✿¸¸.•*´¯`✿ Printic Print Review ✿´¯`*•.¸¸✿


Ahojte
✿✿✿

v predchádzajúcom príspevku ste už mohli vidieť podľa fotky, že mi prišla obálka z Paríža od Printic-u :)) Veľmi sa mi páči tento pohodlný nápad tlačenia fotiek bez návštevy fotozberní a niekoľkodňové čakanie :) Fotky si jednoducho vyberiete z mobilu alebo si ich môžete aj hodiť na kartu/cez kábel z PC, tak som to robila aj ja, pretože s mobilom veľmi nefotím. Aplikácia Printic je určená pre smartfóny iOs a Android, ktorú si jednoducho stiahnete cez Google Play. Po nainštalovaní aplikácie ju nutné si vytvoriť účet a to buď cez facebook alebo email. Ja som si ho vytovorila cez email, pretože účet z facebooku mi to nechcelo zobrať. Objednávanie je tiež veľmi jednoduché, sama som sa čudovala ako ľahko som tam zadala zľavový kód, pretože ja som na takéto veci antitalent :D No a nakoniec som len napísala doručovaciu adresu a odoslala objednávku. Rozkošná oranžová obálka mi prišla už vo štvrtok, t.j. na tretí deň!!! 


Fotky sú krásne a kvalitné v tvare polaroidu, na ktoré som si mohla dať aj nejaký text, ale v tom momente ma nič nenapadlo, tak som to nechala tak. Ale kľudne si tam môžete aj sami niečo napísať s neroztierateľnou fixkou na CD-čka :)) Ja som mala všetkých 6 fotiek zadarmo, no inak cena jednej fotky je 0,79 centov (vo fotozberni, v obyčajnom formáte je to 0,40 centov), takže o polovicu drahšie. No pri množstevnej zľave sa dá cena znížiť na 0,52 centov. Poštovné je v celej Európe zadarmo! :)


Myslím si, že tento typ tlačenia fotiek je asi najvhodnejší ako darček pre vzdialenejšiu osobu, ktorú asi určite obálka z Paríža veľmi milo prekvapí :) Ak by ste si chceli vytvoriť koláž z takýchto fotiek, najlacnejší spôsob to asi nebude :) Ale vyskúšanie takejto aplikácie ma veľmi potešilo :)) Možno to využijem niekde na dovolenke s tým, že si ich dám odtiaľ hneď vtlačiť, pretože doteraz som si ešte z dovoleniek nedala vytlačiť žiadne fotky :D Ak sa bojíte postupu, TU je oficiálna stránka Prinitc-u, kde nájdete všetky potrebné informácie :) 

Čo poviete na túto aplikáciu? Máte ju odskúšanú? :))

Komentáre

  1. Jako dárek, fotky do rámečku mi to přijde fajn a možná to i někdy vyzkouším. Do alba ve velkém bych si to, ale určitě nevyvolávala jak kvůli ceně tak si i ráda fotky vyvolávám ve větších formátech. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jsi nádherná a máš krásného psíka. :-) Taky bych si chtěla objednat fotky z Printicu.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ahoj, prosim ta, aku to mas knihu o Parizi pod tymi krasnymi fotkami? :)
    dakujem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To nie je o len o Paríži, to je o všetkých krásnych pamiatkách na svete a volá sa 100 divov 6 svetadielov. Tu si môžeš pozrieť ako vyzerá: http://www.martinus.sk/?uItem=62986 je naozaj veľmi pekne spracovaná :))

      Odstrániť
  4. tie fotky sú naozaj krásne :))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak teď si mě na to hodně nahlodala!!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To je roztomilé! :)
    Kdyby si měla zájem, tak se můžeš podívat na naše první video, které jsme s kamarádkou natočili :)
    A byli bychom rádi za každý like a odběr :))
    http://www.youtube.com/watch?v=qE6XaEryf0A

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To je super věc :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. mne sa to veľmi veľmi páči...už som si aj objednala asi pred týždňom no stále mi nič neprišlo..:/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky