Goodies // Beauty tips

Ahojte,
konečne mám aspoň chvíľku sem s niečim prispieť..rozmýšľala som čo sem asi tak dám..hmm..outfit by vás asi moc nezaujímal nakoľko som bola dnes skôr elegantne oblečená..a čo vám poviem..veľa práce, stále ponocujem, takže vždy keď prídem domov z práce hneď zaspím a keď mám potom konečne chuť niečo pofotiť začne sa stmievať :-P Ale dnes som musela rozhodne niečo fotiť! Prišiel mi nový foťák, nepoviem aký, zajtra ho, ak budem mať čas, pofotím :-)) Je to ešte môj dodatočný narodeninový darček za peniažky od našich..starý Olympus som predala lebo sa mi nezmestil do kabelky tak som ho moc ani nepoužívala..

A tak som pofotila nejaké kozmetické produkty, ktoré som si v poslednej dobe veľmi obľúbila..niektoré sú novšie a niektoré si plánujem kúpiť a druhýkrát..tak poďme na to...

Na rúž Dermacol Lip Seduction odtieň 01 som natrafila náhodou keď ho uvádzali ako novinku v DM drogérii..a som neskutočne šťastná, že som na neho natrafila..je to presne ten typ odtieňu, ktorý som dlho hľadala..určite to poznáte tiež :-) Má úžasnú vysoko kryciu krémovú textúru, takže perfektne hydratuje pery a veľmi dlho na nich aj vydrží ..a čo je ňom najlepšie? Je MATNÝ..môžete ho na mne vidieť napr. v tomto príspevku http://miaslifestyle.blogspot.sk/2012/07/summer-updo.html
Lesk na pery z Oriflamu Very me Gold má úžasnú zlatú pigmentáciu, takže si ho môžete dať na hocijaký rúž a bude mať viditeľné zlaté trblietky..dobre drží na perách a má krásnu vôňu manga..odporúčam teraz na leto..mám ho na sebe napr. tu http://miaslifestyle.blogspot.sk/2012/07/golden-glow-summer-makeup-with.html

Špirálu od Maybelline Falsies volum experess vám odporúčať nebudem, pretože každému sadne iná..mne sadla táto ako uliata..má ohybnú kefku, s ktorou sa dostanete aj na tie najmenšie mihalnice a ja preferujem zahnuté kefky, takže preto sa stala jednou z mojich naj..

Očné tiene od Alverde mi poradila kolegyňa keď som jej povedala, že hľadám matné hnedé tiene..za toto je strašne ďakujem..veľmi dlho som niečo také hľadala..hodia sa mi veľmi do práce kde nechcem pôsobiť veľmi vymachlene alebo na kúpalisko..a čo je najzaujímavejšie..sú za neskutočne nízku cenu..a pritom vydržia dlho na viečkach..vrelo odporúčam!:)

Foundation serum od Maxfactor som si veľmi obľúbila hlavne kvôli jeho jemnej konzistencii, ktorá je vhodná najmä teraz na leto..a má úžasnú vôňu..ale odporúčam ho od 20+ lebo je aj proti vráskam..no čo..trebať začať ničiť aj tie najmenšie :D :D a samozrejme má  aj SPF 15..s cenou je to už trošku horšie :-P

Priznám sa..je úplne nový..idem ho vyskúšať až zajtra..a strašne sa na neho teším..vyzerá fakt pekne..tak cukríkovo :D ak ho niektorá máte, konkrétne tento odieť môžete mi do komentára napísať aký je atď..budem len rada :-))

Moja ďalšia obľúbená vec od Alverde je táto krémová líčenka, bez ktorej už ani nedokážem vyjsť z domu :-D aj keď si nedávam podkladový krém alebo make up dávam si ju samotnú..nevysušuje iba krásne rozjasní vašu tvár..vyzerá hneď zdravšie a veselšie :)

Šampón a nezmývateľný kondicionér od Pantene som si kúpila hlavne kvôli ich vôni..je krásna, svieža a hlavne nezaťažujú vlasy..ja mám celkom jemné vlasy, takže mi vyhovujú..

A ako posledné je sprchovací krém a telové mlieko od Nivei..túto značku zbožňujem, hlavne čo sa týka krémov..a  konkrétne tieto majú tiež úžasnú sviežu vôňu po pomarančoch, takže dodávajú úžasnú energiu a sviežosť hlavne v takýchto horúčavách..

Máte niečo z týchto výrobkov tiež odskúšané alebo máte na niektoré opačný názor a nie ste s nimi spokojné? Som zvedavá na vaše názory :-)
Pekný zvyšok večera
Mia

Komentáre

  1. Ten rúž od Dermacol vyzerá užasne :) A Alverde plánujem už konečne vyskušať :) super tipy ! :) a na foták sa tešíím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. v létě se nijak zvlášt nelíčím, ale joo dekorativní kosmetika, je fajn být holkou:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tyto oční stíny Alverde jsou moje oblíbené! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ten pantene používam, celú tú aqua edíciu a nič lepšie som zatiaľ ani enmala, vždy na leto ho najviac milujem, pravdaže aj tá vôňa robí svoje. no a ten pocit vo vlasoch, že sú také vzdušné tiež nie je na zahodenie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vystihla si to veľmi presne..už po prvom umytí sú vzdušnejšie :-))

      Odstrániť
  5. Pěkné věci. Já mám taky tu rtěnku, sice jiný odstín, ale je vážně super! Psala jsem o ní recenzi.

    anesagill.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ach Mia!:)) Opat som sa pokochala dokonalymi fotkami:)) Nieco uzasne ako dokazes z "obycajneho" kozmetickeho postu urobit nieco take lahodiace ociam:D:)) Ten ruz mam aj ja a tiez je moj oblubeny! A tvarenka vyzera velmi dobre, Maybelline zahnuta riasenka robi dobre aj mne, a Nivea mliecka su skvele:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. juj..som rada, že sa ti všetko páči :D ďakujem

      Odstrániť
  7. tu řasenku bych chtěla vyzkoušet, s jejíma sestřičkama jsem byla vždycky jen spokojená :)) a rtěnka na prvním obrázku má krásný odstín :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super produkty, najviac ma zaujal rúž a lesk :) Ten lesk ma nikdy v katalógu nelákal , pretože má zvláštnu a nezvyčajnú farbu, ale keď ho vidím takto vyzerá naozaj dokonalo, takže určite objednám ! Tak isto hľadám tiene, ktoré budú matné a používam väčšinou hnedé, takže ďakujem za tip :) Teším sa na ďalšie príspevky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja mám ten lak-candy bar odtieň tiež a je úžasný! veľmi dobrý odtieň farby,na leto ako stvorený, je jeden z mojich obľúbencov...a aj keď som ho kúpila vo výpredaji za nejaké euro asi pred rokom,vôbec nevyschol,stále je použiteľný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ta rtěnka vypadá opravdu skvěle..Chtěla bych ji taky vyzkoušet!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Rtěnky od dermacolu mi taky vyhovují, zvlášť tahle "klikací" řada!Jinak moc pěkný výběr

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ahoj ,
    Úplně úžasné fotky ! :) Mám otázku : jak jsi dala ty věcičky na tu kytičku ? :D ( seš vážně dobrá , mně už by to spadlo :D )

    A samozřejmě followuju ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  13. super nakup lahodiaci aj ociam :)najviac nas zaujal ako inak ruz :) a kozmetika alverde ... pravdu povediac stale okolo nej v DM chodime ale neodhodlali sme sa zatial nic vyskusat, no na tvoje odporucanie urcite nieco vyskusame :) nivea sprchace tiez mozeme len odporucat ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Dermacol rúž mám aj ja presne ten istý odtieň a som rovnako spokojná :) inak pozývam Ťa na môj blog kde prebieha giveaway o Jeffrey Campbell topánky a budem rada ak sa zapojíš :) www.kristinafox.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  15. tomu alverde sa velmi necudujem, vacsinou maju fakt dost dobre vyrobky za smiesne nizku cenu :-). Pomaly sa z nich stava moja oblubena low-cost znacka :-). Inak tie tiene maju perfektnu farbu, skoda ze prave tu ich nemaju, hned by som si ich zaobstarala :-(

    VeVe (imperfectwonderland.blogspot.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Včera jsem si koupila šampon aqua light, tak jsem zvědavá, jaký bude :)

    http://bornto-shop.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  17. love the lipstick! great color! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Jeeeee colorama candy bar, skvělý lak! ale vyžaduje dvě vrstvy, bohužel, je takový zvláštní, ale barva exkluzivní

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky