Rovné vlasy bez žehličky // Avon vyrovnácí hrebeň review

Ahojte,
už dlho som tu nemala žiadny príspevok o vlasoch, tak som aj rada, že  ma konečne niečo, ohľadom tejto témy, napadlo :) tento víkend trávim doma spolu s nádchou :-P včera mi bolo ešte super, ale keď som sa dnes ráno zobudila, tak som nerobila nič iné, len kýchala a soplila :-P ale ani to ma neodradilo od toho, aby som vám prezradila tento skvelý návod na rovnejšie vlasy s novým hrebeňom od Avonu..ide o zatvárací hrebeň z kolekcie Advance Techniques..netuším ako mohlo niekoho niečo takéto vôbec napadnúť, ale dávam mu za to 1*! :) Postup je veľmi jednoduchý..stačí si umyť vlasy a následne si na ne naniesť nejaký vyrovnávací balzam na vlasy (ja som použila balzam od Nivei, zbožňujem ho, lebo je veľmi jemný, takže nezaťažuje jemné vlasy), poriadne ich vyčesať, lebo by sa ten hrebeň mohol zlomiť, potom  ich stačí už len vyfénovať pomocou tohto hrebeňa, prameň po prameni..a ta dá..vlásky sú rovné aj bez žehličky :)) samozrejme pre kučeravé vlasy tento postup stačiť nebude, pri takýchto vlasoch je žehlička určite nevyhnutná..tento postup len uľahčí ich samotné žehlenie :) čo na to poviete? najviac ho využijem asi v lete, kedy si vôbec vlasy nefénujem, takže bude stačiť len vietor a tento zázračný hrebeň a vlasy budú rovné a zdravé :))


Komentáre

  1. teda keby ho vidim v katalogu tak by ma nejako nezaujal, ale ked vidim, ake mas po nom rovne vlasy :) a vazne sa mi paci ako ich mas zastrihnute rovno...:)


    Dievcata chcem vas vsetky pozvat na GIVEAWAY o dekorativnu kozmetiku znaciek Gosh, MUA, atd: TU

    Dakujem velmi pekne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Máš moc krásné vlasy! Já jsem přestala používat žehličku už asi před rokem, mně krásně vyrovná vlasy Tangle Teezer. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vlasy vypadají výborně :) Mě už nebaví si je denně žehlit, mám je kudrnaté :/ :) V.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Oh skevely napad..iste ho vyskusam :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. nádherné vlasy máš :) inak myslíš že ked ho použijem večer aj s umytím vlasov vydržia mi rovne vlasy až do rana alebo je lepšie použiť ho rano ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som si vlasy robila ešte vo štvrtok večer a fotila som ich dnes..myslím si, že to je jednoznačná odpoveď :)) ale večer nosím vlasy v cope, aby sa mi nedomochlali..a češem sa ním aj ráno pri konečnej úprave :)

      Odstrániť
    2. :O tak to je super :) ja mam celkom rovne vlasy ale niekedy sa mi tak nepekne zvlnia a nechcem si ich ničiť ešte aj žehličou ked si ich lakujem ,fénujem atd. :)

      Odstrániť
    3. tak keď máš celkom rovné vlasy, tak by to malo vyzerať asi tak, ako na mojich :)) ja ten hrebeň nosím aj v kabelke cez deň a v práci sa s ním sem tam vyčešem..a vyrovná mi ich aj keď sú suché :))

      Odstrániť
  6. Jsi taková panenka :) Výsledek je vážně super, asi se po tom hřebenu poohlédnu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mně je takhle kadeřnice žehlí už několik let. Je to super vynález :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vypada to vazne skvele a tve vlasky jsou skvele :) A jeste ke vsemu jsi me utvrdila v tom, ze si necham sve vlasy zastrihnout nejspis take uplne dorovna :)
    Kkiss inhotblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  9. zajímavý článek,
    jinak máš moc hezký design

    OdpovedaťOdstrániť
  10. bože aké krásne vlasy :-O ta vecička je šikovný vynález :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Uz dlho po nom pokukujem, netaha ti vlasy??

    OdpovedaťOdstrániť
  12. vyzerá to super, ale bohužial mám vlasy dosť vlnite, takže žehlička by bola potrebná tak či tak.
    cara mia

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite áno..ale vraj uľahčuje samotné žehlenie (nemusíš ju mať na vysokej teplote), ale toto ti potvrdiť nemôžem, keďže ja nemám kučery..

      Odstrániť
  13. Videla som tento hrebeň v katalógu a keď mám pravdu povedať, neverila som, že bude fungovať. Vidím, že som sa pravdepodobne zmýlila. Kupovať ho síce nejdem, ale vyzerá to fajn pomôcka, ktorá dokazuje, že aj v AVON-e sa dajú nájsť dobré veci.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Koukala jsem na něj v katalogu a taky mě zaujal :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. tak to čučím, krásně rovné jako s žehličkou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Páni, to je úplný zázrak. Moc Ti to sluší. :-)

    Zvu Tebe i ostatní na mou první giveaway: GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Woow! Výsledek vypadá vážně úžasně! :)
    Nikus

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Celkem mě to zaujalo a teď v katalogu stojí jenom 80 kč, mám celkem rovné vlasy, ale trochu mi krepatí ..takže na mě by to mohlo fungovat. Chtěla jsem se zeptat zda sis výrobek koupila sama? Ještě jsem ho v katalogu neviděla :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno, sama :) nie je to žiadny sponzorský darček :) keby bol, tak by som to na spodku článku uviedla, ako na niektorých recenziách ;) bola som taký skušobný králik, lebo nikto tomu neveril, tak som si to ako prvá objednala z katalógu, keď bol v akcii za 4,40€..inak to je super cena..že 80 Kč..toho sa u nás asi nikdy nedočkáme :D teraz stojí okolo 6€ :-P

      Odstrániť
    2. Děkuji za odpověď, na tvůj blog jsem narazila až s touto recenzí, ne každá blogerka uvádí sponzorské dárky a někdy nejsou z mého pohledu ty recenze uplně objektivní :) Pokud se mi podaří sehnat avon lady tak si ho objednám. Pěkná recenze a co jsem zatím četla tak se mi tu libí.

      Odstrániť
    3. ďakujem..to som rada :))

      Odstrániť
  19. wow, to je bomba! už jsem o tomhle hřebenu slyšela ale nikdy jsem mu moc nevěřila. Teď si ho asi připíšu na svůj wishlist, protože to vypadá fakt dobře<3

    OdpovedaťOdstrániť
  20. V posledním katalogu jsem na tuhle věcičku zrovna koukala.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Toohle jsem viděla v katalogu AVON a jenom jsme se tomu s kamaradkou smály, ale když to vidím jak je to super, tak si to asi objednám také :)
    s-monka.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Necchtěla bys udělat návod na líčení které máš tady? Nebo by mi stačilo, kdybys mi napsala co jsi použila :) děkuji

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jasné, môžem :)
      na oči som použila len špirály a to: Rimmel (oranžová) volume flash scandaleyes na objem a Maybelline(žltá)- the colossal volum expres na predĺženie, na tvár: make up od L´oréal LUMI Magique - Rose porcelain, na líčka: Bourjois - Rose éclat, na obočie: vysúvateľnú hnedú ceruzku od Avonu a tiene na obočie od Oriflame a na pery: rúž od L´oréal - 404 Prismatic Pink :))

      Odstrániť
  23. wou, tak toto ma totálne dostalo!!! koľko to asi tak stojí? :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. teraz okolo 6..ja som to kupovala za 4,40, keď to tam bolo prvýkrát :P ale určite na to bude ešte nejaká zľava :)

      Odstrániť
  24. Vyzerá to zaujimavo, len mám taký dojem, že na moje vlásky by to veľmi nefungovalo.

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Ahoj! Máš naprosto skvělý blog a hned jsem si ho přidala do odbírání (což normálně nedělám). Budu tě ráda sledovat ... jsi moc krásná, Mio! :)

    Jo a máte dost podobného pejska :D

    OdpovedaťOdstrániť
  26. dobrý nápad, ale teplo treba použiť tak či tak :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ..na najnovších žehličkách a fénoch si už môžeš teplotu aj regulovať :) ja používam len stredný stupeň :)ten najvyšší len v mimoriadnych prípadoch, keď sa veľmi niekam ponáhľam :-P

      Odstrániť
  27. Ahoj. :)
    Chtěla bych se zeptat jestli by si mi neporadila něco na vypadávání vlasů? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj :)
      to ti fakt asi neporadím :D cez google nájdeš určite veľa dobrých rád ;)

      Odstrániť
  28. woow, pozerala som na tento hrebeň minulú objednávku, len som nejako doňho nechcela investovať. nabudúce bude môj! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  29. krasne vlasy !
    ja mam podobnu kefu alebo ako to mam nazvat :D a som s tym velmi spokojna, neviem kto to vynasiel :D ale dakujem mu pri kazdom pouziti :D :D :D
    pozyvam ta na moj blog : http://yvettamikulova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Nádherné vlasy!!! Asi to časom vyskúšam ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky