Golden delight



Luxusná a kvalitná..taká je nová kolekcia "More by Demi" od Oriflame. Ako už hovorí samotný názov kolekcie, Demi Moore v spolupráci s Oriflame, vytvorili túto úžasnú zlatú kolekciu, ktorá ma dosiahnuť to, aby každá žena zažiarila ako hviezda Hollywoodu. Veľmi sa mi páči zlaté prevedenie samotných produktov, ktoré vyzerá naozaj luxusne, pripomínajúce skôr nejaký šperk. Vzhľad robí prvý dojem a o to, čo sa pod ním skrýva, sa tentokrát vôbec netreba báť, obsah je tiež veľmi kvalitný.  Toto zlaté potešenie sa skladá zo 6 rúžov, 6 lakov a kozmetickej paletky. 

"Využite príležitosť zažiariť ako ozajstná hviezda Hollywoodu s luxusnou dekoratívnou kozmetikou More by Demi, s ktorou budete neprehliadnuteľná!" Oriflame




Rúž na pery More by Demi je k dispozícii v 6 úžasných a intenzívnych farbách: Hollywood Red, Coral Red, Princess Pink, Pink Drama, Cherry Delight Daring Brown. Ide o hydratačný rúž s intenzívnymi farebnými pigmentmi, ktorý perám poskytne výraznú farbu a zároveň ich aj hydratuje. Farby sú matné, bez zbytočných trblietok a vôňa je obyčajná, taká typická "rúžová". Púzdro je celé zlaté, lesklé s  vyrytým názvom značky. Ja som si objednala odtieň Princess Pink, ktorý je zo všetkých šiestich najsvetlejší. Na fotke v katalógu vyzeral trošku inak, ale o moc nie, je to krásna "Barbie" farba na denné či nočné použitie. Trvácnosť rúžu je normálna, pár kúskov jedla a pitia vydrží, ale  celý deň určite nie..
..a čo je úplný TOP, má zaklikávací uzáver (taký istý ako u Dermacol)! Stačí "kliknúť" do spodnej časti rúžu a on sám vyskočí von, čo je podľa mňa veľmi praktické. A tiež musím pochváliť jeho krásny tvar, je dokonale ostro rezaný. 


S rúžom od Dermacolu (odtieň č. 01) sú skoro ako jednovaječné dvojčatá. Obidva majú zlaté prevedenie, dosť podobnú ružovú farbu a zaklikávacie zatváranie. Ten od Dermacolu je o trošku svetlejší (ten sa mi páči viacej ;)..viď foto nižšie..vľavo Dermacol, vpravo Oriflame..


Lak na nechty More by Demi je k dispozícii tiež v 6 krásnych a intenzívnych farbách: Tea Rose, Daring Brown, Black Red, Forbidden Burgundsko, červená a ružová Hollywood Drama. Ja som si objednala odtieň Tea Rose, ktorý má úžasnú hnedo-ružovú farbu, ktorá je menej nápadná, ideálna  napr. do práce alebo do školy. Vrchnák je tiež v krásnom zlatom prevedení a fľaštička má zlaté doplnky. Tu je absolútnym TOPOM jeho široký štetec, s ktorým stačia 3 ťahy na celý necht, nerobí bublinky a schne už po pár sekundách. Farba je veľmi intenzívna, kľudne stačí jedna vrstva na dosiahnutie takej farby, ako je vo fľaštičke. Trvácnosť laku je tiež veľmi dobrá, mne vydržal vyše jedného týždňa. 




Páči sa vám táto kolekcia?Tiež ste si z nej už niečo objednali? :)
Zajtra sa môžete tešiť na svieže jarné líčenie ;)
Pekný zvyšok piatkového večera prajem
Mia

Komentáre

  1. máš skvělou pleť :)
    jinak ta řada mi přijde jako ta nová od avon - luxe myslím..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je velmi elegantní kolekce, moc ti to sedne, jak rtěnka, tak lak :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mia, táto recenzia a fotky sú asi najúžasnejšie, aké som na blogoch videla ^_^ ... a tie odtiene, ktoré si si vybrala súúú kráááásne :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ta poslední fotka je moc hezká, a ty produkty vypadají parádně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tahle kolekce se mi moc líbí! Barva laku a rtěnky, co sis vybrala, je krásná♥
    Nikus

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Kolekcia je veľmi pekná! Ja som na Vianoce dostala z tejto edície telové mlieko,sprchovací gél a sprej na vlasy.Neviem,či sú ešte tieto výrobky v predaji ale sú skvelé.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tak ten lak je úplne pekný !! .. tiež som pozerala na ten lak, len myslela som si že bude taký nekvalitný ako aj ostatné laky z oriflamu takže som to nechala tak

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ..za tú cenu, keby spravili nekvalitný, tak sama by som im ho išla otrieskať o hlavu :D je naozaj skvelý..za pár minút som mala nalakované obe ruky :)

      Odstrániť
  9. presne nad tymto ruzom som rozmyslala aj ja,ale nakoniec zvitazil rozum a povedala som si,ze ruzov mam dost a asi by som ho ani nevyuzila, pretoze ani 01 od dermacolu nevyuzivam,ale ten lak je velmi pekny,ak este bude v akciovej cene,tak si ho objednam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. vypadá to moc hezky, ale s dekorativkou od oriflame nemám dobré zkušenosti :( Ale vidím, že Tobě to funguje. Nad lakem asi zauvažuju, moc pěkná barva.
    Před časem jsem měla na blogu veliký článek o Oriflame, tak třeba koukni:
    http://silvie-art.blogspot.cz/2013/02/dneska-pro-vas-mam-rozsahlejsi-clanek-o.html#comment-form

    OdpovedaťOdstrániť
  11. jasne, ze sa mi paci kolekcia :) ja mam tiez od Dermacolu ruz..nosim hlavne v lete, ked som opalena :) a lak na nechty mam rovnaky odtien od L´oreal.. ale vybrala si presne tie odtiene, ako by som si aj :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ten rúž som chcela... ale asi je na mňa príliš svetlunký

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky