Infinitize špirála od Avonu - Review


Prednedávnom som si u kamarátky objednala túto špirálu, ktorá obsahuje tvarujúce mikrovlákna, a musím sa s ňou pochváliť aj tu na blogu, pretože je úúúžasnáááá! Má perfektnú trojakú kefku (koncová časť slúži pre riasy vnútorného kútika a spodné riasy, stredná časť pre výraznejšie pokrytie rias a začiatočná časť riasy perfetkne predĺži ), nikde inde takú nezoženiete, je to taký unikát :). Špirála sľubuje až o 120% výraznejšiu dĺžku, 3-krát výraznejšie vytočenie a 5-krát výraznejšie nadvihnutie vašich rias, a to všetko môžem len potvrdiť! Veď vidíte na fotke..ja mám síce dlhé mihalnice, ale sú na konci svetlé, takže bez špirály vyzerám, ako keby som žiadne riasy ani nemala :D Na fotke sú odfotené vo 2 vrstvách. Aj celkový dizajn špirály je veľmi pekný, oranžovej farby s jemnými zlatými trblietkami. Špirála riasy krásne oddelí, nezlepuje ich a veľmi dobre sa nanáša, a ani sa neotláča. Dá sa objednať v dvoch odtieňoch - čiernej a hnedočiernej. Cenovo je veľmi výhodná, pohybuje sa od 3 - 7€, podľa aktuálnej ponuky v katalógu. 



TIP: Ak túžite po úžasne dlhých a vytočených riasach, určite používajte klieštiky na mihlanice (trošku ich nahrejte s fénom, efekt bude dvojnásobný), ale pred nanášaním riasenky, nie po! Riasy by sa vám mohli polámať, čo by asi nevyzeralo veľmi esteticky :P Ak ste z Trnavy a chceli by ste si niečo u nej objednať tak tu je na ňu fb kontakt alebo email: cinnderellaa@gmail.com. Je veľmi milá a ochotná, mne ešte pribalila nejaké vzorky s vôňami, maskami a rúžom, a dokonca aj pero, ktoré sa mi veľmi hodí do práce :D a aktuálny katalóg, ktorý si môžete aj vy TU kuknúť :) Tiež ste si ju už objednali? Čo na ňu hovoríte?:)


P.S.: zajtra sa chystám opäť do Prahy, tentokrát na Sensation White! Budem skoro odchádzať z domu, tak neviem, či sa mi podarí zachytiť celkový look, ale budem sa snažiť veľa fotiť :))
P.S.2: nezabudnite sa zapojiť do aktuálnej GIVEAWAY! súťaží sa o perfetknú ombré farbu!:)

Pekný zvyšok večera..Mia :*

Komentáre

  1. Na řasenky od Avonu si nemůžu stěžovat, byly všechny dobré a tahle tak také vypadá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tiež ju mám doma, ale ešte sa len čaká na rozbalenie :) čo sa asi rýchlo zmení

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Videla som ju tak ako novinku ale moc sa nezaujala pretože som si myslela že nebude moc dobrá ale takto vyzerá celkom dobre :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wow, vypadají s ní řasy nádherně!
    Nikus

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Takže teraz som s kúpou tejto špirály 50/50 :D
    Ty ju odporúčaš,jedna babenka je priam znenávidela...Mňa osobne kefka veľmi oslovila, ale keď vidím fotky, nezdá sa mi taká fajn..Možno je to aj štýlom tvojho maľovania, ale riasi mi prídu strašne zlepené...Musím brať ohľad na to, že je to fotené zblízka, ale aj tak...
    Určite je skvelé že tebe sa páči, a aspoň vidím ďalší názor na túto riasenku...Milujem keď mi dajú nejaké vzorky..ach :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Páni, tak to jsou pořádné řasy :) V.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ta řasenka vypadá vážně dobře! Na moje "chmýří" by byla ideální. Bez řasenky totiž vypadám, že skoro ani řasy nemám :D

    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Musím souhlasit, je fakt úžasná :-) Sice mě nejdřív vyděsila velikost kartáčku...na moje malé oči to většinou moc nejde, ale opak je pravdou, je výborná :-)

    Jinak si objednávám Avon jen tak pro sebe, když mě něco zaujme, tak kdyby někdo chtěl, objednám mu jí s tou slevou :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. velmi taketo kefky nemam rada, ale ked som videla vysledok tak nad nou uvazujem :) krasne dlhe riasy..

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Já mám teď doma hrozně moc neotevřených řasenek, ale mlsně jsem po ní koukala v katalogu. Já mám řasenky od Avonu nejradši, zatím mě zklamala jedna jediná - žlutá Super extend extreme.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ako takýto kartáčik som ešte nevidela:P Ale celkom ma to zaujalo....
    DanyLoveLife

    OdpovedaťOdstrániť
  12. spravila ti úplne krásne riasy!

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. A jak je na tom řasenka výdrží(opadávání, drolení) prosím? Taky jsem na ní koukala v katalogu a na fotce tvých řas se mi moc líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nedrolí :) v pohode mi vydržala 24 hodín..a to som si medzitým aj pospala v buse :))

      Odstrániť
    2. Děkuju moc, tak tu určitě vyzkouším :)

      Odstrániť
  14. Ta řasenka vypadá suprově :)

    Bobunka3liska.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  15. no tak vyzerá super, ja som sa na nu chystala, takže dakujem za recenziu :) asi si ju objednam :D
    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky