Schwarzkopf Review



Ahojte, tak tu je sľubovaná recenzia výrobkov od zn. Schwarzkopf, ktoré som vám minule spomínala..ako som už písala, jedna pani mi ponúkla na otestovanie výrobky tejto značky s tým, že spravím na ne potom recenziu..rozmýšľala som, že nechám tomu ešte čas, aby  bolo hodnotenie objektívne..ale vôbec to nebude nutné, pretože hneď po prvom použití môžem povedať, že všetky tri výrobky sú úžasné..najviac ma oslovil šampón, ale o tom potom :)


got2b smooth & chic - najprv začnem s touto krémovou emulziou, ktorá má vlasy uhladiť a ochrániť pred poškodením teplom (napr.žehlička, fén)...v takto krátkom čase neviem presne odborne posúdiť, či ich naozaj ochráni, ale vlasy sú po ňom hebké, dobre sa rozčesávajú a tvarujú..ak máte od narodenia rovné vlasy ako ja, len po umytí sú trošku nepoddajné, tak je to skvelý výrobok na ich uhladenie bez pomoci žehličky..stačí si naniesť potrebné množstvo do dlaní, rovnomerne votrieť do uterákom presušených alebo suchých vlasov a vyfénovať s veľkou rovnou kefou. Neoplachuje sa! A ak si vlasy žehlíte, tak si po použití tohto výrobku môžete dať žehličku na nižšiu teplotu. Vôňa je ovocná, na mňa až trošku silná. Veľmi sa mi páči samotný atraktívny, dievčenský design a praktický dávkovač - pumpička. Takže hodnotím veľmi pozitívne :)


GLISS KUR Hair Repair Ultimate Volume - ďalším výrobkom je úplná novinka, ktorá má vlasom dodať objem, pružnosť a regenerovať ich..je určený na jemné, poškodené vlasy bez objemu...nejaký extra, mega objem určite nečakajte (to nedokáže bez natupírovania žiadny výrobok :) , no po použití vlasy mali viditeľnejšie väčší objem, boli vzdušnejšie a kedže je z rady Hair Repair, tak aj jemnejšie..má tiež veľmi krásnu vôňu, ako asi všetky výrobky GLISS KUR :) Tým, že je penovej konzistencie, veľmi ľahko a rovnomerne sa vmasíruje do tiež uterákom presušených alebo suchých vlasov. Podľa pokynov na fľaštičke sa má dávkovať v závislosti od požadovaného stupňa starostlivosti a dĺžky vlasov 3-6x.  Neoplachuje sa! Tiež tu oceňujem pumpičkový dávkovač a hlavne tú vôňu, je fakt úžasná :)


GLISS KUR  Hair Repair Nutri Protect Šampón - tak, a ako čerešničku na torte som si nechala tento úúúúplne úúúúúžasný šampón s vôňou zo šípovej ruže! Je to regeneračný šampón, ktorý má vlasy regenerovať a chrániť ich pred poškodením vonkajšími vplyvmi, ako napr. slnečným žiarením. Inovácia Cell Repair Systém s proteínom identickým vlasu má dokonale regenerovať vlasové bunky hĺbkovo zvnútra. Ja som už pri samotnom umývaní vlasov cítila, že sú vlasy jemnejšie! A tá vôňa! Neviem, či sa predáva v drogériách, lebo ani na nete som ho nikde nenašla, ale ak pôjdete do drogérie a nájdete ho tam, určite si k nemu čuchnite! :) Tiež sa mi veľmi páči jeho bezfarebná - priesvitná konzistecia, vlasy mi nijako nezaťažil a boli viditeľne lesklejšie..zaručuje vraj až o 110% viacej lesku! a milujem šampóny, ktoré dobre penia..a tento teda pení kvalitne :) a kvôli tej vôni by som si vlasy umývala najradšej každý deň! Ale na to nervy nemám :D Tiež som ho dala vyskúšať aj priateľovej sestre, aby som mala naň aj ďalší názor, ale asi vám  nemusím ani písať ako to dopadlo :) Bola úplne nadšená, tiež sa jej veľmi páčila jeho vôňa a jemnejšie vlasy hneď po prvom použití. Len si ho asi budem musieť schovať, lebo mi ho celá rodina minie :D:D


Takže, keď to zhrniem, všetky tri výrobky sú úplne perfektné, bez jedinej chybičky! Samozrejme každá máme iný typ vlasov, takže vám nemôžem povedať, že to bude to pravé orechové pre vás všetky..ale ak sa vám nejaký zapáčil, tak určite neváhajte a vyskúšajte! Všetky tri stoja za to :) A keďže si ja moje vlasy farbím a fénujem, tak si vyžadujú zvýšenú starostlivosť a myslím si, že tieto výrobky sú na to priam určené :)) Takže veľmi pekne ďakujem za túto príležitosť :))

A na záver tu mám ešte pár tipov od tejto značky. Sú to výrobky, ktoré už dlhšie používam a som s nimi veľmi spokojná. Mám taký pocit, že na niektoré som už recenzie robila, alebo som ich len tak v krátkosti popísala..

  1. schauma Hodvábne rozčesávanie - nezmývateľný ošetrujúci sprej na ťažko rozčesateľné vlasy bez lesku. Tento sprej poskytuje okamžitú starostlivosť a ľahšie rozčesávanie..vlasy sa nezamotávajú a sú krásne lesklé.
  2. taft Instant volume powder - je to púder na zväčšenie objemu za pár sekúnd, stačí malé množstvo vysypať do dlaní a naniesť na suché vlasy, tiež je skvelý ako prvá pomoc pri mastných vlasoch.
  3. got2be sparkling - ide o trblietavý stylingový sprej pre trblietavý lesk vlasov, vhodný na suché, lámavé a chemicky upravované vlasy.
  4. taft Lak na vlasy efekt 3 v 1 - ultra silná fixácia - 3 účinky v 1 - viditeľný objem, intenzívny lesk a pružnosť. Vlasy zafixuje na celý deň, nezlepuje vlasy, ľahko sa vyčesáva a chráni ich pred vysúšaním.

..máte s niektorými výrobkami skúsenosť?
..pekný zvyšok víkendu vám prajem a dúfam, že sa vám recenzia páčila :)
Mia

// SPONZOROVANÝ PRODUKT //

Komentáre

  1. dobré recenzia ako vždy ale ja som nemohla odtrhnúť oči od fotiek s tekvicou, proste nádhera :)

    www.karissaworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tu emulzi mám taky a nemůžu si ji vynachválit a určitě zkusím i ten šampón :) Moc hezky napsaná recenze :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. dřív jsem hodně používala tuhle značku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mne bohuzial z ich drogeriovej vlasovej kozmetiky extra nesedi takmer nic :/
    Fotky krasne!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. já mám šampon a musím říct, že mi moc nevyhovoval, ale já mám takové divné vlasy. Jen tak nějaký mi nesedí. Ale emulze mě zaujala, má vážně super design!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skvelá recenzia! a súhlasím s vyjadrením aj o got2b aj o šampóne..lebo tieto dva výrobky som používala a got2b stále a je to môj obľúbený vlasový výrobok :) tú penu určite vyskúšam a ich vône zbožňujem! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Na emulzi už jsem v drogérce koukala a docela mě láká, tak uvidíme :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Velmi pěkně napsané.já mám lak na vlasy,používám každý den,jen ho musím trochu víc umýt šampónem.určitě 2x..:)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky