Film tip - In time


Dnes tu mám pre vás opäť jeden film tip..a to In time..
Má skvelé herecké obsadenie (nemáte aj vy ten pocit, ako keby sa roztrhalo vrece s filmami kde hrá J. Timberlake? :-D) a pointa filmu je tiež veľmi zaujímavá..viete si predstaviť, že by ste po 25. rokoch žili z minúty na minútu?a že všetko by ste si kupovali nie za peniaze, ale za čas?
Tento film má určite niečo do seba, človek by si mal naozaj užívať každú minútu svojho života..
Už ste ho videli?čo naň hovoríte?:-)

Popis filmu:
Nevieme, ako dlho bude trvať náš život. Ale skúsme si predstaviť, že by sme mali iba 25 rokov a potom by náš život skončil. S týmto bojuje hrdina Will Salas žijúci na mieste, kde peniaze nezohrávajú žiadnu rolu, v chudobnej zóne Daytone.  Každý deň navyše mu zaručuje len tvrdá práca v továrni, za ktorú mu platia časom. Podobný osud má mnoho ďalších ľudí žijúcich na rovnakom mieste. Čas je vzácny a nebezpečenstvo je na každom kroku.
Mieste gangy čakajú na svoju príležitosť okradnúť niekoho o čas, čím by ho pripravili o život. Hlavný hrdina Will pomôže uniknúť jednému boháčovi pred gangom. Boháč Henry mu za to daruje storočie času a rozhodne sa, že svoj nekonečne dlhý život ukončí. Jeho smrť je však považovaná za vraždu, z ktorej obvinia Willa. Ten chce svoju dokázať svoju nevinu. Uteká preto do najbohatšej zóny v New Greenwich. Život tu, sa podstatne líši od života v uponáhľanom Daytone. Zrazu žije na mieste, kde sa nikto nikam neponáhľa a čas je luxusom, ktorí si môžu dovoliť všetci, pretože žijú stovky či tisícky rokov. Vo filme sa vyskytne aj romantická zápletka. Hrdinu filmu veľmi priťahuje dcéra miestneho boháča, Sylvia. V momente, keď prídu Willa zatknúť sa stáva jeho rukojemníčkou…(http://filmyonlinezadarmo.eu)

Komentáre

  1. woooooow :D
    ten co tam hra toho co ma zastavit Justina je moj oblubeny herec:DD
    ten taky nesympaticky modroooky:D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. parádny film, tiež odporúčam

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Asi před týdnem jsem se na něj koukala :) Skvělej film !!

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky