Skladovanie kozmetiky // Ikea New in

Ahojky,

dnes by som vám chcela ukázať nový (kozmetický) stolík od Ikei, ktorý som si kúpila v sobotu + nejaké doplnky. V Ikei som nakupovala naposledy pred 5 rokmi, keď sme si s priateľom zariaďovali izbu, takže som sa tam veľmi tešila :) Inak nechápem ľudí z Bratislavy, čo tam chodia len tak z nudy..potom tam len zbytočne zavadzajú :D:D Jedna rodinka ma úplne dostala, keď sa tam fotila na gauči :D:D Samozrejme, kým sme prešli všetkými navigačnými šípkami, prešla hodina :D Ale nákupy prebehli úspešne..zohnala som biely stolík a aj doplnky z môjho wishlistu..aj keď hľadanie tých doplnkov bolo asi najzdĺhavejšie..toľko prkotín pokope som už dlho nevidela :D Na stolíku sa mi veľmi páčia šuplíky, do ktorých sa mi zmestila všetká kozmetika!!! Takže až taká maniačka asi nebudem, či?:D Taktiež má schované tri poličky, v ktorých sa nič zaujímavé neskrýva. Jednu mám dokonca ešte prázdnu (???sama nechápem:D) Na samom vrchu mám všetku bižutériu a fotorám. Na bočných dvoch poličkách zbierku rúžov a vystavený mini parfém Daisy :) Polovicu hornej časti zaberá magnetická tabuľa, ktorá je úúúúplne super!!! Zatiaľ mám na nej len pár fotiek od Printicu, ale dúfam, že sa mi raz podarí na nej spraviť veľkú koláž :) K stolíku som zohnala aj praktickú  bielu stoličku so podsedákom bez operadla, ktorú môžem vsunúť pod stôl a tak v izbe nezavadzia. Ak hľadáte praktický "kozmetický" stolík, tak tento určite odporúčam! Stál 89€, a v ostatných nábytkových obchodoch som pod 150 žiadny biely nenašla! Takže som maximálne spokojná :) Prajem ešte krásny zvyšok večera a dúfam, že cez víkend sa mi podarí nafotiť konečne nové kozmetické úlovky, ku ktorým bohužiaľ potrebujem denné svetlo, takže po príchode domov z práce to už nemám šancu nafotiť :( Majte sa krásne :)


Komentáre

  1. ten stolík je fakt super,len sa mi moc nepáčia tie šuflíky,ak by boli nejaké iné,tak by som o ňom aj uvažovala pretože tá tabuľa a celá vrchná časť sa mi páči :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. keby že tam tie šuplíky nie sú, tak si ho ani nekúpim :D:D

      Odstrániť
  2. To je nádhera, krásný stoleček, ten by mi vyhovoval :)) :3 krásné fotky!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wow, mas to tam naozaj krasne, vyzera to perfektne ako celok, ale skvele su aj detaily. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Velmi dobrá koupě a ještě lepší využití. Po podobném se už hodnou chvíli rozhlížím, ale zatím jsem neobjevila takový, co by mi vyhovoval...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásnéé :) Dokonaléé :) ta bílá barva všeho je dokonalá :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. máš to moc hezky zařízené :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ty vole :O.. že to takhle musím napsat, ale spadla mi huba jako. !!! Takhle nádherně naaranžované nahoře i dole, to je bomba, ty šperky tam no wau a ty doplňky, no nádhera! Já sama jsem teď natáčela video na blog o tom jak skladuji kosmetiku, protože mám také nový stolek, ale tolik co ty fakt nemám..mám tak čtvrtku :/..musím na sobě zamakat teda, až jsem smutná z toho :DDD...Krása, vážně.!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. velmi peknu izbu máš :)
    mohla by som sa spýtať čo to máš pod notebookom? je to nejaký chladič alebo dačo také? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Zavidíiíííim tomuto sa hovori dokonalosť :)

    werushberry.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Vypadá to parádně, fotky jsou úžasné a ráda se jimi nechám inspirovat :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/11/zamereno-na-clarins.html

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ten stolík je super ..tiež by sa mi niečo také zišlo :))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Přesně takhle vypadají moje šuplíky u psacího stolu ... :D Kámoši , kde máš nějaký bloky , diáře atd... Je tam jenom kosmetika , naušnice ... :DD
    Máš to moc krásně uspořádaný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. prosím ťa aký široký je ten stolík a ako sa vola? napíšeš mi pls na email :) terezahiblarova@missbeautyaddict.com dakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky