False Lash W I N G S by L'Oréal Review


"L'Oreal Paris False Lash Wings je predlžujúca maskara, ktorá riasy nie len predlžuje, ale aj rozprestiera tak, že pôsobia ako rozvinuté motýlie krídla. Špeciálna kefka má na konci vystúpený oblúk, ktorý rozvinie riasy dvakrát viac ako klasická predlžujúca maskara. Každá mihalnica je zvýraznená a dokonale predĺžená k vonkajšiemu kútiku oka."

Tak toto presne sľubuje nová špirála od mojej najobľúbenejšej značky L´Oréal..a aká v skutočnosti je? Hmmm..dlho som rozmýšľala, ako ju vôbec popísať, pretože sa mi už pri riasenkách tejto značky pomaly, ale isto strácajú slová :)) Takže, zas a opäť, recenzia sa bude niesť v pozitívnom duchu :) Najdôležitejšia  vec na špirále je asi kefka, že? a tá sa im naozaj podarila..dostanete sa s ňou aj k tej najzatúlanejšej riase! Taktiež si s so stranou, na ktorej sú štetinky kratšie, perfektne nanesiete špirálu aj na spodné riasy bez toho, aby ste si zapatlali celý vačok pod okom. Kľudne stačí naniesť jednu vrstvu (sem tam sa môžu nejaké riasy polepiť, ale nijako extra výrazne), čo je asi bežné pri každej špirále, no ja si vždy dávam dve (aj na foto nižšie). Kefka je mierne zaoblená, takže riasy aj vytáča. A čo obal? Ten je ako vždy krásne elegantný, v striebornom prevedení. Už ju mám vyše týždňa a doteraz sa mi ešte neošúchala (teraz som ju fotila). Keď špirálu otvoríte a vytiahnete z obalu, má ten pravý kvalitný zvuk..neviem ako ho odborne nazvať :D Nedrolí sa, dlho vydrží, dobre sa odličuje a neotláča sa, ale to závisí hlavne asi aj do šikovnosti :)) Cenovo sa pohybuje na Slovensku okolo 12€. Potom to viedejko treba brať samozrejme s rezervou..žiadna riasenka nedokáže nalepiť umelé riasy :D ale mohli by niečo také vymyslieť, nie? :D Už ste si ju stihli kúpiť? čo na ňu hovoríte? :)

 
//sponzorvaný produkt//

Komentáre

  1. Vyzerá dobre, plánujem si ju kúpiť :)

    http://sweetletty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nemám ji, ale obal vypadá lákavě..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. skvelo vyzerá! strašne ti to pristane na fotkách :) a celkom sranda počúvam takto polštinu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :)
      hej, polština je srandovná..taká schomolenina slovenčiny :D

      Odstrániť
  4. Škoda že jsem si zrovna dneska koupila novou řasenku!:(

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tuhle řasenku si všichni chválí. Mně právě přijde moc drahá. Teď jsem si asi za polovinu koupila the Falsies od Maybelline a maluje skoro stejně :)
    anesagill.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no hej, L´Oréal ma skoro všetky riasenky drahé, no kvlatiné..ale niekedy sú za polovicu v Dm kupónoch :)

      Odstrániť
  6. tak já už nevím! :D snad na každém ta řasenka vypadá hezky, jen mně řasy zatíží, nenatočí a minimálně prodlouží. tak nevím, kde dělám chybu :-/ někde jsem četla, že je moc vodová, s čímž souhlasím, tak počkám, až krapet vyschne a zkusím znova.

    jinak mám od L´orealu moc moc ráda collagenovou řasenku, je nejlepší :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. s tým, že je vodová súhlasím..oproti iným čo mám je cítiť rozdiel..ale ni jako mi to riasy nezaťažuje :P
      ja mám od L´Oréalu najradšej Million-ky :)

      Odstrániť
  7. Páni, tak tvoje řasy jsou úžasné s touto řasenkou :) V.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pridávam tip - mojou obľúbenou je Lash millionaire od Miss sporty. Dávam si tak zo štyri vrstvy, riasy pekne zahustí. Cenovo dostupná, nelúpe sa, nie je vodová, ľahko sa odličuje. DayByDay

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Na řasách vypadá moc pěně, i když já mám raději, když řasenka udělá i větší objem řas...

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky