✿¸¸.•*´¯`✿Catrice Sun Glow Matt Bronzing Powder Review ✿´¯`*•.¸¸✿


Ahojte,

nedávno som si kúpila tento úžasný matný bronzer od Catrice a povedala som si, že ho musím zrecenzovať aj tu na blogu, pretože za tú cenu (4,49€) je naozaj skvelý :) Dá sa kúpiť v dvoch odtieňoch: 030  Medium Bronze a 020 Deep Bronze, čo je tiež veľké plus. Hlavne pre nás bleduľky :)  Medium Bronze je určený pre svetlejšiu pleť a Deep Bronze pre tmavšiu. Z rôznych blogov a youtube videí už určite viete, že matný bronzer je skvelý na kontúrovanie tváre a dokáže pleti dodať krásne opálený a svieži vzhľad. Čo sa zíde najmä teraz v zime :) Púder je veľmi príjemnej a jemnej konzistencie a obsahuje vitamín A a E. Taktiež sa mi páči strieborné prevedenie obalu a vyryté slová v púdri. Čo na neho hovoríte?Máte s ním už skúsenosti?:) Pekný zvyšok dňa prajem :))


Komentáre

  1. puder vyzera naozaj dobre..prave nejaky matny zhanam, pretoze mam vsetky len s perletou a trblietkami :) aku ma vydrz? na poslednej foto ti velmi pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ak nemáš vo zvyku sa stále chytať a opierať o tvár tak tých 8 hodín v práci ti určite vydrží :))

      Odstrániť
  2. tak ja mám presne tento istý bronzér a mám ho v odtieni 010 light bronze, kúpila som ho dokonca za 2 eura v zľave v dm, tuším pred letom ešte, ich mali pri pokladni že výpredaj :) ale používala som ho ako púder keďže je bledší..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ten light sa už kvôli tomu asi ani nevyrába..na nete aj v obchodoch su len tieto dva :-P

      Odstrániť
  3. Vypadá nádherně! Moc matných bronzerů dle mého není, takže je super, že Catrice takový má a ještě je dobrý;)

    http://kate-fashion.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vypadá hodně slibně, až mi teď dojde essence bronzer, tak na něj kouknu:)

    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. od Essence mám aj ja..a tento Medium je menej oranžový a dlhšie vydrží :-)

      Odstrániť
  5. já teď jako bronzer používám pudr, který je na mně moc tmavý :D
    GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten vypadá dost dobře! :)) sice bronzery nepoužívám,ale tento je skvělý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Už dlho hľadám nejaký ten bronzér ale vždy, keď prídem do drogérky neviem sa rozhodnúť...ale teraz už viem čo si kúpim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Sluší ti moc,jenže to je díky tvýmu odstínu pleti a tvý tváři. Prostě ti sedí a vypadá přirozeně. Jenže já ať si nanesu sebeznačkovější bronzer,vypadám i po rozetření jak se začínající modřinou a na mý tváři prostě skosení a kontura udělat nejde. Vypadám ve všem jako hyena a jsem na dně. Nezdá se to,ale i kluci musej řešit tvar tváře a to,co si na ní vymodelovat.A já to mám sakra těžký,takže ty buď za sama sebe vděčná..na tobě bude vypadat dobře cokoliv :) Já jsem ze sebe fakt nešťastnej.Jediný co vidím jako plus je to že je levnej což mě překvapuje :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky