❄Vianočné trhy❄

Ahojte
❄❄❄

aj vy už všade cítite tú úžasnú vianočnú atmosféru? Samozrejme okrem obchoďákov, tam je to úplný des ! Ja som darčeky nakupovala v predstihu, už začiatkom decembra, a veru, že som aj dobre urobila..tento rok tým ľudom naozaj, s prepáčením, hrabe :D A o parkovaní ani nehovorím..normálne som rozmýšľala, že budem radšej držať hladovku ako sa pchať medzi tých nervóznych ľudí :D Ale nakoniec to také strašné nebolo, lebo všetci boli pichnutý v elektronike, kozmetike a handrách..takže potraviny boli úplne prázdne :) Odo dnes mi začali dvojtýždňové "prázdniny", na ktoré som sa tešila ako malá, pretože naposledy som mala dlhodobú dovolenku v lete..takže si konečne poriadne oddýchnem a stihnem porobiť veci, na ktoré som doteraz nemala čas :)

Včera sme sa vybrali s partiou na vianočné trhy a rozhodla som sa, že tento rok ich aj pofotím, pretože tá výzdoba naozaj stojí za to :) Dnes sme zdobili aj vianočný stromček, ktorý je úplne iný, ako v predchádzajúcich rokoch..napr. na miesto vianočného špicu (neviem ako sa to odborne nazýva :D) sme dali veľkú mašľu zo stuhy, a vyzerá to naozaj veľmi kreatívne a pekne :)..určite vám stromček medzi sviatkami aj pofotím :) Taktiež som balila aj nejaké tie darčeky, no ešte mi ich pár zostalo..celkom ma to začalo baviť :) Vy už máte stromček vyzdobený a darčeky pobalené? :) Tešíte sa na Vianoce? To bola asi blbá otázka :D kto by sa netešil :) 



Prajem vám krásny zvyšok večera!
..možno zajtra spravím vianočné líčenie..uvidím aké bude počasie :)
A nezabudnite sa zapojiť do Giveaway! Bude trvať už iba posledné tri dni! :)
❄❄❄

Komentáre

  1. Napečené už máme, darčeky zabalené tiež :) Stromček budeme zdobiť v pondelok :)
    Fotky krásne!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to u nás člověk vidí i hodně lidí v potravinách a nakupují zásoby jakoby měly mít obchody zavřeno další rok. Jinak já dárky balím až na Vánoce, takže zabaleno ještě nemám.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Do Trnavy mám blízko, takže na vianočných trhoch som bola už viackrát a ozaj je krásna výzdoba :) Stromček už máme ozdobený, tiež je napečené, ešte zabaliť darčeky a je hotovo. Vianoce môžu prísť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já byla ve Vídni na trzích :)) dárečky mám, zabalené ne, ale napečíno ano!! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Výzdobu města máte vážně krásnou :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásné fotky, miluju trhy a vůbec tu výzdobu všude kolem. Na atmosféru pře Vánoci nic nemá :)

    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. My nemáme ešte ani stromček a nebalila som ani darčeky :D Darčeky sa snažím zabaliť vždy čo najjednoduchšie, vôbec ma to totiž nebaví :D A trhy si pofotila krásne, ja si tento rok stále kupujem trdelníky :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. já jsem dárky kupovala také předčasně, zabalené je ale ještě nemám. až zítra :) a mašli jsme na špici stromečku dávali, když jsem byla malá :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky