Buďte sladká, buďte žiarivá, buďte POP!


"S nadchádzajúcim letom teplo a slnečné pláže priamo lákajú popustiť uzdu fantázií. Preto ožite v lete žiarivými farbami a veselými farbami! 

Nová kolekcia Miss Pop od L´Oréal, to je neuveriteľne hravá zostava farieb, s ktorou nie len rozžiarite nudné ulice, ale zbúrate všetky hranice a budte jednoznačne Pop! Odtiene leskov, lakov i samolepiek inšpirované pop-artom sú nie len trendy, ale i sexy hravé a odvážne. Rovnako ako vy!"  L´Oréal


Ako už vyššie píše L´Oréal, ide o novú kolekciu dekoratívnej kozmetiky Miss Pop, ktorá je letná, hravá a sexy zároveň..neviem si predstaviť krajšie farby na tieto úžasné letné dni! na odskúšanie som dostala 2 lesky na pery, 3 laky na nechty a samolepky..a čo na ne hovorím ja?



Lesky na pery sú farebné, žiarivé a krásne trblietavé..ide o dvojfarebné zloženie, ktoré pery osvieži rovnako ako letné koktejly :) Nemusíte sa báť, že by lesk mal farbu ako je samotné dno fľaštičky..po zmiešaní farieb vznikne krásna jemná farba..na odskúšanie som dostala dva odtiene a to: 723 Mangorita (oranžový) a 722 Berry on the beach (fialový).  Tieto krásne odtiene vydržia na perách naozaj dlho a nie sú ani veľmi lepkavé. Čo sa mi na Glam Shine leskoch od L´Oréalu najviac páči je ich typický aplikátor, ktorý je ohnutý a má tvar slzy a je z veľmi príjemného materiálu.
Keď sa zmieša oranžová farba s bielou, vznikne krásna jemnunko ružová farba s trblietkami a keď sa zmieša fialová s bielou, tak vznikne priesvitná farba s jemnými modrými trblietkami..jediné čo by som im vytkla je horšie miešanie farieb, pretože aplikátor nedosiahne až na samotné dno..ale vyzerajú naozaj veľmi luxusne :)


Pastelové odtiene lakov na nechty sú extravagantné a neobyčajné..všetky tri obsahujú jemné modré trblietky, ktoré tieto odtiene krásne oživujú a dodávajú im zaujímavý vzhľad..dlho vydržia, dokonca sa mi ten zlatý a modrý aj trošku ťažšie odlakoval..farby sú sýte a s tým ružovým, pre odtieň ako je vo fľaštičke, mi stačilo naniesť dokonca iba jednu vrstvu. Na testovanie som dostala tri odtiene, a to: 624 Island in the sun (modrý), 307 Lemon Shiver (žltý) a 218 Rose aphrodisiac. Všetky tri majú úžasné názvy a aj farby :)


Samolepky na nechty s efektom farebných konfiet sú pre tohtoročné leto naozaj TOP POP!:) Tie si nechávam na nejakú tú akciu (pravdepodobne blížiace sa beefree :) Jedny samolepky som už mala odskúšané a veľmi dlho vydržali, ale aj sa zle odlakovali..tak uvidíme, ako na tom budú tieto..aj keď si myslím, že to bude asi to isté :) na tie si nechám samostatný post :))


..čo hovoríte na túto kolekciu? tiež v lete zbožňujete veselé a výrazné farby? :)
Pekný zvyšok večera prajem :)
Mia
//Sponzorované produkty//

Komentáre

  1. ten lak je top, som ho našla náhodou jeden sám a navnadila aj kamarátku, tá ho hľadala po cca 5 dmkach a všeličom inom a nikde nič, ale už sa dostal aj vo veľkom do obehu.
    a nálepky sú super, tie by a ešte hodili.
    pekný večer aj tebe ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som takto presne raz zháňala mintový lak od L´Oréalu :D:D trvalo mesiac kým som ho našla, no to som už mala mintový lak od Sally :D:D tak som sa na to už vykašlala :D

      Odstrániť
  2. tie laky majú krásne odtiene,na nechtoch vyzerajú ešte krajšie,dokonalosť! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten zlatý lak je úžasný, nádherný a chci ho! Úžasně musí vypadat na opálené pokožce :) A ty nálepky bych ráda vyzkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja zbožňujem výrazné a veselé farby celý rok... :D Tie laky vyzerajú naozaj super, ale nálepky som ešte neskúšala, takže sa teším na post. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Plánuju si koupit nějaký lak z této kolekce .)
    http://normal-life-of-a.blogspot.cz/2013/08/insta-random.html#more

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten Lemon shiver si musím na 100% kúpiť. Vyzerá úžasne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tie laky na nechty som už raz chválila, fakt sú nádherné :) Lesky by som chcela vidieť na ústach, ten modrý si tam veľmi predstaviť neviem.. ale vyzerá to celkom fajn. Som zvedavá, ako sa ti budú páčiť samolepky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tie laky vyzerajú skvelo :) a po tých nálepkách sa určite pozriem v drogérke :)

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Na samolepky som zvedavá, dlho nás nenapínaj :) DayByDay

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Lesky jsou nádherné, pořád jsem přemýšlela, co mi ty barvy připomínají a už jsem na to přišla, skoro stejné odstíny měl Yves Rocher v limitce 2004/2005 a já je naprosto zbožňovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. zaujal mě jen ten modrý lak - je nádherný, všude ho obdivuji, ale pořád váhám jestli si ho koupit! :)) bohužel ty lesky jsou na mě moc třpytivé a nepoužívám je.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ja sa pôjdem poobhliadnuť po fialovom lesku, keďže táto farba je v drogérii skôr raritou..:)
    http://filozofiazenskejkrasy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Vážně krásné věci, škoda, že nemám peníze na to :D

    Lucy Enne

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tahle kolekce se mi hrozně líbí, přijde mi opravdu povedená :)

    P.S. Ráda bych tě pozvala na Giveaway na mém blogu :)

    http://estrella-2012.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Všetko vyzerá tak úžasne. Konkrétne ma zaujal ten žltý lak, vyzerá naozaj elegantne. Je nádherný. Teda neviem, či je to tvojím tvarom nechtov, pretože na tvojich nechtoch vyzerá fantasticky. A čo sa týka leskov na pery, tie veľmi nepoužívam. Sú pre mňa príliš trblietavé, ale tieto by som vyskúšala. Znie to všetko zaujímavo. :)
    http://miraculous-dreamy-world.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  16. tie laky su krásne i keď mne taký ten "frost finish" veľmi nepristane na nechtoch..

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky