Rexona MAXIMUM PROTECTION review



Ahojte,
dnes tu mám pre vás opäť jednu skvelú recenziu! Ide o nové antiperspiranty od zn. Rexona. Dostala som ponuku od jednej milej pani/slečny, či by som nemala záujem vyskúšať túto novinku. Samozrejme by bola hlúposť niečo také odmietnuť a hlavne teraz, keď udreli takéto horúčavy :) myslela som si, že dostanem jeden antiperspirant na odskúšanie, a predstavte si..dostala som všetky tri produkty z tejto rady, a to: Sensitive dry, Everyday fresh a Clean scent. Taktiež, čo som vôbec nečakala, dva antiperspiranty: Clean scent a Extreme fresh, dostal na odskúšanie aj môj priateľ, tiež sa takému darčeku veľmi potešil :)) Predsa len, nájsť perfektný antiperspirant nie je vôbec jednoduché..ja som doteraz používala tiež Rexonu, ale v guľôčkovom prevedení - roll on..bola som s  ňou  spokojná, no vo veľmi horúcich dňoch som ju musela nosiť so sebou pre istotu v kabelke, čo pri tejto to vôbec nie je potrebné..jedinou nevýhodou týchto antiperspirantov je to, že sú krémového zloženia, takže farbia na bielo a môžu zafarbiť oblečenie (dá sa tomu vyhnúť tak, že si ho dáte večer alebo pár minút pred obliekaním a necháte zaschnúť)..viac o použití nižšie..všetky antiperspiranty sú jemné k pokožke, takže ho môžete aplikovať už hneď po oholení podpazušia a pokožku nepodráždi..mne sa najviac páči vôňa antiperspirantu Sensitive dry, pretože jeho vôňa je asi najslabšia..aj keď všetky tri majú celkom silnú vôňu..no tento asi najmenej..

..a prečo je vlastne nová Rexona taká revolučná?

,,Revolučné antiperspiranty Rexona Maximum Protection sú určené pre každého, kto nie je spokojný so svojím doterajším antiperspirantom a už nechce byť nijako obmedzovaný potením!
Vďaka svojmu unikátnemu zloženiu zaručujú antiperspiranty Maximum Protection 2x účinnejšiu ochranu v porovnaní s najpredávanejším antiperspirantom* a chránia vás aj vo chvíli, keď sa potíte nadmerne, alebo vám bežné antiperspiranty nezaberajú."



ako vlastne funguje?

,,Účinnosť všetkých antiperspirantov zaisťujú aktívne antiperspiračné látky, ktoré pri kontakte s potom a vytvárajú na pokožke ochrannú vrstvu, ktorá zamedzuje poteniu.
Nové antiperspiranty Maximum Protection obsahujú vďaka špeciálnej technológii TRIsolidTM väčšie množstvo tejto aktívnej zložky než bežné antiperspiranty, a vďaka tomu je Rexona neuveriteľne účinná a poskytuje lepšiu ochranu proti poteniu po celých 48 hodín!
Technológia TRIsolidTM navyše obsahuje mikrokapsuly, ktoré veľmi účinne bojujú proti nepríjemnému zápachu a hydratačnú zložku, vďaka ktorej sú antiperspiranty Maximum Protection obzvlášť šetrné taktiež k pokožke v podpazuší."




a ako používať tieto antiperspiranty?

,,Na dosiahnutie maximálneho účinku aplikujte Maximum Protection do podpazušia pred spaním. Počas odpočinku sú totiž potné kanáliky najmenej aktívne a zložka TRIsolidTM tak môže lepšie preniknúť do pokožky a zaistiť tak silnú ochranu proti poteniu počas nasledujúceho dňa, aj keď sa osprchujete. Antiperspirant Rexona Maximum Protection však môžete používať aj ráno." zdroj: REXONA

..podľa mňa nie je veľmi zdravé mať nonstop na sebe antiperspirant, predsa len si podľa mňa telo musí od takýchto látok oddýchnuť, takže ja si ho dávam až ráno..a aj tak funguje celých 24 hod. Tých 48 hod. nemám odskúšaných, keďže sa samozrejme sprchujem :D ale nepochybujem o tom, že by nefungovala aj počas dvoch dní..musím povedať, že ja som tento antiperspirant teda riadne odskúšala..dala som si ho hneď ráno ako som išla do práce, potom si viete predstaviť ako sa človek úžasne spotí cestou autobusom..keď som prišla domov išla som sa hneď opaľovať no a večer som si išla ešte zabehať..absolútne žiadne vlhko v podpazuší, žiadny smrad od potu, proste čisté, voňavé a svieže podpazušie mi vydržalo aj počas týchto náročných aktivít, takže musím uznať že je naozaj revolučná! :) 



..a čo sa týka pánskych antiperspirantov, môj priateľ je s nimi tiež veľmi spokojní..tiež ho najprv zaskočila tá krémová konzistencia, ale účinok je 100%ný! Tieto pánske antiperspiranty sa taktiež vytláčajú von s otočným kolieskom, ktoré sa nachádza na jeho spodnej časti..na testovanie dostal dve varianty: Extreme fresh a Clean scent. Clean scent má príjemnú, menej výraznú vôňu, ako jeho braček Extreme fresh..ten má až veľmi prenikavú sviežu vôňu..čo sa ale do takýchto horúčav určite zíde..podľa mňa je to skvelý darček pre vašu polovičku :)


..stihli ste už tieto novinky vyskúšať? aké sú vaše dojmy? teším sa na vaše reakcie :)
Pekný zvyšok soboty..
Mia :*

//Sponzorované produkty//

Komentáre

  1. ja som si tuto rexonu tiez kupila a skusam ju :) mam vonu everyday fresh a velmi mi vonia...avsak nepouzivam ju nonstop..na lahsie dni ju striedam s roll onom...popripade na rychle osviezenie sa nastriekam sprejom...za mna spokojnost :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja ju mam tiez a som spokojna.. najviacc mi vonal everyday fresh.. ked su taketo obrovske tepla, tak sa naozaj vyplatila kupa.. ani po celom dni som nebola spotena.. to je uz co povedat :)

    Viva la Vida

    OdpovedaťOdstrániť
  3. budu je muset vyzkoušet, když je každý tak chválí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já mám celkově rexonu dost ráda!!:)

    U nás na blogu giveway!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja proti poteniu používam Driclor už druhý rok, ale akoby si už zvyklo moje podpazušie... :DD A keďže ten Driclor, je veľmi agresívny, tak radšej vyskúšam rexonu :)) Hádam mi bude vyhovovať :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja pouzivam tuto rexonu uz zhruba mesiac a pol a nevidim takmer ziadne vysledky. V podpazusi sa potim najviac dokonca si myslim, ze az nadmerne pre zenu. Kazde leto pouzivam driclor, ktory mi naozaj zabera ale bol pre mna dost agresivny tak som chcela zmenu. Rexona mi vonia ako decky puder co mi vobec nevadi ale aj napriek pre mna slabemu efektu ju hodlam dalej pouzivat aspon dovtedy kym neminiem balenie. Mam z nej prijemny pocit vecer ked si ju davam co sa o driclor povedat velmi neda :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Rexonu mám hodně ráda! Nepouživám nic jiného. Toto jsem, ale ještě nezkoušela:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Používam túto rexonu už 4 mesiace vkuse..zo začiatku nič moc ale už po prvom mesiaci používania som sa akoby úplne prestala potiť a to dokonca aj v robote kde som v neustálom pohybe.. Používam aj ráno aj večer a som nadmieru spokojná..aj keď tá cena :-/ ale nedávno som v nemecku narazila na super akciu tak som si pre istotu kúpila aj do zásoby :-D s čistým svedomím odporúčam ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky