DIY Hair Lightener // prirodzené zosvetlenie vlasov (melír)

ahojky..dnes len taký menší beauty návod ako si zosvetliť vlásky..alebo lepšie povedané, ako si spraviť prirodzený melír..určite ste už na internete našli kopu rád ako si v lete pomocou slnka zosvetliť vlasy..všade sa píše, že stačí citrón, ale to je blbosť..má to slabý efekt..a ak hej, tak po viacero použití..ja som si včera namiešala takú vlastnú špecialitku..jej obsah pozostáva z obrázku, ktorý je nižšie..stačí skombinovať tieto zmesi a nechať vlásky vysušiť na slnku..to krásne vytiahne farbu..ale pozor! vlásky budú trošku vysušené, tak si určite potom spravte masku alebo si dajte aspoň regeneračný kondicionér..ja som tento môj domáci recept použila už tretíkrát a myslím si, že tento posledný vyšiel najlepšie..a určite menšiu zásluhu má aj morské slniečko :-) od nedele sa má zase otepliť, tak to môžete vyskúšať..síce to už nie je také silné slnko, ale ešte sa dá využiť ;-))
Pekný víkendík
Mia

Peroxid vodíka si kľudne kúpite v lekárni..stojí nejako do 2€, citrónovú šťavu v potravinách..tiež nie je drahá..
Postup: Peroxid, citrónik a vodu nalejete do rozprašovača, a všetko zalejte s troškou vody..to všetko zamiešate a rozprašujete na vlasy..tie necháte voľne uschnúť na slniečku..zopakovala som to asi 3krát za sebou v jeden deň..a trikrát celkovo(dni)..vlasy odporúčam hneď rozčesať lebo stvrdnú..potom si ich samozrejme umyte so šampónom (keď uschnú) a spravte si masku alebo kondicionér..veľa šťastia :o) tu je ukážka môjho výsledku..


Komentáre

  1. Dobrý tip. Jen nevím, jestli by fungoval na světlejších vlasech...asi to budu muset vyzkoušet :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak toto by som asi mala vyskúšať..len dúfam že mi to moc nezničí vlasy :/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. uch, tak na toto by som si netrufla... bala by som sa, ze je tam prilis toho agresivneho - cisty peroxid, citronova stava...:-). Mas ale velky bodik za odvahu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hmm..to záleží od typu vlasov..mojim to vôbec neuškodilo..a 3% peroxid je úplne neškodný..skôr ten citrónik je trošku horší :-P

      Odstrániť
  4. tyjo, super tip! každopádně já už bych byla šedivá, takže se zesvětlováním si dávám utrum :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja som počula o tom že pramienky vlasov medom potrieť. potom na slnko.. a zmyť.. a že tiež pekne zosvetlí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Peroxid seženu kde?:D:)) Dobrý nápad, já bych zesvětlit vlasy chtěla, ale nechci pořád dávat takový šílený peníze za melíry:D:/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. visit http://theworkette.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jeej dobrý tip! Určite raz vyskúšam.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Odpovede
    1. nie..iba 4x som to použila :) a vždy som si po aplikácii spravila masku :))

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky