last barbecue

Ahojte

dnes bol posledný najteplejší deň v tomto roku, tak sme si s priateľom povedali, že si spravíme poslednú grilovačku :)..až mi je zle, keď si predstavím, že za chvíľku bude mrznúť a snežiť :( Neznášam zimu..viem si ju vychutnať v určitých situáciách, ale aj tak mám najradšej tie teplejšie ročné obdobia. Kúpili sme si sedliacku slaninku a z mrazničky vytiahli klobásky. Ku všetkému sme si dali ešte pivko z Lidlu s príchuťou tequily..   olééé :)) Západ slnka bol opäť očarujúci, no nebolo toľko mrakov, aby dobre vyzeral na fotkách..a taktiež pridávam ešte pár fotiek z mojej vlastnoručne natrhanej kytice ruží, ktoré chceli robotníčky v parku vyhodiť :)) no povedzte..nebola by jej škoda?♥ Ako si vychutnávate posledné teplé dni vy? Pekný zvyšok večera vám prajem aaa dobrúúú chuť :))


Komentáre

  1. To zapadající sluníčko já nádherné :) škoda že u nás teďka prší a už je zima :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Agrrr..:)))) Dala bych si! :D))) Krásné fotky.

    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. no mňam tá slaninka, cibuľka, ach :D muselo vám byť krásne :) tiež sa neteším na to chladné počasie, najradšej mám keď v tej zime sedím niekde v teplúčku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jééé tak to muselo být super a kráásnéé :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. pivo s príchuťou tequily? :D to neznie lákavo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tiež sa na tú zimu vôbec neteším. Nenávidím člapkanicu a to unavujúce chodenie do školy, keď sa budem musieť čo najrýchlejšie dostať do školy a pritom sa nezraniť (nie ako minulú zimu).

    OdpovedaťOdstrániť
  7. dala by som si taku slaninku :) mnam :)

    Inak pozyvam na narodeninovu giveaway o GUCCI RUSH 75ml. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky