Krásny víkendík všetkým!
♥♥♥

Dnes to vyzerá celkom na peknú sobotu, čo poviete?:) Aspoň pre mňa určite áno :)) Je to neuveriteľné, ale vyzdravela som za tri dni!!! :)) Kto sledujete môj instragram viete, že som ochorela - nakazil ma môj drahý. Už keď som zbadala, že soplí ako o závod, vedela som že je zle..neviem ako je to možné, ale vždy keď jeden z nás ochorie, už vieme, že to dostane aj ten druhý..Našťastie som mala najvyššiu teplotu len 37,2, možno aj vďaka tomu, že som proti chrípke zaočkovaná..Ale hneď som si nasadila aj homeopatiká Preventan Akut, ktoré mi poradila kolegyňa (a ja som sa vždy čudovala, prečo ona nikdy od nás neochorela :D), ktoré by mali telo chrániť pred baktériami, a veru, asi aj ochránili :) A ak ste na tom tiež tak biedne a ledva dýchate nosom, tak vám vrelo odporúčam sprej do nosa Otrivin Menthol. Ja som sa dva dni trápila so sprejom Quixx, ktorý mi vôbec nepomohol, aj keď jeho zloženie je z morskej soli. Otrivin mi hneď na prvý šup uvoľnil obidve nosné dierky. Takže dúfam, že dnes večer budem úplne fit a môžem sa ísť vyjašiť na Dance Exxtravaganza :)) A taktiež mi prišiel balíček od dm drogerie, tentokrát s novinkou od Balea a to Professional Oil Repair Shampoo + olejček na vlasy tiež z tejto rady. No teraz ešte stále testujem šampón od Shaumy, takže Balea bude musieť trošičku ešte počkať :) Čo budete dnes porábať? Ja sa za chvíľku chystám upratovať, ale takým miernejším tempom, aby som sa zase moc nevysilila..niečo si musím nechať aj na večer :))


A ešte niečo zo včerajšieho outfitu..milujem toto sačko zo zoot.cz!!! A musím sa priznať, že je to zatiaľ asi najdrahší kúsok handry v mojom šatníku :D Ale určite poznáte ten pocit, keď niečo proste musíte mať :))


Krásny zvyšok dňa
♥♥♥

Komentáre

  1. skutočne pekné sako, tak to je super, že si opäť fit, uži si Dance Exxtravaganz... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Len tak mimo, očkovanie proti chrípke je blbosť, to ti povie každý kto tomu rozumie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neviem či je to blbosť, ale odvtedy som nemala horúčku :))

      Odstrániť
    2. ja tomu rozumiem a má to svoje opodstatnenie u určitých skupín ludí (starší ludia...) totiž chrípka moze aj zabíjať.

      Odstrániť
    3. noo..ja ešte nie som v pokročilom veku :D ale bola som často chorá s vysokými teplotami..a teraz mám už 4 roky pokoj :)) max. soplím a hrdlo ma bolí..ale aj to iba raz za rok :))

      Odstrániť
  3. to je super, že si sa tak rýchlo udzravila! Ale toto mam aj ja s priateľom !! :D :) A fotky sú krásne a to sako - no určite to stálo za to, lebo vyzerá super!! :) Erika's Life

    OdpovedaťOdstrániť
  4. sačko je neskutočne nádhernééé !! aj ten peplum top pod ním :)
    uži si večer :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pěkný outfit to sako vypadá dobře :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já saka moc nemusím, ale tohle vypadá nádherně!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. V lekarni mi povedali, ze v Quixxe nie je ziadna ucinna latka, preto ho mozes pouzivat aj dlhodobo a nemusis vysadit po tyzdni. Je skor na precistenie... ale nevyznam sa, tak neviem posudit.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no aj ja sa môžem čudovať, že prečo nezaberá :D:D

      Odstrániť
  8. Ahoj, čo som si prvé všimla bolo Pretty little liars, ja ten seriál žeriem :) A čo sa týka Balea Professional Oil repair, tak z tejto rady som mala šampon a teraz používam aj balzam a musím povedať, že neľutujem. Príjemne vonia a vlasy sú pekne zregenerované. Ale možno na iné vlasy bude pôsobiť inak, takže sa teším na tvoju recenziu :) Takisto je skvelý aj kofeínový balzam na posilnenie vlasov pri vypadávaní. A ešte by som rada pochválila tvoj blog, našla som ho len prednedávnom no celkom som si ho obľúbila a stala som sa sledujúcou :-) Teším sa na ďalšie príspevky !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Super! Teším sa teda na testovanie :)) Ďakujem! Som rada, že sa ti blog páči ;)

      Odstrániť
  9. bože na to sačko som tiež pozerala, maximálne sa mi páči, ale je mi ľúto dať za neho toľko peňazí :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si ho v práci na nete otvárala každé ráno :D Tak som si povedala, že kašlem na jeho cenu a ušetrila radšej na iných veciach :))

      Odstrániť
  10. Krásné fotky Mio, moc se mi líbí to sáčko a jsem zvědavá ne ten olejíček Balea. Hlavně se ale brzo uzdrav a jen tak mimochodem, seriál PLL naprosto zbožňuju!!! :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/giveaway-insta-post-2.html

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Zase krásné fotky, jako vždy!:) Z kama je prosím ten hrníček? :)) Ikea?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nie, nie..z Tesca..ale už dávnejšie, keď mali akciu na hrnčeky..stál iba 1€ :)

      Odstrániť
  12. Preventan je nejlepší, jím ho vždycky, když mám pocit, že na mě něco leze a už jsem nebyla rok nemocná! Paráda.
    Тнє ∂ιαяу σƒ ριєяєттє

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je perfektný! Už som ako rybička a to neprešiel ani týždeň :)

      Odstrániť
  13. Mne ako prevencia dosť pomáha Colostrum. Inak ta Bale rada je super, takže budeš určite spokojná. Sačko vyzerá perfektne a veľmi sa mi páči náhrdelník ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Super! Som rada, že toľké máte len pozitívne skúsenosti s Balea šampónmi..už teraz sa teším na testovanie :))

      Odstrániť
  14. krásné fotky, to sáčko je vážně nádherné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. já jsem momentálně také nemocná :-/

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ahoj Mia, skúsila si probiotiká? Moja segra s priateľom boli v Egypte...brali probiotiká zvýšenú dávku a nič nedostali. Ja viem, že to s chrípkou veľmi nesúvisí, ale super pomáhajú v zvýšení imunity!:-) kolegyňa mi poradila super "recept" na domáci sprej do nosa...raz manželovi rozpustila morskú soľ vo vode pokiaľ to išlo, prevarila...dala do nádobky od spreju do nosa a bolo, manžel nič nespoznal;-) on totiž tie kvapky používa skoro stále čo by sa nemalo...:-) Dúfam, že skoro vyzdravieš!

    GIVEAWAY na mojom blogu:-)
    http://ziriane.blogspot.sk/2014/02/100-blog-post-thank-you-and-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky