New Year's Eve- inspiration

či chceme, či nie..koniec roka sa blíži..mne osobne bude za týmto rokom veľmi smutno..ale  zase sa teším na nové veci, v novom roku :) dúfam, že bude, buď takisto skvelý, alebo ešte lepší :)) v roku 2012 som si našla novú prácu, spoznala nových skvelých ľudí, bola na rôznych skvelých akciách, spoznala nové kúty sveta, objavila wasabi arašidy ♥ :-D a kopu ďalších skvelých vecí..celkom sa aj obávam tej trojky na konci, no uvidíme, čo dá :)) ja budem zajtrajší večer tráviť, pravdepodobne (keď sa nič nedokašle), v Bratislave, ale ešte neviem v akom podniku..čo bude dosť veľký hardcore, nakoľko tento rok bude obrovský ohňostroj v našom hlavnom meste, kvôli 20. výročiu od vzniku SR..takže tam bude určite milión ľudí :-P kde budete Silvestra oslavovať vy? :)) Zajtra sa pokúsim odfotiť celý môj look (konečne vyskúšam moju novú trojkulmu ♥ :)) Pekný zvyšok večera..Mia
fotky: weheartit.com

Komentáre

  1. Skvělé fotky :) Krásný nový rok i tobě!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vybrala si krásne fotky, už sa teším na ten zajtrajší outfit :) ja ešte absolutne neviem čo bude zajtra, nejak extra som to neplánovala ale tiež ma nahovárajú aby som išla mrknúť do BA no uvidíme...predovšetkým si to uži!! ;)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásný nový rok:) a děkuju, že děláš tenhle blog tenhle rok jsem si dobře početla:P:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásná koláž :) a moc hezký design blogu, přeju krásný nový rok. Ať se Tobě i všem ostatním splní v roce 2013 všechna přání :))

    bornto-shop.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. aj tebe krásny novy rok prajem :o) skvela inšpiracia !

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky