✿¸¸.•*´¯`✿ Lioele Dollish Lipstick 02 Nudy Coral Review ✿´¯`*•.¸¸✿


Ahojte
✿✿✿


dnes tu mám pre vás ešte jeden post :) A to konkrétne recenziu na tento úžasný rúž, ktorý som dostala opäť od BB Cream Shopu na odskúšanie. Aj tentokrát som si mohla vybrať výrobky v hodnote 20€ a keďže minule som si vybrala BB krém, tentokrát som chcela vyskúšať aj niečo iné. Okrem rúžu som si vybrala ešte dve masky, na ktoré sa už teraz veľmi teším. Zajtra jednu určite vyskúšam a spravím aj recenziu :) 

Tento hydratačný krásavec je k dispozícii v 10-tich sýtych romantických farbách a poviem vám, že naozaj dlho som si z nich vyberala. Všetky odtiene sú neskutočne krásne. No nakoniec vyhral tento Nudy Coral odtieň, nakoľko sa v mojej zbierke ešte ani jeden takýto odtieň nenachádza. Je to krásna matná korálovo-béžová farba. Na tomto blogu som našla odfotené všetky odtiene, vďaka ktorému som si vlastne vybrala tento odtieň. A to nehovorím o samotnom obale. Dá sa povedať, že je to taký šperk v kozmetickej taštičke :)) Výdrž rúžu je priemerná, ako každá iná, keďže ide o hydratačný rúž nevydrží vám na perách pol dňa..možno jedine keby že celý deň nič nejete :) S cenou je to už horšie, stojí 16,95€ čo je naozaj dosť, no podobné odtiene som zatiaľ nikde inde nevidela..a ide hlavne asi o značku a obal rúžu :)


Vlastnosti rúžu:

- Vaše pery budú vyzerať plnšie 
- Jemné a krémové zloženie 
- Zabraňuje vysychaniu pier 
- Obsahuje jedinečný výber zmäkčujúcich zložiek pre ochranu pier pred vysychaním 
- Vhodný pre akýkoľvek odtieň pleti 
- Dodáva perám sýty, romantický a moderný odtieň
- K dispozícii v 10 rôznych farebných odtieňoch 
- Prichádza v prekrásnom obale

//SPONZOROVANÝ PRODUKT//

Čo hovoríte na tento rúž? Máte ho odskúšaný? Teším sa na vaše reakcie :)
Pekný zvyšok večera :*

Komentáre

  1. juuj dnes je "rúžová" nálada :) vyzerá nádherne.. teda vôbec som nevedela že Lioele má aj takúto dekoratívku, musím pokukať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno, všimla som si, že včera dosť blogov prispievalo o rúžoch..ak si to tak myslela :D

      Odstrániť
  2. Ahoj mia, mam na teba taku otazocku pomomo: všimla som si ze vlastnis astor lipcolor butter a tak by som sa ta chcela spytať, či nahodou nevieš, či sa niekde na slovensku da zohnať odtien caramel envy ...dlho ho zhanam ale nikde som ho zatial nevidela :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neviem..tento odtieň som nevyhľadávala, ale tieto butter-y majú v 101tke alebo v Dm-ke..a ak ho ani tam nenájdeš tak skús cez google :))

      Odstrániť
  3. Vyzerá absolútne perfektne. Či už sa to týka obalu, alebo odtieňu rúžu :)) Ja by som síce takéto peniažky investovala len do kozmetiky a nie dekoratívky, ale keď už ti ponúknu tento typ spolupráce, tak treba to využiť :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som si raz chcela kúpiť rúž od YSL a to už je iná cenová pálka :D ale nakoniec som si to rozmyslela..možno raz, keď mi zostanú navyše peniažky, alebo nejaké vyhrám :D

      Odstrániť
  4. nádhera a mimochodem krásná "prezentace" produktu. nádherné fotky:-)

    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ta je skvělá, vypadá tak trošku pudrově, nebo se mi to zdá? Já mám problém vybrat správné odstíny, vždycky na ruce vypadají úplně jinak, než na puse :/ Ale i tak aspoň přibližně vím, co mi sluší :)
    Тнє ∂ιαяу σƒ ριєяєттє

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no to bude asi tým, že pery majú inú farbu ako pokožka na ruke..žena by si mala kupovať približne také odtiene, aká je farba jej pier..takže ak má svetlé pery tak si môže byť istá, že sa jej budú hodiť svetlé rúže a ak má krvavočervené pery, tak by sa samozrejme mala vyhýbať svetloružovým rúžom :)

      Odstrániť
  6. Krásne. Inak, aký máš lak na nechtoch? Veľmi sa mi páči :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Velmi krásná barvička! :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. je nádherný, také farby sa mi veľmi páčia, ale mne to nepristane.. ja mám veLkú slabosť na sýte červené rúže :) ani tie mi moc nerežú.. ale čo! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. výzerá výborne, veľmi pekný obal.strašne sa mi páčia také jemné nude odtiene a ešte matný!!!juuuuuj :D inak máš pekné nechtíky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ta je nádherná, moc ti sluší!:)

    http://kate-fashion.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Naozaj velmi pekny odtien, skvelo k tebe pasuje. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Krásny odtieň a skvelo sa ti hodí :)
    http://litttlemixmylife.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tento odtien je presne pre teba:) kolko mas prosim ta dokopy ruzov? Aspon zo 30 ich musi byt :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. 48 :D najlepšie by bolo 365 - na každý deň iný :D:D:D

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky