♥Najobľúbenejšie kozmetické výrobky za rok 2013♥


Tak ako už viaceré blogerky stihli spraviť post o svojich najobľúbenejších kozmetických výrobkoch za rok 2013, tak som aj ja pre vás pripravila môj zoznam toho naj naj za rok 2013 :) Všetko som rozdelila do jednotlivých kategórií pre lepšiu orientáciu. Všetky tieto výrobky by som si zaobstarala určite ešte raz a neľutujem ani cent a podarovaným ďakujem..tak poďme na to :)


Ako inak, začnem mojimi najobľúbenejšími..a to rúžmi :)
Toto je 8 naj za rok 2013, zľava:
Sephora - 3022F N°15 recenzia TU
Lioele Dollish - Nude Coral recenzia TU
NYX Matte - Pale Pink, NYX Black Label - India recenzia na oba TU
Maybelline Color Whisper - Bare to be blond, Oh la lilac recenzia na oba TU
Avon True color - Proper Pink
Bourjois Rouge Edition - Rose Néon 


Čo sa týka tváre, tak najobľúbenejší výrobok za rok 2013 bol a stále je jednoznačne BB krém od Etude House a jeho recenziu si môžete prečítať TU. Zo všetkých BB krémov mi tento proste sadol ako riť na šerbeľ :))


Veľmi milo ma tiež prekvapil rozjasňovač od zn. Famous, ktorý veľmi pekne rozjasní tvár..jeho recenziu si môžete prečítať TU.


Bronzér, rozjasňovač a farba na líčka..všetky tieto tri veci sa nachádzajú v jednom balení v úžasnej Artiste Palette od značky MUA. Používam ju (okrem tieňov) takmer každučký deň. Recenziu nájdete TU

.
A ako posledný z kategórie Face je korektor od zn. Catrice - Camouflage cream. Na tento korektor bohužiaľ nemám recenziu, čo je škoda, lebo je naozaj perfektný! 


Očné tiene od zn. Too Faced Natural Eye som kupovala s dlhým rozhodovaním, keďže neboli najlacnejšie. Ale ich kúpu doteraz vôbec neľutujem. Tiene sú úžasne sýte a perfektne sa s nimi líči..používam ich takmer dennodenne..viac si môžete prečítať v recenzii TU.


Najlepšou linkou na oči za rok 2013 je pre mňa jednoznačne dlhotrvácna tekutá očná linka od Avonu Extra Lasting, ktorá sa vôbec neotláča a vydrží naozaj po celý deň. Recenziu si môžete prečítať TU.


Základom pred líčením očí je samozrejme samotný podklad, ktorý predĺži životnosť očných tieňov a viečka krásne vyhladí. Tento rok som používala iba jeden podklad pod očné tiene a to od Avonu Super Shock. Recenziu nájdete TU.


A poslednou naj naj vecičkou na oči je táto perfektná novinka od L´Oréalu miss manga. Je to zatiaľ moja najlepšia špirála akú som kedy mala! Riasy krásne vytočí a zahustí. Recenziu aj s celým manga lookom nájdete TU.



Ku kozmetike patria samozrejme aj kozmetické štetce. Ja som minulý rok natrafila na tieto tri, ktoré používam tiež dennodenne. Najviac ma prekvapil štetec v strede od Oriflame, s ktorým sa perfektne rozotierajú očné tiene do stratena. Ostatné dva štetce sú z dm drogerie, ktoré ma tiež veľmi milo prekvapili. Úplne vľavo je štetec na rozotieranie makeup-u a úplne vpravo štetec na nanášanie očných tieňov. 


Čo sa týka vôní, tak ma najviac zaujala vôňa od Jessicy Simposn Fancy a Dolce&Gabanna the one.


Z lakov na nechty sa mi naozaj veľmi ťažko vyberalo, pretože ich mám naozaj veľa. Vybrala som tie, ktoré používam najčastejšie a to sú úplne zľava:
Sally Hanson Salon Manicure - Shell we dance
Gabriella Salvete Stars Enamel - Mistero Grey
L´Oréal Color Riche - Lemon Shiver
Skin Food Nail Vita - Strawberry Pink
Sally Hansen Xtreme wear - Celeb City a Golden -l



Do tohto postu určite patrí aj táto zubná pasta Crest 3D White, pretože krásne biely zuby a úsmev je tiež taký kozmetický doplnok, takže určite patrí do Best of 2013 :))Taký viditeľnejší rozdiel uvidíte už po prvom mesiaci používania, no taký úplne viditeľný rozdiel asi tak za pol roka. Naozaj vrelo odporúčam! Ja ju používam už dva roky..


A úplne poslednou kategóriou sú vlasy. Keďže vlasy sú tou hlavnou korunou krásy, je dôležité vedieť, čo im prospieva a čo práve naopak nie. Ja zo všetkých šampónov, ktoré som minulý rok odskúšala, som si najviac obľúbila práve tento od L´Oréal - Elseve Total repair a kondicionér Full repair, ktorý sa hneď po nanesení zmýva takže nemusíte netrpezlivo čakať. Majú nádhernú vôňu a vlasy sú po ich použití hebké a lesklé.

Taktiež som si veľmi obľúbila sprej od Schwarzkopf Gliss Kur Ulitmate Color, s ktorým sa úžasne rozčesávajú mokré vlasy a olejček na zničené farbené končeky tiež od Schwarzkopf. Olejček má veľmi krásnu vôňu a vlásky krásne vyhladí. 

Dúfam, že sa vám tento zdĺhavý článok páčil a teším sa na vaše komentáre s vašimi naj kozmetickými výrobkami za rok 2013 :)
Krásny zvyšok dňa


Komentáre

  1. ahoj, prosím, kde jsi koupila tu pastu:)?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj :) kúpila som ju na našom slovenskom eshope bielace-pasiky.sk vo výhodnom dvojbalení :)
      http://www.bieliace-pasiky.com/detail/98/vyhodne-2-balenie-3d-white-radiant-mint/cat/162

      Odstrániť
  2. Ten korektor od Catrice jsem objevila až nedávno, ale nedám na něj dopustit!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ani ja!je to skvelá vecička, ktorá by nemala chýbať v žiadnej kozmetickej taštičke :)

      Odstrániť
  3. veľmi sa mi páči tá paletka Too faced :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bázi od Avonu pod oční stíny mám také v oblibě:) Můžu se zeptat, ten štětec na make-up z drogérie-co je to za značku? Asi jsem si ho nikdy nevšimla..;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ebelin :)
      jj..ja som ho tiež kúpila asi až na tretíkrát, pretože je stále vypredaný :)

      Odstrániť
    2. Ten štetec na mejkap je z DM od značky Ebelin. Ja som si ho kúpila tento týždeň a odpadla som z neho. Pre mňa je to momentálne NAJ štetec na mejkap a pri najbližšej príležitosti si chcem kúpiť aspoň 2 ďalšie do zásoby. Inak sa ním skvele aplikuje aj krémová lícenka. :)

      Odstrániť
    3. Lenka, tá líčenka ma nikdy nenapadla!:D vďaka za tip!;)

      Odstrániť
  5. viacere produkty, ktore uvadzas mam aj ja.. taktiez ich radim medzi moje naj.. napr podkladova baza od Avonu, alebo Gliss Kur... atd.. Krasne to mas nafotene.. ruze su prene podla mojho gusta a nosim velmi podobne odtiene ako ty :) z Avonu ma velkom zaujal nude Proper Pink. Myslis, ze ho este najdem v katalogu a je bez trblietok alebo shimmeru? Dakujem :)


    Viva la Vida Dorota

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem Dorotka!:)
      ten rúž od Avonu odtieň Proper Pink je bez trblietok, hydratačný a celkom dlho aj vydrží :)

      Odstrániť
  6. Veľmi pekné :) Pár vecí je tu pre mňa nových, o ktorých som ešte nepočula, no niektoré mám zaužívané aj ja :) A tá pasta ti nezničila zuby?
    Erika's Life

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne našťastie nie..ale za tých, čo majú citlivé zuby neviem povedať..dokonca odkedy ju používam nemám kazy..takže ja na ňu nedám dopustiť :)

      Odstrániť
  7. Ta pata mi připomněla bělící pásky, které už chci taky nějaký ten pátek vyzkoušet :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pred dvomi rokmi som mala aj pásiky a odporúčam!:)

      Odstrániť
  8. Som na tvojom blogu prvý raz, ale zamilovala som si ho!

    Dochádza mi špirála a neviem akú si kúpiť, ale pohrávam si dlhšie s myšlienkou, že by som si vzala túto od L´oréal. A dobrú bieliacu pastu zháňam už veky. Pekný článok :).

    Ema

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Super článok :) mohla by som sa opýtať, na parfum Fancy? Ako vonia? Kupovala si ho cez internet?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem Janka :)
      je to sladká karamelovo-vanilková vôňa..ideálna na zimu :)
      ja som ju dostala ako darček..

      Odstrániť
  10. Ten štetec od Oriflame mám, ale podľa mňa je dosť riedky a pichľavý, ale tiež ho momentálne občas použijem, keďže môj obľúbený blending som stratila :( A rúže vyzerajú krásne, máš to super nafotené!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahoj, Perfektný článok a ako vždy NÁDHERNÉ fotky!:) Paletka Too Faced Natural Eye je nádherná a máme veľkú škodu, že Sephora nie je na Slovensku. Veľmi ma zaujali štetce - ja xodím do DM-ky strašne často ale štetce som tam len tak nikdy nevidela. Mám nejaké z Catrice a Essence, ale tieto vôbec nepoznám. Kde by som ich tam mohla nájsť?:-) A čo Crest 3D White, tú som tiež nikde nevidela?:-)

    Lenka ziriane.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem Lenka :)
      štetce v dm majú svoj stojan..niekde tam musia byť :))
      a zubnú pastu som objednávala cez net..

      Odstrániť
  12. Všechny rtěnky mají skvělé odstíny :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. milujem tie šampony :3

    btw pozrite aj náš blog :)) http://lifeofnb.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Super článek, určitě pár věcí vyzkouším. Nějaké mé oblíbence ale rozhodně poznávám :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/01/muj-prvni-missha-box.html

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Podkladovou bázi od Avonu bych taky ještě do nedávna zařadila mezi oblíbence, ale asi se mi začaly mastit víčka, protože báze už nevydrží ani 3 hodiny. :(

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Článok sa Ti podaril! :)
    Môžem sa opýtať, kde kupuješ Crest pastu? :)

    www.luccietips.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Super článok s množstvom skvělých tipov. Ďakujem. Ak môžem, rada by som pridala super hodnotenie na očne tiene o clinique, stoja tiež za vyskušanie. Kupujem ich tu https://www.notino.sk/clinique/colour-surge-eye-shadow-quad-ocne-tiene/#variants

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky