My neeew haaaair!!!

konečneeee!ledva som schopná napísať tento post lebo sa stále otŕčam pred zrkadlom :D neviem sa vynadívať z  mojich nových hnedých vlasov!!!:D trvalo to dobré 3 hodky, ale výsledok si myslím stojí za to :)) bola som u mojej jednej známej - kaderníčky..ktorá je neskutočne šikovná!!!takže baby z okolia TT odporúčam navštíviť jej L´oreál salón BIBI Chic, ktorý je hneď oproti Prioru :)

vlasy mi najprv zosvetlila nejakým modrým práškom od L´oreálu..to trvlalo nejakú pol, trištvrte hodinu..odrastené vlasy, ktoré svietili na žlto mi zafarbila podobnou farbou (nejaká svetlo hnedá dúhová zlatá :D) a potom po 20 min. celé vlasy..a tadááá..mám hnedé..juchúúú..chytilo mi to hneď po prvom "gumovaní", takže som dosť ušetrila..tento prášok neobsahuje peroxid, takže ani moje vlasy sa kvalitou nezhoršili..celý proces ma stál 84€..a vraj som mala rátať s tým, že to bude až do 130€..takže som si zo zvyšných peňazí ešte kúpila ošetrujúce prípravky od Kérastase..je to vraj najlepšia a najkvalitnejšia značka..ja som si kúpila darčekové balenie aj s darčekom..k šampónu a kondicionéru bola pribalená kefa Tangle Teezer, na ktorú som tiež počula len kladné ohlasy..tento balík stál 50€..ale na kráse netreba šetriť :)) a ešte ako pozornosť podniku som dostala vzorku nového šampónu a masky pre farbené vlasy..

I´m sooooo happyyyyyy :)))

Komentáre

  1. poprosim viac fotiek! :)ale aj z tej jednej je vidiet, ze si trafila tu pravu farbu..k tvojej farbe pleti a ociam neskutocne sadne..tiez sa chystam nakupit si nieco od znacky kerastase, tak dufam, ze je naozaj taka kvalitna, ako sa o nej vravi..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá to lepšie, jemnejšie, pôsobíš mladšie...:)
    s Tangle Teezerom budeš určite spokojná, s hentou radou od Kerastase nemám dobré skúsenosti ale samozrejme každému vyhovuje niečo iné.
    Super!

    giveaway whatluciadid.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. super, super!
    cierna bola neprirodzena, tmavohneda je skvela! pristane ti to velmi ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Si nádherné,hnedé ti veľmi pristanú! Tangle Teezer ti veľmi závidím :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jeee mas to super, vyzera to velmi prirodzene :) Kerastase je skvely sampon a na tangle teeyer som tiez citala len samu chvalu takze gratulujem :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. světlejší vlasy mi k tobě sedí líp. ta barva ti zjemnila obličej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. už čierne boli super, ale tieto su neporovnateľné. zvýraznilo ti to črty, aj opálenie.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásne súú, ale aj čierne boli super,.. Tebe ide všetko :) Pre zmenu ja idem z hnedých na čiernu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. jeeej!!! este pred tym ako som videla fotku a len citala, ze mas HNEDE vlasy, tak som si ta nevedela predstavit...ALE musim povedat, ze ti to fakt pristane viacej takto!!! hneda ti pasuje viacej:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Sluší:) Jakou máš vůbec přirozenou barvu vlasů?

    OdpovedaťOdstrániť
  11. WOw, neskutočná kočka z teba! Pristane ti to, strašne ťa táto farba zvýrazňuje :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. JanaH - fuu..snáď ťa tak skoro neomrzí :D

    L.A.N.Y - moja prirodzená farba je stredne plavá :)

    ďakujem za pozitívne reakcie..veľmi ste ma potešili :))

    OdpovedaťOdstrániť
  13. jééj no samé dobroty si vychytala :) hnedé vlásky mám najradšej, je to moja prirodzená farba ale už dlhú dobu ma trhá niečo s nimi spraviť..

    OdpovedaťOdstrániť
  14. wááw.. tak táto farba ti moc moc pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. krásný vlasy máš :) sluší ti to moc :)
    a tangle teezer je nejlepší!

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Tak ti gratulujem , ja som to uz raz vyskusala prejst z ciernej na hnedu a nevyslo to velmi. Tak som to vzdala. Mozno raz sa na to znovu odhodlam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ja mám tiež prirodzene hnedé vlasy, a v poslednom čase mám tik nejak ich vynovit..:D Ale asi to nechám tak lebo hnedá je krásna farba na každej ..:) moc ti to pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. ja som s mamou jeden cas do toho salona chodila, ale to uz bude mozno aj dva roky spat, nie som sice az z takeho blizkeho okolia tt, ale potom sme tam prestali chodit, zdalo sa nam, ze sluzby sli skor dole vodou, ale tebe to neskutocne sekne, ja som tiez v lete sla z ciernej, ale dala som si to len premelirovat, kedze uz som mala trosku odrastene svoje vlasy a tiez som maximalne spokojna, inak o kerastase som citala na jednom blogu, ze u nas sa predava nejaky zo znizenou kvalitou..? z toho blogu"Chcela by som aj vysvetliť, prečo som nakúpila priamo v kaderníctve v Mníchove, keď som mohla na slovensku zohnať výrobky aj o 10 - 30 % lacnejšie. Môj dôvod bol ten, že Nemecko (Rakúsko) ako krajina ponúka tie isté výrobky, ale zo zvýšenou kvalitou oproti Slovensku, Česku, Poľsku... atď. Neviem síce posúdiť, či ide o kvalitu zvýšenú alebo pôvodnu a ku nám sa dostávajú výrobky zo zníženou kvalitou, ale je to proste fakt, ktorý je všeobecne riešený." najdes na:http://stylishfox.blogspot.com/2011/09/essence-and-kerastase-review.html

    OdpovedaťOdstrániť
  19. aj ja mam svoje prirodzene stredne plave... no ale blond sa uz nevzdam... =) p.s. mas to krasne, aj ked si myslim, ze tebe by sa hodilo vsetko =)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. evi - mne ten šampón veľmi pomáha..a mám po ňom úžsne hladké a lesklé vlasy..podľa mňa každému nevyhovuje to isté..takže asi v tom bude tá chybička..

    Ivy - ďakujem :)

    Veronika - radšej neexperimentuj :D:D hnedá je naozaj dobrá :)

    Robinka - určite to nevzdávaj..len sa treba zveriť do tých správnych rúk :)

    všetkým ďakujem za krásne reakcie..a čo sa týka farbenia..neviem..banujem, že som si nenechala svoju prirodzenú farbu..alebo iba o odtieň tmavšiu..ale to sme my ženy :D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky