♦Shine bright like a diamond♦


Ahojte,
dnes tu mám pre vás ďalší post o Sally Hansen lakoch: nalakovaných nechtoch + recenzie..keďže vás tu budem nimi ešte nejaký ten čas bombardovať, rozhodla som sa, že dnes spravím na ne aj takú menšiu recenziu, aby ste mali o nich aj nejaké to info..dnes to budú laky z kolekcie Salon Manicure a Diamnond Strenght :)


Kolekciu Salon Manicure milujem!!! Laky majú úžasne sýtu farbu, lakovanie je úplná hračka, keďže štetec je široký (dvojitý), rýchlo schne, nebublinkuje a nezanecháva čmuhy, nechty sú veľmi hladké a pritom ich ešte stíha aj vyživovať! Je to vlastne taká kompletná salónna manikúra v jednej fľaštičke..laky z tejto sady majú úžasný vysoký lesk, čo je podľa mňa dobre vidieť aj na fotkách, nemusela som použiť žiadny top coat ani podkladový lak! Tento lak krásne kombinuje 5 krokov: podkladový lak, posilňovač nechtov, rast nechtov, farba a vrchný lak! Patentovaná Vita-Care Technologia s postupným uvoľňovaním účinných látok zaručí kompletnú starostlivosť a žiarivé ingrediencie. Unikátne zloženie obsahuje korálový vápnik a komplex morských minerálov pre rast a spevnenie; proteín z perál pre vyhladenie nechtov; a morskú riasu pre ultra výrazný lesk. Výsledkom sú dlhšie, silnejšie, vyživené nechty  ktoré sú zároveň odolné, hladké a nádherne žiarivé po dobu až 10 dní!!! Má nádherné ovalné sklenené balenie, ktoré pripomína flakón parfému, elegantný design je zakončený strieborným kovovým uzáverom opatreným čierným gumovým krúžkom, ktorý zaisťuje, aby pri aplikácii uzáver nevykĺzol z ruky. Ja som dnes použila odtieň 414 Cherry, Cherry,  Bang, Bang :D:D zaujímavý názov..myslím, že aj dosť aktuálny - jarný :)

Cena: 7,99 €
Objem: 14,7 ml.


Laky Diamond Strenght sú určené pre lámavé nechty, ktoré sa štiepia. Obsahujú diamantový prášok pre silné a žiarivé nechty. Jeho design je tiež veľmi elegantný s malým diamantom na flaštičke. Tiež vydrží 10 dní a aplikácia so štetcom je ľahká. Ja som dnes použila odtieň 450 Wedding Crasher, ktorý má nádherné trblietky!

Cena: 5,99€
Objem: 13,3 ml.


..určite sa oplatí zainvestovať do týchto lakov (viem, mne sa to hovorí ľahko, keď som ich dostala :D), ale naozaj, ak túžite mať zdravé, krásne nalakované nechty, tak určite vyskúšajte aspoň jeden a sami to potom uvidíte a posúdite!..žiadne iné laky sa s nimi nedajú porovnať! Dúfam, že sa vám dnešný post páčil..pekný zvyšok večera..Mia :*

Komentáre

  1. ooch, krásne sú, budem musieť navštíviť dm :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten třpytivý je boží!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádhernééé! :)

    http://style-and-smile.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wow, moc hezká manikůra a parádní fotky !

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tie laky sú krásne. Úplne ma láka si ich kúpiť. Jediné, čo ma odrádza je ich veľkosť. Ja ledva spotrebujem lak, čo má cca. 8ml Bála by som sa, že ho nevyužívam a v polke mi zaschne, čo by som nerada.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne to isté napadlo aj mne, tiež mi laky vyschnú skôr ako ich stihnem minúť...

      IvanaOravcová

      Odstrániť
  6. tahle kombinace se mi líbí asi víc než ta první.. bože hned bych letěla do drogerky pro laky :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Máš krásný tvar nehtů :) zvolila jsi velice pěkné laky!!! Moc pěkné :)

    ...Na mém blogu stále probíhá GA! :) http://nikol-kach.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak to je nádhera, ten diamond je fakt úžasnej, asi na něj taky mrknu! Díky

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tak toto sú moje farby.Ozaj nádherné laky.Myslím,že si nejaký ten kúsok od Sally Hansen zaobstarám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tie farby vyzeraju uplne super, avsak na laky od tejto znacky pocuvam zmiesane nazory, niektore baby hovoria, ze su super a niektore zase vravia, ze na to ake su drahe skoro vobec nic nevydrzia, tak teraz neviem :/

    GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne vydržali dva týždne..tak neviem :) a to umývam riady a aj robím na záhradke :))

      Odstrániť
  11. Vypadá to moc hezky!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Wow super laky, vypadá to skvěle. Celkově na celém blogu je moc krásných fotek. :)

    www.doubleexplosion.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Laky od Sally Hansen zbožňujem, majú krásne odtiene, a aj na nechtoch vydržia. A mám rada aj starostlivosť o nechty od Sally Hansen :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky