❀Garnier Moisture Match Review❀



Ahojte, 
dnes tu mám pre vás naozaj veľmi zaujímavú recenziu..ak si pamätáte, tak v poste "Spring random" som spomínala, že som dostala ďalší balíček od CZ L´Oréal..po výrobkoch pre 30-ročné si to u mňa týmto veľmi ľahko vyžehlili :D toto sa im naozaj podarilo! Na odskúšanie som dostala celú sadu štyroch  krémov od zn. Garnier z rady Moisture Match v úžasnej krabici, ktorá pôsobí skôr ako skladačka :). Taktiež, ako k predchádzajúcemu balíčku (zabudla som spomenúť) som dostala milý sprievodný dopis, v ktorom sa nenachádzali žiadne špeciálne požiadavky, ako spraviť recenziu, čo tam má byť, atď..takže na veľmi profesionálnej úrovni..proste radosť spolupracovať s takými ľuďmi :) Zn. Garnier mám veľmi rada, kupovala som si ju ešte pred ich spoluprácou, ako napr. Intensive 7 days alebo Ultra lift eyes, takže keď som balíček rozbalila, tešila som sa ako malé dieťa na Vianoce :)) Recenzia bude kladná, nie kvôli tomu, že som výrobky dostala zadarmo, ale hlavne kvôli tomu, že naozaj stoja za to, predsa len som si ich vyskúšala aj na vlastnej koži :)

Tieto hydratačné krémy boli vytvorené tak, aby sa perfektne prispôsobili špecifickým potrebám každej pleti. Všetky sa veľmi rýchlo vstrebávajú do pokožky a nezanechávajú mastný film. Predávať by sa mali už teraz vo vybraných drogériách, no oficiálne celá kampaň začína v Máji, čo je už za chvíľku..rada týchto nových krémov obsahuje Ľahký zjemňujúci krém s výťažkom z lotosu (Start afresh), Bohatý vyživujúci krém s olejom z kamélie (Goodbye dry..), Svieži energizujúci gel s výťažkami z citrusov (Wake me up) a Svieži zamtňujúci krém s výťažkom zo zeleného čaju (Oh! So matte). 



 Unavená pleť bez jasu
Svieži energizujúci gél Wake me up


Začnem s krémom, ktorý ma zaujal asi najviac - Svieži energizujúci gél - nie krém, čo ma na ňom teda najviac zaujalo. Doteraz som zatiaľ vo forme gélu mala len jeden výrobok, s ktorým som bola tiež veľmi spokojná. Gélová textúra mi osobne vyhovuje oveľa viacej, lebo sa veľmi rýchlo vstrebáva. Tento krém-gél  je obohatený o extrakty z citrusov a kveta ibišteka, ktoré pleť rozžiaria a osviežia. Používam ho každé ráno, odkedy som ho dostala, lebo neskutočne osvieži celú pleť, dodáva taký chladný pocit, takže na horúce dni je naozaj ako stvorený. Rýchlo sa vstrebáva do pokožky, takže je tiež veľmi vhodný ako podklad pod make up!!! Pleť po ňom zostane veľmi hebká a vyhladená. Má krásnu kvetinovú vôňu a veľmi sa mi páči balenie všetkých štyroch krémov, hlavne teda praktický dávkovač, vďaka ktorému nemusíte pchať prsty do kelímku, takže sa do neho nedostanú žiadne nečistoty a baktérie. Keď sa mi minie určite si ho znovu zaobstarám :)

Suchá až veľmi suchá pleť
Bohatý vyživujúci krém Goodbye dry...


Ďalší krém, ktorý ma veľmi zaujal, a to hlavne svojou vôňou, je Bohatý vyživujúci krém s olejom kamélie, ktorý ma naozaj neskutočne nááádhernú vôňu! Tento krém je asi najhustejší zo všetkých štyroch, takže mastí asi o niečo viacej ako ostatné. Ale to vôbec nie je žiadny mega problém, pretože všetky štyri krémy sú vyvinuté tak, aby sa rýchlo vstrebali do pokožky, čo môžem len potvrdiť. Tento krém používam na "dobrú noc" po odlíčení :) s tak úžasnou vôňou sa geniálne zaspáva :)) Je to krém určený pre suchú pleť, preto je jeho zloženie také husté. Pleť upokojuje a vyživuje po celý deň/noc.


Normálna až suchá pleť
Ľahký zjemňujúci krém Start afresh


Och! :D ďalší krém s úžasnou vôňou, no tentokrát po lotosovom kvete!!! Tento ľahký zjemňujúci krém má tiež neskutočne kráásnu vôňu! Milujem všetko, čo vonia po lotosovom kvete! :)) Je to krém určený pre normálnu až suchú pleť, ktorý má ľahkú textúru a taktiež sa okamžite vstrebáva do pokožky..Je to perfektný krém pre normálnu pokožku (ako je tá moja), ktorá nepotrebuje mimoriadnu starostlivosť, ponúka o niečo viac vlhkosti ako typický produkt určený na normálnu pleť, ale nie tak moc, že by pokožke spôsobil nejaké problémy. Ja mám normálnu pleť, bez akýchkoľvek problémov, takže ho určite využijem :)


Zmiešaná až mastná pleť
Svieži zmatňujúci krém Oh! So matte


Ako posledný krém z tejto rady je krém určený pre zmiešanú až mastnú pleť s výťažkom zeleného čaju, ktorý vďaka antioxidantom a detoxikačným vlastnostiam chráni pokožku. Pleť je po jeho aplikácii krásne hladká a matná. Pokožku udržuje matnú asi cca 8 hodín, no nevysušuje ostatné časti tváre, keďže je to hlavne hydratačný krém. Tiež ako Wake me up má chladiaci účinok, takže v horúcich dňoch príjemne osvieži :) Jeho zloženie je veľmi zaujímavé, také som ešte nevidela pri žiadnom kréme, je také "šľahačkové"? :D naozaj neviem, ako to pomenovať :D Ale asi ho veľmi využívať nebudem, keďže ja mám pleť normálnu, bez mastenia..tento asi naozaj podarujem, alebo si ho možno nechám na leto, kedy zmatnenie tváre padne vhod :)


Cena: od 5-7 €
Objem: 50 ml


Myslím si, že z tejto rady si každá príde určite na svoje..sú to 4 úžasné krémy, s krásnou vôňou a v ešte úžasnejšom balení. Ako som už vyššie spomínala, veľmi sa mi páči balenie, ktoré má praktický vytláčací dávkovač, vďaka ktorému nemusíte pchať prsty do kelímku, takže sa do neho nedostanú žiadne nečistoty a baktérie. Tiež sa mi na nich páči, že hydratujú 24 hodín a všetky 4 sa veľmi rýchlo vstrebávajú. Mne z tejto rady najviac vyhovuje Wake me up a Start afresh, ktorý sa vám najviac pozdáva? Už ste si ich stihli kúpiť? Dúfam, že sa vám spracovanie mojej recenzie páčilo a teším sa na vaše komentáre :) Pekný zvyšok večera :*

//SPONZOROVANÉ PRODUKTY// http://www.lorealparis.cz/

Komentáre

  1. všechno to tak krásně nafocené, že bych si to hned koupila :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásně nafocené :) a co složení, hrůza nebo v pohodě? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. už nějakou dobu používám jedině krém od Garnieru v kelímku, a po těchto novinkách se určitě podívám, protože mě zaujaly!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mia vie vždy tak nádherne nafotiť tie produkty, že človek si ich má chuť kúpiť aj keď ich vôbec nepotrebuje :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. máš to opravdu dokonale nafocené! :-) a zajímal by mě nejvíce asi ten zmatňující :-)

    T.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Podľa popisu (aj fotiek) vyzerajú tie krémy super :) A práve mi môj dochádza, takže asi nad jedným z nich pouvažujem... :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ten krém na vrásky jsem dostala taky! :D :D naštěstí tyhle krémy si u mě také našly místo - oblíbila jsem si hlavně ten zelený :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D:D asi si viem tiež predstaviť tvoju reakciu pri odbaľovaní balíka :D tieto im fakt vyšli :))

      Odstrániť
  8. Odpovede
    1. nie, ani jeden nemá..keby hej, tak to tam napíšem :)

      Odstrániť
  9. Snad nejvíc na tom článku se mi líbí ty fotky! :D
    Ale já bych brala ten zmatňující :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Fotky jsou ú-ú-úžasné, skvělý nápad. Rozhodně si z těhle kosmetických kousků od Garnier vyberu ten pravý...unavená pleť bez jasu (no, po té dlouhé zimě by se o mojí pleti klidně dalo takhle mluvit) ;-).

    OdpovedaťOdstrániť
  11. už jsem na ně narazila, jsou pro mě naprostou novinkou. přemýšlím o Wake Me Up nebo Oh! So Matte, no uvidíme :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ahoj :) Práve včera som tieto krémiky objavila v drogérke. Párkrát som okolo nich prešla, ale zatiaľ som si žiadny nekúpila. Ty ich máš odskúšané, preto sa ťa chcem spýtať, či krém Start afresh je vhodný na zmiešanú pleť. Hľadám totiž dobrý hydratačný krém na noc, lenže väčšina z nočných krémov je príliš hutná a taká konzistencia mi nie je príjemná.
    Ďakujem za odpoveď :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky