✿¸¸.•*´¯`✿ First Chanel ✿´¯`*•.¸¸✿


Ahojte
✿✿✿

nedávno som dostala za fotenie pre parfumériu Femme Fatale u nás v Trnave túto úžasnú kabelkovú toaletku Chance by Chanel! Je to naozaj veľmi krásna vôňa! Už na prvý pohľad a ovoňanie som vedela, že ju budem chcieť :D Má to najroztomilejšie 20 ml balenie v koženom kryte, aké som kedy videla! Cenovo je dostupná, stojí iba 15€ a kupuje sa na objednávku. Takže ak by ste mali záujem, Lucka (majiteľka parfumérie), vám dokáže zohnať hocijakú toaletku, podľa vášho želania :) Objednáva ich až z ďalekého Dubaja cez jedného známeho, takže to trošku trvá, ale si myslím, že za to čakanie to stojí :)) Určite by som chcela v budúcnosti aj originál tohto parfému, ale na ten si treba našetriť a ani neviem, či by som ho celý minula :D Ja si už budem tuším kupovať len takéto malé balenia, pretože parfémy nikdy nestihnem spotrebovať úplne do dna :D Vždy ich posuniem mamine alebo sestre :D Čo na ňu hovoríte? Už ste sa stretli s takým praktickým a zároveň originálnym balením? :) Pekný zvyšok pondelka prajem! :)


Komentáre

  1. toto som ešte nikdy nevidela,krásne to vyzerá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moje odporúčanie! Dámske a pánske originálne vône v mini 20ml balení za skvelú cenu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to balení je sladké :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. videla. za 9€ z neďalekej ukrajiny cez mnohých predajcov :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj... mám Euphoriu 100ml za 10€ :DD Na mojom tele tak isto vydrží voňa ako z Fann, alebo táto fake :DD... čiže nulová :D...

      Odstrániť
    2. hentaké 100 ml za 10€ čo píšeš predávali aj v Bulharsku cigáni..takú by som si v živote nekúpila..zbytočne vyhodené peniaze..nechápem, prečo to ale porovnávaš s týmto?:P vôňa je krásna a vydrží veľa hodín..

      Odstrániť
    3. Neviem v Bulharsku som nebola :D.. Mne to nosí kamarát z Ukrajiny ;).. Ja si myslím že toto sú zbytočne vyhodené peniaze, 15€ za 20ml? wtf? :DD :))

      Odstrániť
    4. ale ty píšeš, že výdrž vône je nulová, pričom táto mi od rána vydržala až do pol 3 :))asi som narazila na nekvalitný fake ;D a ja som za ňu neutratila ani cent ;)

      Odstrániť
    5. áno lebo mám origoš z Fann Euphoriu, a aj fake tú z Ukrajiny :DD ... A rozdiel tam nieje :))
      Hej zle som to napísala, prepáč :D :))

      Odstrániť
    6. jaj tak :D:D tak je potom všetko OK :D:D už všetko chápem :D:D

      Odstrániť
    7. neviem ty si myslela asi tie čo sú Chanel ale sa inak napísané ako Chance .. a inak že? :DD ...

      Nie normálne majú krabičku, všetko napísané čo originál.. len je to fake :) :DD

      Odstrániť
    8. ja neviem :D ja som doteraz ani nevedela, že takéto niečo existuje, takže :D zase som sa niečo nové dozvedela :)) len ma teda prekvapuje, že vôňa je identická s originálom a aj výdrž je výborná :) pretože tie veľké flakóniky, ktoré vyzerajú ako originály, teda originál fejky, voňajú nechutne a výdrž je biedna..už som mala jeden taký odskúšaný..sranda :D

      Odstrániť
  5. Ja som to teda ešte nevidela, ale vyzerá to pekne, akurát do kabelky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mne sa tiež páči... len takú istú zoženú amíci z Ruska do 10€ :DD Už mám doma veľa toaletiek :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  7. vyzera to ako mobil, este ked to ma aj take puzdro.. rozkosna vonavka... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Je to sice mile a krasne balenie no ja mam radsej co najvacsie :) som tak trosku na parfemoch zavisla

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tedy to balení je krásné, to by měli prodávat častěji :D
    Chanel dělá nádherné vůně, třeba zrovna Chance miluju. Nebo Coco Mademoiselle. zato klasickou °5 mi hrozně smrdí :D


    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tak toto je trosku fail moja mila. Je to obycajny trznicovy fejk a "majitelka parfumerie Lucka" mozno objednava z Dubaja, ale nechapem preco, ked tieto braky zozenies aj na Ukrajine, v Turecku a napokon aj u nas na trznici. Tieto akoze kabelkove balenia nie su autenticke vone! Doporucujem radsej nasetrit na kvalitu a zajst do serioznej parfumerie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. http://ostatne.bazos.sk/inzerat/28344657/Vonavky-do-kabelky-20ml.php

      aj tu ich majú, všade ich majú:D je to známy fake, chanel podľa mňa nikdy nič také nevyrábal a nebude.

      Odstrániť
    2. fejk, nefejk..došla som z práce a stále ju na sebe cítim :))..a ak je to fejk tak veľmi vydraný ;) a kde na tržnici konkrétne? tuším tam pôjdem kuk, pretože bohužiaľ do Turecka a Ukrajiny každý deň nechodím ;):D a pár sa mi ich do kabelky ešte zíde :D

      Odstrániť
    3. vies co, nebudem to radsej dalej komentovat, ked tak velmi chces, B ti dala link na bazos, skoro kazdy aukcny server je tym zasvineny, takze s dodtupnostou nie je problem.

      Odstrániť
  11. To je hrozně roztomilé balení! Hned bych ho šoupla do kabelky :)

    Book of beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ešte som o tom nepočula :) vyzerá to fajn :)

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. dost me teda prekvapuje, ze nekdo, kdo ma parfumerii, jeste preprodava fejky. ja tohle kopirovani nemam vubec rada, to si bud nasetrim na original (na internetu je plno parfemu za vyhodne ceny), a nebo si koupim neco levnejsiho :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som asi z doby kamennej, pretože som vôbec nevedela, že niečo takéto existuje :D aspoň, že mám nato vás - čitateľky :))a mne osobne sa tieto fejkové malé vydania páčia, pretože žiadny parfém sa v takomto roztomilom vydaní nevyrába a vôňa je identická s originálom, takže.. :))

      Odstrániť
  14. Jeej, tak toto vyzerá prekrásne. A hoci som dosť na parfémy vysadená a ochotná za ne platiť veľké peniaze, nevadilo by mi kúpiť si takéto krásne balenie obľúbeného parfému, aj keby bol fejk, ale vôňa by bola identická. Môže to byť príjemné, vybrať s kabelky krásne kožené puzdierko, z neho flakónik a navoňať sa :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky