Top 10 beauty products

ahojte,
dnes tu mám pre vás 10 skvelých kozmetických tipov! Týchto desať kozmetických produktov mám už nejaký ten mesiac poctivo odskúšaných..a musím povedať, že som so všetkými nadmieru spokojná..takže tu je moja top 10 za posledné dva mesiace:



① Avon nail experts - skvelý sprej pre rýchle schnutie laku, stačí ho nastriekať na čerstvo nalakované nechty a tie hneď za pár sekúnd uschnú..skvelá vecička, hlavne keď ste ako ja a lakujete si nechty vždy na poslednú chvíľku :)
② MUA makeup academy palette - túto krásnu očnú paletku ešte stále neviem poriadne rozdýchať :) objednala som si ju z britskej stránky muastore.co.uk za skvelé peniažky..tiene dlho vydržia (používala som ich len s bázou pod očné tiene, samotnú výdrž neviem posúdiť) a tie natural farby sú niečo úžasné..hodia sa tak ako do práce, tak aj do školy alebo dokonca aj na nejakú párty..
③ Sally Hansen Polish remover - zatiaľ najlepší odlakovač, aký som kedy mala! kúpite ho v Dm-ke, síce je o niečo drahší, ako ostatné odlakovače, ale za kvalitu si treba priplatiť..rýchlo odlakuje nechty, vyživuje ich a má aj príjemnú vôňu..dokonca aj dve vrstvy glitrov mi rýchlo odlakoval..
Garnier Ultra Lift eyes - bez tohto očného krému by som si už nevedela predstaviť život! aplikujem ho vždy pred spaním a ráno, keď sa zobudím, tak ma v zrkadle už neprekvapia napuchnuté oči ani vačky pod očami..častým líčením a odličovaním očí sa pokožka naťahuje a tento krém vracia pokožke pružnosť a odstraňuje prvé náznaky vrások..skvelá vecička..
Oriflame Absolute concealer for eyes - je to korektor, ideálny na citlivú pokožku..obsahuje zložku, ktorá znižuje opuchy očí a zložku, ktorá zmierňuje tmavé kruhy pod očami.. čo je také najzaújimavejšie na ňom - obsahuje 68% vody..krásne rozjasní váš pohľad :))
BB Skin 79 - tento BB krém nebudem znovu popisovať..TU na neho nájdete recenziu..som s ním veľmi spokojná..používam ho skôr ako podklad pod make up..krásne vyhľadí pleť..
GG Oriflame Lip Elixir - vyživujúci balzam na pery od značky Oriflame, konkrétne Giordani Gold je obohatený o hydratačný, zjemňujúci orchideový výťažok, ktorý pery vyživí a predĺži trvácnosť rúžu..naozaj funguje! Rúž na perách vydrží veľmi dlho a k tomu sa ešte o ne aj krásne stará..
Oriflame Nutri Calm day cream - tento denný krém má krásnu vôňu, upokojúce účinky a ochraňuje citlivú pleť..je to skvelý hydratačný krém, vhodný hlavne na tieto chladné zimné dni..viď, táto recenzia hovorí za všetko :)
Catrice Highlighter pen - tiež skvelý tip, ako podtrhnúť žiarivý vzhľad..tento rozjasňovač v pere sa ľahko aplikuje, či už na lícne kosti alebo do vnútorných kútikov očí :)
⑩ Rimmel Gentle eye make up remover - už teraz plačem pri myšlienke na to, že sa mi raz tento skvelý odličovač očí raz minie :( kúpila som ho v darčekovom balení, spolu so špirálou a ceruzkou na oči..viac info TU

vlastníte niektorý z týchto 10-tich výrobkov? ak áno, ste s ním spokojné? :) Pekný zvyšok večera..Mia

Komentáre

  1. Avon- Liquid Freeze bude urcite v mojej Top 10 za rok 2012. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten sprej od avonu je super vychytávka, něco takového bych potřebovala - stejně jako ty lakuji nehty na poslední chvíli a pak jsou obtisklé všude :D jinak bb od skin79 mám, akorát oranžový a je boží ♥ každopádně používám ho MÍSTO make-upu, ne jako PODKLAD pod make-up, není toho na té pleti potom moc? :) přijde mi totiž, že mejkap úplně skvěle nahradí :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ani nie..teraz je skôr náhradou za krém..ale v lete určite bude stačiť sám :))

      Odstrániť
  3. http://www.muastore.co.uk ... Ahoj potrebovala by som vediet len ze za kolko ti prisli tiene z tejto stránky ? :) p.s krásny blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. cca..týždeň a pol (?)..už si presne nepamätám..a ďakujem :)

      Odstrániť
  4. Ahoj zvu tě ke mě na Giveaway tak se muzes zucastnit! :)

    blog: style-and-smile.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To vypadá všechno skvěle :) Ten odličovač od Rimmelu má mamka zabalený pod stromeček, tak snad jí bude vyhovovat!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. jaký je název paletky prosím? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. http://www.muastore.co.uk/index.php/12-shade-palette-heaven-and-earth ;)

      Odstrániť
  7. Ja som si objednala cez kaomošku v UK Sleek a povedala som si nebudem nenažraná, teraz vynechám MUA (lebo by som neskončila pri jednej paletke ako sa poznám). Sleek trošku sklamanie =/, radšej som mohla skúsiť MUA. A na ten odlakovač sa chystám už dlhšie, hneď ako miniem svoj. Inak je celkom vtipné aké exkluzívne (cenové) postavenie má u nás Sally Hansen. V USA patrí k najlacnejším lakom. Výber samozrejme lepší ako u nás.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky