Tekutá linka na oči s dlhotrvácnym efektom od Avonu


Ahojte,

dnes tu mám pre vás skvelý tip na tekutú očnú linku! Vyskúšala som už hocijaké, najradšej som mala jednu od Essence, ale tá sa už bohužiaľ nevyrába, bola to limitovaná edícia. Ale táto od Avonu ju skvelo nahradila, pretože má taký istý tvar aplikátora s flexibilnou špičoku, s ktorou sa dá precízne nakresliť očná linka a ku všetkému je ešte aj dlhotrvácna! Hneď po jej aplikácii môžete použiť klieštiky na mihalnice, linka sa neotlačí a vydrží vám naozaj celý deň - noc, až kým si ju nezošúchate. A týmto prichádzam k jedinému negatívu tejto skvelej linky - odličovanie. Neodlíčite ju len tak ľahko. Dokonca ani s dokonalou micelárnou vodou od L´Oréalu som ju nedala dole. Musíte ju proste na surovku zošúchať. A tiež mi vadí to mini pidi 1,5 ml balenie za cenu 7,40€. Ja som ju kúpila v zľave za cca 4€, keď to bola novinka. Ale inak som s ňou veľmi spokojná :) Máte s ňou už skúsenosti? Pekný zvyšok večera :* 




Komentáre

  1. Já nemůžu prostě najít žádné linky, které by mi 100% vyhovovaly.. Tyhle bych mohla vyzkoušet :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já Avon v lásce nemám :) Linky jsem si oblíbila od MUA :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja zase tie od MUA nemám rada, lebo majú tvrdý aplikátor :/ tak, ale každému vyhovuje niečo iné :))

      Odstrániť
  3. Tak to balenie je vážne maličké, tento typ liniek mám od GOSH aj Yves Rocher a majú obe 2,5 ml. Ale inak vyzerajú dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak tuhle linku jsem ještě neměla možnost vyzkoušet a vlastně ji i v Avonu asi přehlídla:D ale po téhle recenzi si ji nejspíš pořídím, protože mi moje linky už došly:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Musím naprosto souhlasit, mám je také a jsou vážně skvělé. Nejlepší linky, které jsem kdy měla :-) Jediné linky, které se nerozmažou ani pokud v nich usnete (vyzkoušeno :D), drží a drží :-) Já nemám problém ani s odlíčováním, protože používám dvoufázový odličovač. Určitě si je pořídím znova, jen čekám až budou zase v akci. Aplikátor je přesný a uděláte jak tenoučké linky, tak i ty pravé kočičí! Za mě mají 100% :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. linky na očích vypadají skvěle, jen teda to odličování by mi vadilo, nesnáším to i u řasenek, když si musím drhnout oči

    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mio ty kdybysi zkoušela cokoliv tak to na tobě bude nádherné, to vůbec není fér ! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. jsi celkově hezky nalíčená :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky