✿¸¸.•*´¯`✿ Etude House Precious Mineral Bright Fit BB cream Review ✿´¯`*•.¸¸✿


Ahojte
✿✿✿

keď som zbadala v emailoch správu od BB cream shop-u, že si môžem od nich opäť niečo vybrať, veľmi som sa tomu potešila, pretože BB krém, ktorý som predtým od nich dostala, som mala už celý minutý :) Tentokrát som si vybrala krém, ktorý má na výber viacero odtieňov. A keďže je leto a som o trošku tmavšia vybrala som si BB krém Etude House Precious Mineral Bright Fit (tmavý odtieň), konkrétne odtieň Honey Beige W24. Netreba sa zľaknúť toho názvu v zátvorke, pretože vôbec nie je tmavý, skôr ako je na krabičke napísané medovo béžový. Dúfala som, že sa trafím a ako môžete vidieť na fotke s rukou, celkom som sa mi to aj podarilo :) 

A moje dojmy? Ja som tak neskutočne zamilovanáááá do tohto BB krému!!! :D Neskutočne krásne a rovnomerne zjednotí tón pleti, prispôsobí sa jej a prirodzene ju kryje (po viacej vrstvách aj viac, ale pozor aby ste nevyzerali ako omietka ;). Veď môžete posúdiť z mojich fotiek. Myslím si, že je ten rozdiel dosť vidieť :)) Pleť vyzerá prirodzene, zdravo a sviežo. Taktiež má praktický pumpičkový aplikátor, s ktorým si perfektne vytlačíte požadované množstvo. Tento BB krém ma skvelú hustejšiu konzistenciu, takže stačí naniesť naozaj veľmi malé množstvo krému na tvár. Našla som aj jedno mínus, a to také, že sa ťažšie odličuje..ale to je naozaj už len taká banalita..to ma jediné tak prekvapilo :)) aspoň dlhšie vydrží, nie?..hehe :D


Je super, že začali vyrábať aj BB krémy, ktoré majú viacero odtieňov, pretože väčšinou boli tieto kórejské v jednom základnom odtieni, ktorý nesadol úplne každej..a musím samozrejme podotknúť, že tieto kórejské BB krémy sa nedajú ani trošku porovnať s tými v drogériách (Garnier, Nivea a pod.), to hovorím z vlastnej skúsenosti..väčšinu čo som podostávala som posunula ďalej, ale tento si určite nechám :))


A čo vlastne sľubuje?

  • Žiarivá a zdravá pokožka po celý deň
  • Redukcia kožných problémov
  • Redukcia vrások
  • Ochrana pred slnečným žiarením

Vlastnosti tohto BB krému:

- Zlepšuje stav pleti a poskytuje prirodzené farebné krytie
- Obsahuje extrakty z uhorky a kaviáru pre dokonalú rovnováhu vlhkosti
- Výťažky z eukalyptu upokojujú pokožku a pomáhajú redukovať a predchádzať vzniku akné
- Výťažky z Aloe vera a harmančeka vyživujú pokožku a zabraňujú vzniku vrások
- Výťažky z Centella asiatica pomáhajú pri hojení jaziev a iných nedostatkov pleti
- Perlový prášok čistí pokožku a vytvára nádherný prirodzený lesk
- Poskytuje ochranný slnečný faktor SPF 30

Ingrediencie: 

Water, Pearl Extract, titanium Dioxide, Dipropylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Phenyl Trimethicone, Hydrogenated Polydecene, Butylene Glycol Dicapraylate/ Dicaprate, Butylene Glycol, Ethylhexyl Olivate, Arbutin, Cetyl PEG/PPg-10/ 1 Dimethicone, Sodium Hyaluronate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Hydrogenate Vegetable Oil, Sorbian Isostearate, Hexyl Laurate, Disteardimonium Hectorite, Beeswax, Sorbitan Olivate, Dimethicone, Calcium Stearate, Triethoxycaprylylsilane, Silica, Hydrogen Dimethicone, Butyl Avocadate, Trimethysiloxysilicate, Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Adensine, Tocopheryl Actate, Propylene Carbonate, Mica, Alumina, Manganese Dioxide, Lauroyl Lysine, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Pearl Powder, Codium Tomentosium Extract, Ecklonia Cava Extract, Gelidum Cartilagineum Extract, Hizikia Fusion Forme Extract, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, 1,2- Hexandiol, Phenoxyethanol, Fragrance, CI 77491, CI 77492, CI 77499


..mám ho na sebe aj na fotkách z Prahy ;)

Obsah: 60 ml
Cena: 16,85 €

Myslím si, že nie je viac čo dodať..dokonalosť sama :) som rada, že mám opäť BB krém z tohto eshopu..viem, že sú o polovicu drahšie, ako tie v drogérkach (ja som tajne dúfala, že mi ešte nejaký podarujú :D) inak by som si odtiaľ určite nejaký ešte objednala :)) ale kvalitovo sa to naozaj nedá s tými lacnejšími porovnať..celú históriu BB krémov si môžete vygoogliť, s tým vás tu nebudem zbytočne zaťažovať :) na ich stránke si môžete objednať aj miniatúrne balenia, ak sa bojíte, že sa netrafíte do toho svojho správneho odtieňa :)

Dúfam, že sa vám recenzia páčila a som zvedavá na vaše názory, skúsenosti s týmito BB krémami a tak :) Krásny zvyšok večera vám prajem ;)

//SPONZOROVANÝ PRODUKT//

Komentáre

  1. Já si nemůžu pomoct, ale přijdeš mi krásnější BEZ toho BB :) ale recenze povedená

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ty si na tej fotke before taká krásna, že žiaden bb krém ani make-up nepotrebuješ :)
    inak aj si ho prepudrovala? neleskla si sa s ním po chvíli až moc?
    OhLaLilac

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nie, neprepudrovala :) vydrží dosť dlho, ja osobne sa skoro vôbec nelesknem, takže ti to neviem na 100% zaručiť :P Púder už vyše roka vôbec nepoužívam..

      Odstrániť
  3. Páni, kryje krásně, ale ty jsi nádherná i bez toho :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. souhlasím s holkama výše, že jsi krásná i bez něj :D máš moc pěknou pleť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na fotkách z Prahy jsem si toho nevšimla, ale tady se mi určitě libíš víc před. Na první pohled jsem si říkala jaaj to je divné až žluté, když se dívám déle tak jakože celkem se to dá :)), ale za mě si myslím, že by ti slušel jiný odstín. To je jen můj názor a určitě to nemyslím nijak kriticky.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tento "tmavý" BB sa vyrába už roky (ja na ňom prežívam od vlani), príp. aj W15 je relatívne tmavší. Ale na leto pre mňa aj tak slabé, skôr tak od novembra do marca...

    Inak, na ebay, overený originál z Kórey, pod 13$ bez problémov zoženieš (poštovné zdarma, doma do 5 dní).

    OdpovedaťOdstrániť
  7. suhlasim s babami,ty nepotrebujes ziadny BB cream,ani nic podobne,si naozaj velmi krasna!
    ale super recenzia :) uzasne krytie..urcite pouvazujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. vyzerať bez make-upu tak ako ty tak som šťastná :)) fakt si krásna :))...a ten BB cream vyzerá fajn :)

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. na fotce na tobě vypadá naprosto skvěle! jinak máš krásnou pleť

    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  10. S takovou krásnou pletí je škoda dávat BB...

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tiež vlastním tento bb krém a súhlasím, že je výborný! :) Len jeho konzistencia je pre mňa na leto trochu ťažšia takže si ho šetrím na jeseň a zimu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. BB používám nejčastěji, nejraději mám Skin 79. to ať zvolím téměř kterýkoliv, tak mi sedne :) tento nevypadá špatně, jen bych potřebovala ten světlejší odstín.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. I love BB creams ;) Amazing effect :)

    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ten obal je tak roztomilý :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  15. ďakujem vám za povzbudivé komentáre :) ale asi ani jedna z vás nevyjde z domu aspoň bez toho BB krému, nie?:) Ja osobne mám potom lepší pocit..inak sa cítim ako nahá :D Samozrejme keď sú najväčšie horúčavy nič také si na seba nedávam, aj tak to zo seba zotriem :))ale ako je vidieť na fotke krásne zjednotí tón pleti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ja mat tvoju plet tak ziadny bb krem nepouzivam :))

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky