MANGA LOOK with L´Oréal Paris


Ahojte kočky,

po týždennej pauze som späť! Mala som tú česť vyskúšať novú špirálu od L´Oréalu Miss Manga, a tak som tu aj s výslednými fotkami a recenziou :) Táto špirála je inšpirovaná japonským komiksom, ktorá sľubuje maximálny objem horných i spodných rias a široko otvorený pohľad, takže budete vyzerať ako skutočná Manga bábika! :)) 

Hlavnou zbraňou tejto špirály je okrem ultra čierneho zloženia s polymérmi, tak aj skvelá kónická kefka, za pomoci ktorej sa dostanete aj k tej najzatúlanejšej riase! 



A ako vlastne dosiahnete Manga look?


1. Ako prvé si riasy vytočíte pomocou klieštikov, ktoré ich krásne vytočia a výsledok ešte viacej podporia.

2. Pred samotným nanášaním riasenky som na viečka naniesla jemný očný tieň a spravila jemné čierne linky, ktoré riasy opticky viacej zahustia. S nanášaním riasenky začnete na horných riasach a nebojte sa naniesť bohatú textúru vo viacerých vrstvách (tu sa lepenie rias povoľuje :). Vďaka kónickej kefke špirály je aplikácia ľahká a naviac vďaka 360 stupňov pohyblivému kĺbu, môžete s riasenkou hýbať bez obmedzenia. Textúra schne pomalšie pre ľahšie vrstvenie. Spodné riasy naličte rovnakým spôsobom ako horné. Skutočný Manga look vytvoríte druhou vrstvou riasenky. Pomocou jemného vtláčania špičky kefky do korienkov rias vytvoríte efekt spojených rias, ktorý je pre tento look typický. Pre ich lepšie spájanie môžete použiť aj pinzetu :)

3. Na pleť som nepoužila žiadnu farbu na líčka ani bronzer, pretože pre tento look je potrebná porcelánová farba pleti, ale keďže ja nemám žiadny svetlý makeup, tento efekt som veľmi nedocielila. Na lícne kosti, nos a čelo som použila rozjasňovač.

4. A ako posledný som naniesla rúž  v telovej farbe.


Použité produkty:

- BBkrém Skin79
- Rozjasňovač Famous Rihanna
- Očný tieň Silk Teddy by Too Faced
- Ceruzka na oči Super Liner GelMatic by L´Oréal
- Špirála miss Manga by L´Oréal
- Rúž na pery Gosh odtieň Darling



Čo poviete na túto novinku? Aké máte z nej dojmy? Teším sa na vaše reakcie! Pekný zvyšok dňa :)

Komentáre

  1. Bohuzel musim zacit pro me negativem a to tim, ze Loreal neco zada a ja nectu o nicem jinem :( tim spis mi trosku vadi, ze kazda mate za ukol vytvorit stejny look.. Kdyz jsem to videla poprve, byla jsem nadsena, pak jsem to videla podruhe, treti, ctvrte... To uz mi trosku va.
    Jako pozitivum vidim to, ze kazda z vas to ma malinko jine, ale presto se musite drzet zadani :( jaka skoda.
    Rasenka je zajimava, tobe to moc slusi, libi se mi i ty linky, ktere jsi udelala pro zahusteni ras. Takze co se tohoto tyce, tak to je fajn.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úplne súhlasíme..presne pre to sme sa rozhodli niekoľkých spoluprác vzdať, pretože masovosť niektorých propagácíí je až neúnosná...Mii sa však musíme zastať, ako jedna z mála si dala na recenzii naozaj záležať a neodflákla to :) veľmi sa ti to vydarilo ! PS : tipujem, že sprievodný list bol v češtine.. s polyméry je český výraz.. nemáš to vyskloňované
      Marry

      Odstrániť
    2. dávam dievčatám za pravdu :) tiež sa mi to nepáči,ked na kazdom druhom čítam to isté..ale Mia vážne je tvoja recenzia najlepšia ;)
      Marry a Missy,klobuk dole pred vami :))

      Odstrániť
    3. Ďakujem Marry, opravujem ;) ja som to robila dobrovoľne, vedela som do čoho idem, a urobila by som tu recenziu aj milionkrát lebo riasenky od L´Oréalu milujem.. a chcela som byť medzi prvými, ktoré ju vyskúšajú :)) a dalo sa to čakať, tak nechápem prečo robíte okolo toho také halooo :) A na môj blog chodí dosť dievčat, ktoré ostatné recenzie ani nečítali a presne pre také to robím :) To je presne to isté, ako s Ladyboxom, ktorý mi neskutočne lezie na nervy a preto články o ňom ani na blogoch neotváram a nekomentujem..tak je na blogoch asi milión rovnakých recenzí..tak ak ti niečo už lezie na nervy tak to logicky neotvorím a nefrflem ;)

      Odstrániť
    4. súhlasím s Miou..tiež som bola pri tejto recenzii mierne skritizovaná, avšak ja som tiež z tých, ktorým keď niečo nesedí, alebo ich to nebaví/nezaujíma, tak to ani neotvorím a nepíšem po každé aké je to zlé :D každému sa páči niečo iné, a myslím že pozrieť si u viacerých blogeriek ako zobrali zadanú tému Mangy a aké líčenie spravili, je celkom zaujímavé a lepšie ako len čítať od každej názor na produkt :) je to taká lepšia forma a ja za to L´oréal iba chválim, že takéto niečo pre nás vymysleli :)

      Odstrániť
    5. ..myslím, že sme sa nepochopili..slová neboli mierené konkrétne na teba Mia, ale skôr na "lacné" marketingové ťahy firiem..blogerky medzi sebou nemajú prehľad o jednotlivých spoluprácach, zato firmy áno.. a za cenu lacnej reklamy sú schopný rozposlať desiatky a desiatky produktov.. komentom som mierila skôr na ich stratégiu predaja a nie na vaše recenzie..tie som naopak ocenila nielen u teba Mia :) popasovali ste sa stým neskutočne a boli ste medzi prvými... ja sa skôr obávam tých menej dobrých recenzíí, ktoré ešte len nastúpia a z predošlých skúseností skôr každého znechutia, než nalákajú na kúpu. Pokiaľ firmy neprehodnotia svoje postoje, tak recenzie každej blogerky strácajú na váhe...ale to je len môj názor, nikto nemusí súhlasiť :D .. a prvotný zámer nebol frflať, ale oceniť tvoju prácu :) Snáď som to dostatočne ozrejmila :D

      Odstrániť
    6. ja takto hlboko do blogovania radšej nezachádzam..to by ma potom samotné blogovanie úplne odradilo..ja som mala záujem vyskúšať špirálu a bodka :) To už je problém samotnej firmy..a ďakujem, že si mi to ozrejmila ;)

      Odstrániť
    7. Naprosto souhlasim s Marry Missy a nevidim nic spatneho na tom, ze sdelime svuj nazor, ackoli neni takovy, jak by se asi pralo, ale jak bylo vyse zmineno, take jsem znechucena marketingovymi tahy a mela jsem potrebu se vyjadrit, ne frflat ;) a za to se snad jeste nekamenuje a muze se to, nebo snad ne :))

      Odstrániť
    8. to frflanie nebolo myslene na spoluprace..najprv si treba prečítať celú konverzáciu a až potom sa do nej zapájať ;-) kludne sem napíš aj čo si mala naraňajky ja ti možnosť komentovania neberiem..aj keď to s článkom nijako nesúvisí ;-)

      Odstrániť
    9. Precetla jsem si ji celou vice jak dukladne a myslim si, ze jsem se vyjadrila k tematu :)

      Odstrániť
    10. Teprve budu snidat :D ale kdyztak ti pisnu, co jsem mela nekam mimo, at uz to tu vic nespamujem :D

      Odstrániť
    11. Marry Missy - inak pobavila som sa, ze opravujes Miu, ze nema vysklonovane slovo a ty urobis v dalsom prispevku hrubku! Zlata :-))

      Odstrániť
    12. ..prave preto, ze viem, ake je tazke v tom kvante slov a myslienok ustriehnut gramatiku a vyznam viet, ktore clovek chce v clankoch povedat, som ju na to upozornila .. a ty by si bola veelmi zlata, ak by si na to rovnako upozornila mna pod nasim clankom :)) .. mna totizto bavia vsimavi citatelia ! ;-)

      Odstrániť
    13. Vies co, ale ja nejak necitim potrebu opravovat cudzich ludi v gramatike, podla mna je to skor netaktne..., ale ak inak nedas.
      Gramaticke okienko: Pridavne mena muzskeho rodu v nominative, plurali sa pisu s "í", nie "ý", teda "sú schopní". Presne tak ako si napisala "vsimavi"! Ved ty to vies :-))
      A fakt som aj klikla na vas blog, idem popozerat... :-)

      Odstrániť
    14. presne Visa..tiež nemám tú potrebu..ale keď už niekto nevie kam rýpnuť, tak to vždy skončí pri gramatike ;)

      Odstrániť
    15. to nemyslite vazne uz :DD ...nikdy som nikoho v gramatike neopravovala ..toto bolo jediny raz..jedno cudzie slovo, ktore mi udrelo do oci a ktore Mia asi nemala sancu vediet a ja zhodou okolnosti hej (zo skoly)..neviem, co z toho robite taky problem...taktnost a rypanie by ste mali spominat tam, kde su opodstatnene..clovek chce dobre aa ma z toho ..:D ..viac sa uz k tomu nebudem vracat

      Odstrániť
    16. dobre vedieť :D nabudúce pred zverejnením ti dám skontrolovať text príspevku :D :D

      Odstrániť
  2. Moc ti to sluší, Mio! Máš dokonalou pleť :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jej,tie líčka,oči a drdolčeky,krásna si! :)) takú ohybnú riasenku vidím prvý krát a niekedy by sa to veru aj hodilo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem Lizzy! :)
      jj..tá ohybnosť kefky je skvelý nápad :)

      Odstrániť
  4. z recenzíí, ktoré som zatiaľ na túto riasenku videla je tvoja tá naj... :) vážne ti to moc pristane ;)

    the unicorn princess

    OdpovedaťOdstrániť
  5. naozaj sa ti to podarilo najkrajšie z nás všetkých! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Veronka!:) Ja som si to vygooglila a našla som asi len 4 recenzie, čo sa mi zdá veľmi málo, tak nechápem prečo všetci točia o tom, že sú všade :D

      Odstrániť
    2. nemáš za čo:) ja neviem a radšej sa nad tým ani nepozastavujem už:) tiež ako vravíš, vyskúšala som riasenku, vyskúšala som nejaký iný druh líčenia, a oceňujem kreativitu značky L´oreal. mňa naopak nudí na blogoch opakovaný OOTD alebo MOTD, ako napríklad recenzie na základe spoluprác :)

      Odstrániť
  6. pre mna najlepšie spracovana recenzia na tuto maskaru :) ale ani sa nevidim,ty mas všetko v super kvalite :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Velice pěkná :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Naštěstí jsem ještě žádnou recenzi na tuhle řasenku neviděla, takže se mi tvoje libí a myslím, že se ti to povedlo skvěle. Řasenka mě zaujala, ale bohužel ten obal mi přijde škaredý a mangu si takhle nepředstavuju :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. čože?mne sa ten obal práve naopak veľmi páči :))

      Odstrániť
  9. To líčení se mi líbí, účes také, ale ven bych s tím asi nešla :D
    anesagill.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Líčení je hezké, jen jsem si říkala že máš slepené řasy a pak jsem se dočetla že tak je to správně :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Po tejto recenzii maskaru určite vyskúšam, nakoľko sama som sa nevedela rozhodnúť pre niečo nového :) Ďakujem! :) A prosím ťa, odkiaľ máš košeľu? Je úúúžasná!

    www.bratislavskakavicka.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. košeľa je z House, ale ešte z jarných výpredajov :)

      Odstrániť
  12. Nesledujem veľa blogov, len tie, ktoré sa mi fakt páčia a sú za nimi dievčatá, ktoré by mi boli zrejme aj v reálnom živote sympatické. Ty k nim určite patríš a pre mňa je táto recenzia zatiaľ prvá, ktorú som na riasenku čítala. Vyhrala si sa s tým poriadne, fotky sú krásne (ako vždy). :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Aká si zlatá na tých fotkách :))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  14. moc se mi to líbí, zatím asi nejvíc, ze všech líčení na toto téma:) krása!
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Tato maskara este nie je v predaji? Dnes som nabehla do DM a nemali ju.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Pekna recenzia . Hlavne napad s manga lookom :) videla som len jednu takuto recenziu a paci sa mi to :)

    Beauty Bubble

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky