prirodzene ružovú farbu, ktorá je vhodná na každodenné nosenie. Jemná krémová konzistencia pery nevysušuje. Vonia po mede a vanilke. Cena cca 5€.


10. očné tiene Smokey Eyes e.l.f.
- ospravedlňujem sa, že sú také špinavé, ale nechelo sa mi ich čistiť :D túto paletku som si hneď na prvý pohľad zaľúbila. Niekedy keď nemám čas alebo sa mi nechce s nimi hrať použijem len jeden tieň na viečko s tekutou očnou linkou. Môžete sa pozrieť ako vyzerajú na očiach TU. Cena cca 4€.
 11. laky na nechty od Catrice
- majú úžasné hnedo-šedé jesenné farby. Neviem prečo som si ich ešte nevyfotila na nechtoch. Určite to čoskoro napravím :) Celkom dlho vydržia, cca 7dní. Pre skvelý efekt treba naniesť aspoň 2 vrstvy, ale to asi pri každom laku.
Z prava odtieň 220 Lost in mud, 330 Absolutely chinchilly! Cena..hmm..keby som si pamätala :-D cca 4€ za kus?
 12. a ako posledný Lak na vlasy od L´oreálu Elnett Satin
- tento lak je určený na suché a poškodené vlasy. Obsahuje  Nutri-ceramidm, ktorý tieto vlasy regeneruje.
Takže zachováva dokonalý tvar a prirodzený vzhľad po celý deň. Vlasy sú po ňom hebké a lesklé. Vôbec nelepí vlasy a super sa rozčesáva. A aby som nezabudla má úžasnú, takú "kadernícku" vôňu :) Cena cca 5€

Tak dúfam, že sa vám môj príspevok páčil. Budem sa ho snažiť robiť každé jedno ročné obdobie :)

Have a nice day..

Komentáre

  1. tá linka od Catrice ti aj dlho vydrží na očiach alebo sa trošku rozmazáva? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Laky od Catrice chci zkusit, ale ta cena je vyšší než jsem zvyklá si laky kupovat. Tak třeba někdy :) Jinak nic z tvých produktů nemám, ale do drogerie taky chodim často, minimálně 2x za měsíc :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veruška - nerozmazáva sa..dokonca vydržia aj tlak od klieštikov na mihalnice :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Akurat dnes si idem kupit tu spiralu :) kazdy ju chvali. A tie ocne tiene mam aj ja, su super, hlavne dobre pigmentovane, minule som si s nimi urobila linky na oci, vyzeralo to ako ozajstna linka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj LaMarianaMia,

    Ak si mala na mysli mňa, je mi lúto ale tú informáciu nešírim iba ja ... ku mne sa dostala a dostáva pravidelne, od rôznych ľudí, od rôznych vekových skúpín a na rôzne produkty nie len na šampony tejto značky. Informácií o zníženej kvalite ktorá prichádza na náš trch je plný internet, niekedy sa to rieši aj v správach. A odpoveď na otázku tvoju otazku prečo to niekto šíri je asi jasná...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. nemilujem tvoje fotky najviac na svete podla mna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. stylish fox - nemyslím konkrétne teba, ale myslím to v množnom čísle :)
    ja som s ním spokojná a to je hlavné :)

    JanaH - tak ti teda neďakujem :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. s řasenkou souhlasím, také jí mám a tu rtěnku chci vyzkoušet! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. inak myslim, ze ta znizena kvalita bola rozoberana aj v tv novinach, a netyka sa len samponov, ale aj cokolad a pod...a potvrdili to aj zainteresovany, ale hlavne ze si spokojna, ja ho mam doma uz nejaky mesiac, ale setrim si ho, kym miniem tie terajsie sampony:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. evie - o tých čokoládach som počula aj ja v TV novinách..ale o šampónoch zatiaľ nie :-P

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ten odličovač Amia taky používám a sem s ním naprosto spokojená.. :) je za pár korun a přijde mi, že odličuje líp než spousta dražších :D a laky od Cartrice chci už dlouho vyzkoušet, takže při příští návštěvě drogérie je to jasná volba :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky