DANCE LIKE NO ONE´S WATCHING


Krásne sobotňajšie ránko všetkým!

Tento týždeň mi konečne prišla táto Beanie čiapka, ktorú som si objednala cez net na stránke luxuryshops.sk. Majú tu naozaj veľmi veľký výber..ja by som si ich najradšej zobrala všetky :D Jedinou nevýhodou bolo poštovné (kuriér), ktoré stálo skoro tak isto ako samotná čiapka, takže sa oplatí určite ešte s niekým objednávať, ale viacero kusov. Nakoniec som sa rozhodla pre takú, ktorá sa mi bude hodiť aj na akcie :) V pláne som mala čiapku s nápisom Party, ale takú som nikde na slovenskom eshope nenašla :/ Neviem, či ste si všimli, ale tieto Beanie čiapky sú momentálne dosť v kurze a musím povedať, že táto módna vychytávka sa mi celkom zapáčila :) Hlavne, ak je na čiapke nejaký originálny nápis a nie otrepaný VOGUE..tú už má tuším každá druhá :)) Čo hovoríte na tento módny hit? Vlastníte už nejakú Beanie čiapku? Ak hej s akým nápisom?:))



Inspiration from weheartit 



Komentáre

  1. aj keby to bol neviem aký hit, nosiť to nebudem. strašne mi to pripomína obdobie spred cca 15 rokov, kedy sme také nosili, lebo iné neboli a nejaké "cool" to teda nebolo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D pred 15timi rokmi som mala 10, tak neviem posúdiť, či to bolo cool :D ale teraz to cool asi je :))

      Odstrániť
  2. ..mne sa to velmi paci.. trochu mi to pride pre mladsie rocniky, ale ked to vie niekto spravne na sebenosit a predat.. so stylom.. tak je to mega...vybrala si si taku, co teba asi najviac vystihuje :) ..a straasne ti pristane..nie len ciapka, ale celkovo ten styl...ako zahranicna cica :D ..inak skvela zmena dizajnu blogu
    Marry

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne :) na bežné nosenie by som si to asi nedala, preto som si aj vybrala takú na party, kde to divno vyzerať nebude :D a ďakujem..som rada, že sa ti nové záhlavie páči ;)

      Odstrániť
  3. mne sa tie čiapky strašne páčia, ale mne sa bohužiaľ žiadny typ čiapky nehodí, čo je skutočne škoda :/ Si veľmi pekná! Na fotkách ti to pristane a hodí sa ti to :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta je krásná a hrozně ti sluší!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. máám zeleno neonovu a cocaine a caviar a tiez som v zivote ciapky nenosila no toto ma bavi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. pristane ti, dobrý nápis! ja už síce som možno aj trošku otrávená z tých čiapok, lebo už takmer každé dievča má aspoň jednu a potom nič iné nerobím, len čítam, kto má čo napísané na čele :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. to je milé ako si napísala že otrepaný VOGUE má už každá druhá,a ja som si práve takú objednala a čakám kým príde :D :D ale zase ja som ju ešte na nikom nevidela :))))
    inak tebe veľmi pristane takýto štýl,páčia sa mi aj fotky a celkovo tvoj imidž ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D:D prepáč..tak keď to v tvojom meste nikto nemá, tak je to OK :)) a ďakujem ;)

      Odstrániť
  8. Velmi ti sluší čepička :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. vyzeraš super! :) strašne ti pasuje taký štýl :)
    Beauté Caresse

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Super si si vybrala, moc ti pristane :)
    A z tých obrázkov vyzerá úplne milene to dievčatko s čiapkou Hi mom :D
    Beanie ale nevlastním, všade vidím samé Bad hair day a Comme des Fuckdown, tak nejako ma neláka, ale nikdy nehovor nikdy :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem Veronika :)
      čiapky s textom Comme des Fuckdown ma vôbec nelákajú, ale tú Bad hair day by som možno aj brala :D

      Odstrániť
  11. Nice hat, and you are also very beautiful!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. mám jednu s nápisom VOGUE a môžem čestne prehlásiť, že som v rovnakej ešte žiadnu holku nestretla...asi to bude tým, že chodím celkom inými uličkami haha, mimochodom, máš nádherný rúž, odkiaľ je?:)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. že jeden chanel nula klobúk je skvelý ! <3

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky