Celé leto svieža s Radoxom



Ahojte, dnes tu mám pre vás jeden skvelý "kúpeľňový" tip :)
Tieto výrobky od Radoxu som dostala naraz s Rexonou, takže ich používam už nejaký ten týždeň..na otestovanie som dostala tri sprchovacie gély, dve peny do kúpeľa a soľ. Doteraz som si túto značku nejako extra v drogériach nevšímala, takže som bola aj rada, že vyskúšam niečo nové :) Musím povedať, že všetky výrobky majú nádhernúúú vôňu! A teraz do týchto horúčav sa toľko skvelých výrobkov len zíde :))

Kto tiež o tejto bylinnej kúpeľovej kozmetike veľa nepočul, tu je taká menšia charakteristika:

"Značka Radox vznikla v Anglicku spojením prvých slabík slov radiated (vyžarujúci) a oxygen (kyslík), ktoré charakterizovali vôbec prvý výrobok Radox uvedený na trh - soľ do kúpeľa na nohy. Bolo to v roku 1908. Výrobok bol určený na relaxáciu po športovom výkone, práci na záhrade alebo po akejkoľvek namáhavej fyzickej práci. Tým bolo od samého začiatku zrejmé posolstvo značky: dopriať a spríjemniť organizmu odpočinok, byť prostriedkom relaxácie pre telo i dušu a pomôcť regenerovať unavené svaly. 

V súčasnej dobe kladie Radox dôraz na prírodné ingrediencie obsiahnuté v sprchovacích géloch, ktoré povzbudzujú telo i myseľ a premieňajú kúpeľ na nezabudnuteľný zážitok."

Sprchovacie gély

Ako som už vyššie spomínala, dostala som tri výrobky a to z rady "feel good fragrance" s vôňou:  Levanduľa - Vodné lekno, Lotosový kvet - Kvety pomarančovníka a Vanilka - Zázvor. 

Levanduľa - Vodné lekno - je to príjemná kombinácia vône levandule a vodného lekna, ktorá povzbudí a uvoľní vaše unavené zmysly a dodá vám opäť pocit pohody a relaxu. Je skvelý hlavne po náročnom dni :))

Lotosový kvet - Kvety pomarančovníka - je to výrazná kombinácia výnimočných vôní kvetov pomarančovníka a lotosu, ktorá vám dodá energiu na celý deň. Vôňa ďalekého Orientu ukrytá v limitovanej edícii sprchovacích gélov Eastern Spirit bude vašou každodennou inšpiráciou. 

Vanilka a Zázvor - je to neobvyklá a pôsobivá kombinácia výťažkov z vanilky a zázvoru, ktorá vám prinesie energiu a dobrú náladu na celý deň. Ranná sprcha sa tak stane nevšedným zážitkom, ktorý navyše pomôže udržať vašu pokožku krásne hebkú.

Všetky tri nádherné voňajú, takže nemám jeden najobľúbenejší..rada ich striedam a určite keď sa mi minú, zakúpim si ďalšie, napr. Mlieko, Jahody, Čučoriedky, Maliny, Černice, Višne; Mlieko, Magnolia alebo Mlieko, Pomarančový olej, Materina dúška..tie musia byť tiež úžasné :)



Soľ do kúpeľa 

Soľ do kúpeľa a aj penu do kúpeľa používam pomenej, bohužiaľ nemám na kúpeľ nikdy veľa času, no vyskúšala som ju a má perfektnú sviežu vôňu eukalyptu :) Táto soľ pomáha prirodzeným spôsobom zmierniť napätie organizmu, namáhaných svalov a unavenej mysle. Ja som ju skúšala v dobe, keď som mala akurát nádchu, takže mi ten eukalyptus padol vhod..pekne mi uvoľnil dýchacie cesty :))



Pena do kúpeľa

Penu som dostala 2x a to tiež s úžasnou vôňou Harmančeku a Jazmínu. Táto pena do kúpeľa napomáha pokojnému spánku. Tento voňavý a relaxačný kúpeľ na uvoľnenie tela a mysle je ideálny pred spaním..je  to totiž skvelý pomocník proti nespavosti :))

Ak milujete voňavé sprcháče a peny do kúpeľov, určite odporúčam vyskúšať nejaké výrobky od tejto značky. Všetky výrobky majú krásnu vôňu a aj účinky. Veľmi sa mi páči široký výber sprchovacích gélov, ktoré môžete striedať každý deň :) Na ich slovenskej oficiálnej stránke: http://www.mojradox.sk si môžete tiež prečítať účinky prírodných ingrediencií jednotlivých kvetov a ovocia :) Máte skúsenosti s touto telovou kozmetikou? :) Pekný zvyšok večera..Mia

//Sponzorované produkty//

Komentáre

  1. Vyzerá to super! :) Hlavne tie sprcháče :3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tyhle jejich limitky jsou skvělý, mám doma z téhle ten s mlékem a pomerančovým olejem - krásně voní, citrusy zbožňuju. na sprcháče nijak náročná nejsem a Radox mám ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak takýto darček dostať na leto... SUPER! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ó, tie sprchové gély vyzerajú super!
    skvelý článok!

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky