My perfumes

Tak toto je mojich 7 najobľúbenejších parfémov :)

Chloé od Chloé už pozná určite každá z Vás..ja som ju dostala na Vianoce 2o1o..vtedy ju ešte nemala každá 2..iba každá 4. :-D Je to veľmi silná vôňa, vhodná skôr na zimu..ako môžete vidieť ja som z nej veľmi toho veľa neminula :-P po čase mi začala vadiť..ako každá druhá :-D neviem prečo, ja dokážem jednu vôňu používať max. tak mesiac..ale moja sestra napr. dostala na Vianoce už druhý flakónik a minula ho hneď za mesiac :-D samozrejme sem-tam ju použijem..ale musím mať na ňu náladu..je veľmi výrazná..
Hodnotenie: max.počet bodov 5
Vzhľad flakónu: 5
Výdrž vône: 5
Intenzita: 5
Celkový dojem:5
Burberry Weekend som si kúpila sama..cítila som ju na mojej kamarátke..veľmi sa mi zapáčila..tiež je to skôr taká silnejšia a výraznejšia vôňa ako Chloé, ale určite sviežejšia..pripadá mi už taká strašne dospelácka :-D

Vzhľad flakónu: 3
Výdrž vône: 4
Intenzita: 4
Celkový dojem: 4

Tomorrow od Avonu je nádherná tajomná až taká zmyselná vôňa, tiež silnejšia ako predchádzajúce(tiež je tam to pižmo) vhodná určite skôr na zimu ako na leto..tiež musím mať na ňu náladu :-)

Vzhľad flakónu: 3
Výdrž vône: 4
Intenzita: 4
Celkový dojem: 4

Hugo Boss Boss Woman som dostala na narodeniny, je to zaujímavá vôňa..najprv svieža a potom taká tajomná..jej zloženie hovorí za všetko..je veľmi neobviklé..vhodná podľa mňa tak ako na zimu, tak isto aj na leto :-)

Vzhľad flakónu: 3
Výdrž vône: 4
Intenzita: 3
Celkový dojem: 4

Beyoncé Heat Rush som si kúpila len nedávno v Dm za skvelú cenu..má nádhernú silnejšiu ovocnú vôňu, ale nie je vtieravá..je krásne energicka a vhodná na všetky ročné obdobia..

Vzhľad flakónu: 4
Výdrž vône: 3
Intenzita: 4
Celkový dojem: 4


Naf Naf asi z Vás moc nepozná..ani ja som ju nepoznala, kým som ju nedostala..je to nááádherná zvláštna vôňa..ešte som nepočula o vôni, ktorá by obsahovala zkaramelizované čerešne :-) určite sa oplatí k nej pričuchnúť :-)) je to tiež taká silnejšia vôňa, ale podľa mňa sa hodí tiež do každého ročného obdobia..

Vzhľad flakónu: 5
Výdrž vône: 5
Intenzita: 4
Celkový dojem: 5

A posledná vôňna Bvlgari Omnia je moja naj naj najobľúbenejšia vôňa..je to môj už druhý flakónik..veľmi rýchlo sa míňa :-( neviem či sa vyparuje alebo čo :-D zbožňujem ju hlavne v lete..je to svieža, zmyselná vôňa, pri ktorej mám neskutočný pocit čistoty a harmónie..čo má na svedomí asi ten lotosový kvet..niekedy mi pripomína vôňu aviváže..vydrží veľmi dlho..

Vzhľad flakónu: 3
Výdrž vône: 5
Intenzita: 4
Celkový dojem: 5

Tak toto sú moje najobľúbenejšie, takže som ich nemohla hodnotiť nijak inak ako pozitívne :-))
mám ešte nejaké toaletky, ale tie dnes nebudem rozoberať..zbožňujem parfémy a celkovo vône..a čo najviac neznášam je smradľavý chlap :-D môže byť akokoľvek škaredý, ale keď nádherne voní, hneď sa za ním otočím..dúfam, že to priateľ nebude čítať :-D 
Ako som už spomínala..ja nevydržím používať tú istú vôňu dlho..vždy podľa nálady..nestíham ich všetky míňať, tak ich niekedy posúvam ďalej mamine alebo sestre, ktorá ich neviem akým zázrakom dokáže minúť za pár týždňov :-D V mojej "zbierke budem určite pokračovať :-D a čo je na mojom wishliste?
Máte s niektorou z nich skúsenosti?Ktorá je tá Vaša naj? :)

Komentáre

  1. ach dakujem, ze tam nemas Dolce&Gabbana light blue, neznasam tu vonu

    saschanitra.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ani mne sa nepáčila :-)) nechápem ako mohla byť v topke najpredávanejších :-P

      Odstrániť
  2. :) Tak ako napísala Your Lucy :D asi pojdem do nejakej drogerky a popozerám sa po niektorých.. ale Beyonce ach :( už dlho po nej túžim :) teda odvtedy čo som ju ovoňala keď bola v Emme.. No snáď si ju kúpim, aj keď je dosť drahá a je maličká :) nevadí!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvělá recenze, moc se ti povedla :) A Heat rush mám taky, je to krásná vůně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moje nejoblíbenější je Christina Aguilera, pak Burberry Body, nově jsem se zamilovala do pafému Treselle od Avonu (ještě ho nemám doma, ale nemůžu se ho dočkat!). Jo a taky Versace Crystal Noir!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moschino Funny! - jemná citrusovka, cítím tam hodně zelený čaj, je příjemná, na léto super:). Lancome Hypnose - používám asi tak 5 let, všichni mi ji chválí:) Ze začátku orientální vanilka a mučenka, pak už jenom jemná vanilka...:). Daisy - nesnáším, na mě moc syntetická a taková...jako prostředek na mytí nádobí, který máme doma:(. Marry me! - příjemná, cítím tam jasmín, kytičková, jemná. Tresor Midnight Rose - voní podobně jako Wink od Avonu, výdrž velmi slabá. Taková průměrná ovocenka.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. po Chloé opravdu prahnu :) strašně moc mi voní, takže když se jí budeš chtít zbavit, víš komu se ozvat :D
    Jinak je teď mojí nejoblíbenější Daisy od Marca Jacobse, jsem na ní úplně závislá :D
    V budoucnu bych si ráda pořídila Yellow Diamond od Versace :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moschino Funny - tu ma moja sestra a strasne jej ju zavidim:D Mnamkyyy:)Odporucam!
    Chloe - tu chceeem:D ja ju este nemam napriek jej popularite a ani neviem ako vonia, boze hanbim sa:D
    Lancome Tresor - na tom zase moja mamka bezi:)
    No tak kazdopadne drzim palce pri doplnani zbierky:D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. veľmi som sa tešila na vôňu od beyonce ale absolútne ma neoslovila, otrasná slabá o ničom.. žiaľ

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Lancome a Lanvin voní úžasně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ja mám len dve obľúbené a na tie skutočne nedám dopustiť. Určite ich niekedy spomeniem u mňa na blogu. :) Krásny článok a tie fotografie sú veľmi vydarené!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Hezký výběr, ani já nevydržím používat jednu vůni dělší dobu :D. Snad jen Lacoste Pour Femme, ale ostatní vždycky putují dál:). Ta oranžová Beyoncé mě také celkem zaujala, taková fajn svěží vůně.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky