✿¸¸.•*´¯`✿ L'Oréal Sublime Soft: Micelárna voda Recenzia ✿´¯`*•.¸¸✿



Ahojte

dnes tu mám pre vás jeden skvelý tip na odličovanie! Tentokrát som dostala na odskúšanie prvú Micelárnu vodu od L'Oréalu. Je to moja prvá Micelárna voda, takže ju nemôžem porovnávať s ostatnými značkami, ale táto je naozaj perfektná!!! Doteraz som mala vždy zvlášť odličovaciu vodu (mlieko) na tvár a zvlášť odličovaciu vodu (mlieko) na oči. No s touto micelárnou vodou sa dá odlíčiť všetko naraz (oči, pleť aj pery) a bez podráždenia! Táto voda totiž nie len odličuje, ale zároveň čistí a pleť ukľudňuje!

"Výhodou micelárnej vody je intenzívny odličovací efekt bez podráždenia kože, a to i v citlivých tvárových partií. Veľkou prednosťou je i širšie použitie - sú vhodné na rôzne typy pleti" hovorí Prim. MUDr. Karolína Kykalová, vedúca lekárka odd. estetickej dermatologie kliniky Esthesia."


Táto zdokonaľujúca micelárna voda rady odličovacej starostlivosti Sublime Soft jemne a zároveň dokonale odstraňuje zvyšky i vodeodolného make-upu a nečistôt bez drhnutia! Hypoalergénne zloženie je vhodné aj pre citlivú pleť.

Navyše micelárna voda sa o vašu pleť stará behom celého procesu odličovania, takže výsledkom je odlíčená a dokonale osviežená pleť pripravená k regenerácii. Pleť je jemnejšia, hydratovaná a ukľudnená. 

Zloženie: Aqua, Hexylene Glycol, Glycerin, Poloxame R 1 8  4, Disodium Cocamphodiacetate, Disodium Edta, Polyaminopropyl Biguanide. (FIL B54894/1)

Cena: 5-6€
Množstvo: 200ml

Záver: Určite odporúčam vyskúšať! Inú vodu si už potom kupovať určite nebudete!:)) Predtým som neznášala, že som musela minúť aj tri odličovacie tampóny, pretože som stále mala špinavý tampón od make-upu. No s touto vodou máte dole celý make-up už po prvom použití, čo je naozaj úžasné! Ako som už vyššie spomínala, odličuje aj vodeodoloný make-up na prvý šup!!! Takže v lete určite nebude chýbať na mojej poličke!:)

Tip: Odličujte sa každý deň! Naozaj. Pleť vám to potom vráti. Ja to vidím na mojej kamarátke, ktorá si pleť nikdy neskoro ráno po akcii neodličovala a má s ňou stále problémy. Pleť v spánku najviac pracuje a preto si tiež zaslúži oddych a nie dusenie. Inak bude vyzerať mdlo, unavene a nezdravo. Ja osobne si neviem predstaviť, že by som išla spať neodlíčená. To radšej zahodím všetky šminky, naozaj!:D Parkrát sa mi to stalo, nehovorím. No zobudila som sa už rovno aj s darčekom - pupákom :D Takže čistiť, čistiť a čistiť!:)

Počuli ste už o tejto novinke? Teším sa na vaše reakcie :) Pekný zvyšok večera :*


//SPONZOROVANÝ PRODUKT//

Komentáre

  1. včera som ju kúpila, len ma vytáča to dávkovanie lebo sa to strašne vylieva cez ten veľký otvor, či to len ja som taký krypel ? :D inak majú ju v dmku zlacnenú na 3,90 :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D jj..aj mne sa to rozlieva :D:D nie si jediný krypel :D

      Odstrániť
  2. no vyzerá to tak, že utekám do dm, dúfam, že ju budú mať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mia, odkial mas ten krasny davkovac na tampony? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. už ani neviem..ale tuším buď z Oriflame alebo Avonu :)) ale to bolo veeeľmi dávno :)

      Odstrániť
  4. Teď je v Tetě za 90,- Kč (3,48€) takže pro ni skočím

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Také bych ji chtěla vyzkoušet :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. mam ji take a zatim jsem spokojena, oblicej odlici opravdu skvele! oci uz jsou o dost horsi, ale na ty stejne pouzivam pouze dvoufazovky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mnoo..to záleží asi aj od špirály..ale mne to rýchlo odličuje aj oči :))

      Odstrániť
  7. Už dlouho po ní pokukuji a asi si ji vážně pořídím:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. vyzerá to fajn určite sa po nej v drogérke pozriem :))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Už jsem to nevydržela a taky jsem si ji pořídila..;D:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Je někdo, kdo by ji nechválil? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahoj! :) Táto novinka vyzera veľmi zaujímavo. Určite ju niekedy vyskúšam, samozrejme len vďaka tvojej recenzii :) Blog: http://blogofthebeauty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. také jsem si jí koupila, jen ještě čekám než vypotřebuji ostatní produkty a hned ji vyzkouším! jsem zvědavá :))

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ja osobne neodpurúčam! jediné čo mi priniesla, bolo, že som sa fajnovo vyhádzala! viac sa mi páči Mixa Cleansing Micellar Water.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to fakt? nepríjemné :P ja ju používam doteraz a nič také sa mi nestalo..ja si kúpim určite aj ďalšiu :)

      Odstrániť
  14. Počula som na nu samé dobré recenzie a plánujem ju vyskušat len u nás je stále vypredaná :(
    http://oneordinarygirll.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  15. takisto ju milujem a dosť často je všade vypredaná...ale s tým nepraktickým otvorom tiež súhlasím, ktorý debil to vymyslel...

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky