AVON TRUE COLOR - Odhaľte svoje najkrajšie ja...


Ahojte,
dnes tu mám pre vás recenziu na novú dekoratívnu kozmetiku od Avonu! Na dekoratívku, na akú ste boli doteraz zvykunté od AVONU, je koniec! Ako hovorí samotný AVON:


"Predstavujeme Vám novú éru dekoratívnej kozmetiky, ktorá Vám pomôže vytvoriť čo najkrajší vzhľad, experimentovať s rôznymi efektmi a cítiť sa sebavedome a nádherne ako nikdy pretým. Objavte jedinečné zloženie, ktoré Vám dodá tú najúžasnejšiu farbu jedným ťahom vďaka technológii True Color, ktorá uvoľňuje pigmenty pre dokonalé rozžiarenie vzhľadu. Farba je svieža, prirodzená, sýta a živá počas celého dňa." 


Od kamarátky, ktorá pracuje v jednej trnavskej parfumérke (aj o nej bude článok :)), som dostala na odskúšanie 5 výrobkov z novej kolekcie, ktorá bude uvedená v katalógu 12 a predovšetkým 13/2013, a to: lesk na pery, rúž na pery, ceruzku na pery, špirálu a očné tiene. Veľmi som sa tomu potešila už vtedy, keď som zbadala tú krásnu čiernu darčekovú krabicu :) Všetky výrobky vyzerajú veľmi elegantne :)


Očné tiene true colour

Začnem asi očnými tieňmi, pretože tie ma prekvapili úplne najviac a som z nich nenormálne nadšená :) Očná paletka obsahuje 4 očné tiene, ja som konkrétne dostala paletku s názovm "berry love", a som veľmi rada, že som dostala zrovna tieto odtiene..Ja mám zeleno-hnedé oči a tým najviac pristanú ružové a fialové tiene :) Paletka obsahuje 3 matné tiene: krémový, ružový a tmavo fialový, a jeden jemne trblietavý zlatý tieň. Ten je inak veľmi krásny..ideálny na leto :) Všetky tiene sa krásne nanášajú, neprášia, dlho vydržia (odskúšané s podkladom pod očné tiene AVON) a sú skvelo pigmentované! Tiene sú očíslované a v zadu na krabičke od paletky je obrázok oka s číslami pre správne použitie. Jednotka je pod obočie, dvojka od vnútorného kútika po stred oka, trojka do záhybov a štvorka do vonkajšieho kútika..Paletka obsahuje tiež veľké zrkadlo a celkom praktický aplikátor, čo je tiež super :) Obal je krásny, elegantný v čiernom lesklom prevedení :)


Špirála Mega Effects Mascara

O tejto špirále ste už určite na nejakom tom blogu čítali..je to veľká novinka, hlavne čo sa dizajnu týka..ide o prvú špirálu, ktorá sa dá ohýbať podľa vlastnej potreby. Je malinká, šikovná a hlavne praktická. Zmestí sa aj do tej najmenšej kozmetickej taštičky. Ja sa maľujem väčšinou až v práci, takže mi to dosť vyhovuje :) Efekt nie je až taký ohromujúci, ale nie je to ani prepadák. Má jedinú nevýhodu, a to takú, že trošku otláča a na kefku sa nazbiera dosť produktu, takže sa dajú mihalnice aj dosť ľahko zlepiť. No keď som ju použila už druhýkrát, bola som šikovnejšia a riasy si neotlačila a kefku očistila o náplň, aby sa mi zbytočne nenabralo priveľa produktu :) a musím ešte podotknúť, že sa s ňou veľmi dobre líčia spodné riasy :) Vyberanie špirály mi tiež prvýkrát robilo trošku problém, no nakoniec som na to prišla :) A ešte musím podotknúť, že táto špirála je o mnoho viacej čierna, ako ostatné čo som doteraz mala..pre niektorú možno plus, pre inú zase mínus :P



Lesk na pery ultra glazewear

..som dostala v odtieni iced pink..je to krásna ružovkastá farba s príjemnou vôňou. Lesk je dosť lepkavý, ale zato dlho vydrží.


Rúž na pery

...som dostala v odtieni Frozen Rose, ktorý ma na prvý pohľad trošku šokoval, pretože jeho odtieň sa vôbec nepodobal na odtieň, ktorý bol na spodku rúžu. Inak preto si vôbec rúže od Avonu z katalógu ani nekupujem..vždy som bola nemilo prekvapená, čo mi to prišlo..zatiaľ som sa ani raz netrafila do odtieňu, ktorý bol vyfotený v katalógu..skutočnosť vždy bola iná :P no po nanesení to nebolo až také strašné..farba je práve že dosť jemnulinká so zlatými trblietkami..má krásnu vôňu a výdrž je tiež obstojná :) Dizajn je tiež elegantný čierny a uzáver je na samom vrchu priesvitný, takže je vidieť farbu rúžu.


Ceruzka na pery ultra glimmerstick

...tú som dostala v odtieni mystery mauve. Ceruzky na pery som nikdy nepoužívala..bohužiaľ nikdy si na ňu neviem nájsť čas, alebo lepšie povedané, sa mi s ňou nechce babrať :D No musím priznať, že je po jej použití vidieť rozdiel..pery sú krajšie orámované a vyzerajú aj viac fotogenicky :) možno pouvažujem nad jej používaním :)) Ja mám celkovo všetky ceruzky od Avonu rada, či už sa to týka ceruziek na oči alebo obočia..


..a tu mám všetko na sebe :))

//Sponzorované produkty//

Komentáre

  1. Pristane ti to :) a máš krásny náhrdelník :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Stíny na toběvypadají moc hezky a ta řasenka, to je něco. Je fakt zajímavá a doufám, že ji vyzkouším :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvelé výrobky, skvelá Mia, skvelá recenzia... Ja a moje zákazníčky sa tešíme na tieto novinky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Takový skvělý romantický look :)

    http://style-and-smile.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. už sa teším na tie výrobky!:) určite si ich zakúpim!:)
    a inak pozývam ťa na môj nový blog :) http://ilovefashion-sima.blogspot.sk/
    bude tam aj GA!:) ak bude 10+ čítateľov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Líčení ti velmi sluší, ty jsi ale určitě pěkná i bez líčidel.
    Ta řasenka je teda dost zvláštní... A rtěnky z Avonu jsou skvělé, mám jich několik.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. krásne si to nafotila kozmetika nema chybu, krásna si tam :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vypadá to hodně dobře! Tu řasenku jsem vyhrála..ale ty stíny bych chtěla :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jůů, tak tohle vypadá super! To líčení je dokonalé, pokud bych měla vypadat jako Ty, chci všechno!!! :-)

    VELKÁ giveaway

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky