M I L A N O

ahojtee, tak tu je pár fotiek z výletu :)) počasie nám bohužiaľ veľmi nevyšlo, sem-tam pršalo, ale našťastie ten najväčší leják začal až keď sme odchádzali..najhoršie bolo asi to, že naša milá delegátka nám dala rozchod už o 12tej do 19tej..chápete?ja doteraz nie :D ani mapy sme nedostali, nič..jednou vetou - robte si čo chcete :D a tí čo prišli hlavne kvôli slávnej Posledenej večeri od Leonarda da Vinciho, mali smolu..rezervácia bola už obsadená..ako, nie aby sa nás dopredu spýtali emailom, či budeme mať záujem o rezerváciu, nie, ona sa nás to spýta priamo pred Santa Maria delle Grazie. Takže cestovka Adria travel ma dosť sklamala. Obchody tam boli väčšinou také isté ako u nás v nákupných centrách, t.j. Bershka, Pimkie, Terranova (tam som si kúpila jedny skinny nohavice), Zara, Stradivarius, atď..samozrejme potom oblečenie už pre inú kategóriu ako LV, Prada, Dolce & Gabbana, Armani, atď..nakoľko som tam bola len s priateľom moc som sa v nákupoch vyžívať ani nemohla :D tiež je tam skvelá kozmetická značka, neviem či ste už o nej počuli, KIKO, je to originál Milánska kozmetika ( niečo ako Pupa Milano) za primerané ceny..tam som si kúpila dva rúže..a to je celý môj nákup :D a čo ma tiež veľmi zarazilo, predavači vôbec nechceli komunikovať po anglicky..vždy keď som sa niečo spýtala, tak mi odpovedali v taliančine..vraj sú na ňu strašne hrdí, tak potom bacha, keď tam pôjdete..radšej sa naučte nejaké ich základné frázy :D vianočné trhy tam ešte neboli..iba, vraj, predvianočné, na ktorých sa nepredával ani punč, ani varené vínko(???) škoda..veľmi rada by som znovu navštívila toto mesto..je fakt krásne..a veľa som z neho nevidela, keďže sa na nás delegátka vyprdla..boli ste tam niektorá? páčilo sa vám tam? máte nejaké skúsenosti s touto cestovkou?
Pekný zvyšok večera..Mia :*


Komentáre

  1. aka si tu krasnucka, ako vzdy!:), my ked sme boli v Rime narazili sme skor na to, ze Taliani mali strasne vela casu, kym sme sa "book-li" v hoteli recepcny si pokecal s nejakou pani, vybavil telefonat a cosi si vybavil s kolegom...mal nas "na salame"...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jej..ďakujem :) dokonca aj v tom najväčšom daždi behali len v krátkych rukávoch..čistí salámisti :D:D

      Odstrániť
  2. páni, to je nádhera, jak já ti závidím:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jeeeej-nadherne fotky ste pofotili... a ta znacka kiko vyzera naozaj luxusne. To ste boli na akom vylete a cez koho ste zajednavali?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujeme :)) to sme si objednali zo Shopcity.sk a cestovka bola Adria travel..

      Odstrániť
  4. Dúfam, že si si užila. My sme boli bez cestovky na týždeň v lete a bolo super. A Kiko poznám už pár rokov a nedám naň dopustiť, hlavne tie laky stoja 2 eurá a je to podobná kvalita ako Essie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hej, hej užila..a ešte viacej, keby som tam bola s kamarátkou :D ledva, ledva som si kúpila ten rúž..na laky som už čas nemala..priateľove pohľady sa nedali ignorovať :D ale dúfam, že sa tam raz vrátim :))

      Odstrániť
  5. úplne krásne fotky, veru škoda tej delegátky keď už ste tam boli vám mala dať zabrať a chodiť celý deň kade-tade a poriadne vám to tam ukázať...:) už sa teším keď nám ukážeš outfit s tými novými gaťami :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem..no neviem, či v tejto zime bude tak skoro :))

      Odstrániť
  6. kiko,to som už niekde videla,rúž je krásny
    nádherné fotky,fakt sa vám podarili :) a máš úžasnú parku,odkiaľ je prosím?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) parka, alebo pre mňa len bunda :D je z Exisportu :)) čakala som na ňu mesiac, ale to čakanie stálo za to :) kúpila som ju v zľave zo 100 na 40 € :))

      Odstrániť
  7. Krásné fotky, moc ti to sluší! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Obchod s botama a kokinama? Chci ♥
    Fotky super, tobě to moc sluší. Delegátka teda pěkně naprd, já osobně nemám ráda celodenní chození po památkách, ale tohle je teda dost velké vyprdnutí se na vás :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tomu ver :D to som ešte nezažila..v Istanbule nás tak preháňala, že sme sa ledva stihli pofotiť :) a nakoniec som zistila, že si bola hľadať veci na lyžovačku..to ma úplne dostalo :D

      Odstrániť
  9. krásne fotky
    s týmito poznávacími zájazdmi sú večne nejaké problémy ://

    OdpovedaťOdstrániť
  10. vááv aké super fotky!!!
    môžem sa spýtať čím fotené, aký objektív?
    a inak nebola som tam, ani ma to nejako moc neláka, neviem prečo. ale keď už všetky mestá, ktoré chcem navštíviť navštívim, pôjdem aj tam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) fotili sme s Nikonom D5000, objektív 18-105 :)

      Odstrániť
  11. Bože, úžasné fotky. Je to tam nádherné. Já bych jela hned :) V.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Krásné fotky! My jezdíme radši sami, informace a ubytko si zjistíme dopředu, cestovky jsou děsný...

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Z těch fotek to vypadá nádherné, hned bych jela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Takové fotky, něco neskutečného! :-) Pěkný blog!

    OdpovedaťOdstrániť
  15. kráásne fotky, nádherné! aj ja som už dávnejšie rozmýšľala nad výletom do Milána =) si ma namotala teraz =P

    OdpovedaťOdstrániť
  16. páni, to je nádhera :) vůbec by mi nevadilo se tam podívat. mají opravdu kouzelný vánoční stromeček :)

    ps. vypadáš úžasně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Né, že bych nezáviděla:D:)) Nádherné fotky, taky bych chtěla procestovat takováhle města!:)) Krása...

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Krásne :) Do Milána musím niekedy ísť. Aj do Ríma :)
    V lete som bola v Taliansku, ale v Rimini a bola som aj v tom obchode Kiko. Teraz ľutujem, že som si nič nekúpila, myslela som, že to nie je kvalitná kozmetika a bolo tam asi milión ľudí v tom obchodíku :) Nabudúce sa zastavím :) Inak som bola prekvapená, že Pupa je tam aj drahšia ako u nás a pritom to je talianska značka, nechápem.

    OdpovedaťOdstrániť
  19. A s tou angličtinou máš pravdu. Nás sa stále niekto niečo vypytoval a anglicky nevedeli nič. Len na recepcii hotela trochu hovorili anglicky. A všetci Taliani si mysleli, že sme s priateľom Rusi, pomóc :D

    OdpovedaťOdstrániť
  20. krasne fotky!! :)

    coctailidea.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky