Kráľovské raňajky :o)

Milujem dni, kedy si môžem dopriať aj takéto viac chodové (kráľovské) raňajky :) A hlavne ak je tam veeeeľa ovocia. Jediné čo mi bude asi chýbať celú zimu, budú naše domáce rajčiny :( Ani zďaleka sa tieto Tesco umeláče s nimi nedajú porovnať. Nabudúce si ich pôjdem určite kúpiť originál do zelovocu. Jahôdky na počudovanie mali svoju chuť a aj ostatné ovocie. 

Na celozrnné pečivo som si dala organické maslo a moju najobľúbenejšiu morčaciu šunku :) A k nej reďkovky, rajčinu a cibiky z cibule. 

No a ako dezert Thibo Gold kávu s mliekom a lupačku :)) Myslím, že obedovať budem najskorej asi až okolo tretej-štvrtej :D Dnes by som chcela stihnúť ešte jednu recenziu na jeden skvelý rúž od BB Cream shopu..uvidíme, či budem mať na to čas..už som stihla aj vykúpať psa..hehe. Čo budete dnes porábať vy?:) 


a momentálne moja najobľúbenejšia pesnička, ktorá mi spríjemní každučké ráno :))

Komentáre

  1. úplná dokonalosť ♥ krásne si si to naaranžovala a porobila úžasné fotky :) Strašne sa mi páči, ked má niekto tak krásne prestreté a nádobky do biela. Fotku to robíveľmi pekným :) Mne sa takéto stolové fotky strašne páčia, ja však nikdy neviem urobiť také fotky, lebo máme hnedý stol, takže to vyzerá strašne. Ale stačilo k fotke :D moc som sa rozpísala. S rajčinkami musím len suhlasiť, tie zo záhrady sa nedajú najhradiť žiadnymi kupovanými. Krásny deň ti prajem :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mňááááááááám tak teraz si mi narobila chute :D a tú pesničku milujem!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ňom ňom :) nádhera,až mám hlad z toho ! :D :) ty fotky jsou bezvadné,člověka nabudí uplně do lednice !

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásná snídaně! :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. no, takovou snídani bych si nechala také líbit! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. škoda že mne ráno ešte nič nechutí,pretože to vyzerá úžasne!

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky