Fructis GOODBYE DAMAGE review


Ahojte ženy moje :),
určite ste už vo vašich televíziách zaregistrovali reklamu na novú radu vlasových produktov od Garnier, konkrétne Fructis - Goodbye Damage. Ide o produkty, ktoré sľubujú odvrátiť 1 rok poškodenia už za 1 týždeň! Najprv sa mi tomu vôbec nechcelo veriť, ale už po prvom použití som vedela, že niečo na tom predsa len bude :) Celá táto rada vlasových produktov má neskutočne krásnu letnú vôňu! Umývanie vlasov nikdy nepatrilo k mojim obľúbeným činnostiam, ale týmito prípravkami sa to úplne zmenilo..teraz by som si najradšej vlasy umývala každý deň..čo momentálne v týchto horúčavách aj budem musieť, takže som veľmi rada, že mi túto nepríjemnú a zdĺhavú činnosť tieto voňavé produkty len spríjemnia :) Vôňa je dokonca tak intenzívna, že mi ráno voňal vankúš a vlasy po celý nasledujúci deň! Samotné balenie produktov je tiež príjemné, veselé..také letné :) a keď už spomínam to leto..k letu patrí samozrejme aj slnko, bazény, more, častejšie účesy, t.j. kulmovanie, žehlenie, natáčanie, atď..vlasy sú v tomto období nadmerne zaťažené, takže táto rada je podľa mňa na leto ako stvorená :) Už zo samotného názvu vyplýva, že tieto produkty pomáhajú vlasom navrátiť ich zdravý vzhľad...ja som od L´Oréalu dostala z tejto rady tri produkty, a to: šampón, balzám a okamžitú starostlivosť. Nakoľko sa mi vlásky trošku zničili pri farbení Ombré efektu, táto rada mi padla veľmi vhod :)) dobre to tam majú premyslené v tom L´Oréali :D:D





Posilňujúci šampón
Ako som už vyššie spomínala, všetky produkty majú nádhernú ovocnú vôňu a tento šampón nie je výnimkou! Doteraz som vždy šampóny používala na dva rázy, pretože na prvý raz nikdy poriadne nepenili. No pri tomto šampóne je to úplne naopak..stačí malinká kvapka, asi vo veľkosti mandle a vlasy sú hneď spenené a úžasne ľahko sa s ním pracuje! Už pri použití šampónu (bez balzamu a okamžitej starostlivosti) sú vlásky na dotyk jemnejšie! Obsahuje Keraphyll a výťažky z oleja Amla, ktoré poskytujú vlasom regeneráciu  dvojitým účinkom. Zvnútra: Aktívny ovocný koncentrát preniká do vlasových vlákien a vyplní ich poškodenie.  Zvonku: Zaceľuje obal vlasu a navracia lesk. Šampón sa predáva v 250 ml balení a cena sa pohybuje od 1,96-2,59€. 





Posilňujúci balzám
Tento sa používa následne po umytí vlasov s vyššie spomínaným šampónom a po nanesení sa hneď opláchne, nečakáme. Zloženie má presne také isté ako šampón, no tento balzam pomáha vlasy aj rozčesávať a dodáva intenzitu vône. Otvára sa opačne, čiže zospodu, čo je podľa mňa jedno..tak, ale spomeniem to :D Ak máte vlasy jemné a rýchlo sa mastiace, odporúčam ho používať len od stredu smerom dole ku končenkom, aby vám vlasy zbytočne nezamastil a nezaťažil. Balenie je 200 ml a cena sa pohybuje okolo 2,40-2,85€.





Okamžitá starostlivosť
A ako posledným produktom z tejto rady, čo som dostala (nedostala som olejček..fňuk :D) je okamžitá starostlivosť. Je to niečo ako (tekutejšia) maska na vlasy, ktorá sa nechá účinkovať po dobu jednej minúty a následne sa poriadne opláchne, takže je to naozaj rýchle a pritom účinné. Zloženie je také isté, ako pri prvých dvoch produktoch, čiže Keraphyll a výťažky z oleja Amla + samozrejme ďalšie zložky, ktoré budú nižšie odfotené. Táto okamžitá starostlivosť je vhodná najmä pre tie kočky, ktoré si vlasy rady natáčajú, kulmujú, žehlia, atď..a hlavne ak sú vlásky veľmi prelakované..pomáha ľahšiemu rozčesávaniu a tiež krásne voní. takisto ako pri balzame odporúčam aj túto "masku" používať pri jemných vlasoch len od stredu ku končekom..Balenie je tiež 200 ml a cena sa pohybuje okolo 2,75-4,50€. 


Takže keď to zhrniem, celá táto rada sa im veľmi podarila..to čo majú spĺňať- spĺňajú..vlásky sú hebkejšie a lesklejšie už po prvom použití, takže ten týždeň je určite pravda..ja ich používam už vyše týždňa a je naozaj vidieť aj cítiť rozdiel :) z piatich hviezdičiek dávam plný počet bodov! :) čo poviete na túto novú radu produktov od Garnier? už ste niektorý z nich vyskúšali? teším sa na vaše reakcie :)
Pekný zvyšok večera
Mia


//SPONZOROVANÉ PRODUKTY//

Komentáre

  1. Tu masku na vlasy bych si ráda pořídila, a ta reklama je docela dobrá :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Strašne sa mi táto rada zapáčila...Keďže vlasy mám zničené pomaly aj z jemného vánku, to moje kulmovanie,žehlenie apod. neprospieva ich zdravému rastu...Veľmi ma potešila cena, je to o dosť dostupnejšie ako napríklad môj Gliss Kurr...no a vôňa..to musí byť...Idem sa pokukať u nás v drogérke, snáď to tam už nájdem,rada by som vyskúšala celú radu!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mám doma stejné produkty jako ty a nemůžu si na ně stěžovat, ale naopak zase žádný zázrak :) na moje konečky to asi bohužel nestačí. zajímal by mě ten olejíček :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veru..aj ten mohli pribaliť :D no ja vlasy nemám nejako extrémne rozštiepené, takže to neviem takto posúdiť..preto to posielajú viacerým blogérkam, aby bolo čo najviac názorov..mne táto rada veľmi vyhovuje, pretože sú po nich vlásky krásne jemné a nezaťažuje mi ich :))

      Odstrániť
  4. mám všetko teda aj serum a olejček. prvý dojem zo všetkého bol wau ale bohužiaľ po viacerých použitiach moje vlasy naopak ostali ešte viac suché a to vážne...niečo mi tam nesedí, škoda ale voňajú naozaj krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tieto šampony Garnier mi vobec nesedia,mala som zelenú radu a šampon som hned po prvom použití využila na čistenie štetcov,kedže na moje vlasy nebol vhodny :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. šampón zo zelenej rady ani mne nevyhovoval..ani vôňa sa mi nepáčila..a skvelý nápad s tými štetcami :D

      Odstrániť
    2. takže je možné,že by mi tieto sedeli? :) dala si mi chrobaka do hlavy,asi vyskúšam aspon šampon :)

      Odstrániť
  6. zaujala ma tvoja recenzia...mam suche vlasy,myslim si ze aj trosku poskodene,resp namahane (fen,zehlicka cca kazde 3-4 dni),ale akonahle zacnem pouzivat starostlivost s oznacenim pre velmi poskodene vlasy,tak sa mi zacnu vlasy dost mastit, na co ja nie som zvyknuta..takze nevie ci tuto sadu vyskusam..ale vyzera naozaj lakavo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to, že sa ti nebudú mastiť ti zaručiť nemôžem..každá máme iný typ vlasov..mne ich nemastí :)

      Odstrániť
  7. Vyzera to supersky !!! :)


    http://dzejzetko.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. šampon od Garnier mám, ale jinou řadu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Miuš, lepšie recenzie ako od Teba som ešte nečítala. Vážne. Ty by si predala aj špinku z koberca :) DayByDay

    OdpovedaťOdstrániť
  10. A teraz pozerám, len také malé upozorneníčko, že ide o produkty od Garnier - v úvode zo dvakrát spomínaš, že ide o produkty L´Oreal. No vidíš, ako pozorne Ťa čítam? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nie, zle si to pochopila..je to Garnier, ale zaslal mi to L´Oréal :)) ale som rada, že si všímaš :D ;)

      Odstrániť
  11. mám strašne rada všetko voňavé, takže určite niečo vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky