planet spa - Heavenly Hydration Hair Mask Review


Ahoj, ahoj :)

Dnes tu mám pre vás skvelý "hair" tip!!! :)
Už dávnejšie mi kaderníčka poradila, aby som si zaobstarala nejakú hydratačnú masku na moje suché a odfarbené končeky, no v obchode som sa mohla dohľadať k smrti a aj tak som žiadnu nenašla. A tak som si povedala, že to risknem a kúpim si jednu jedinú, o ktorej som vedela a to práve túto Heavenly Hydration od planet spa z Avonu.  Z rady planet spa vlastním iba pár masiek na tvár, ktoré sú tiež veľmi dobré, ale nevlastnila som nič, čo sa týka vlasov..A urobila som teda fest dobre, že som sa rozhodla zrovna pre túto masku!:) Táto stredomorská olivová maska nemá síce najúžasnejšiu vôňu, ale nie je ani odpudzujúca. Odjakživa nemám rada olivy a asi ich nikdy ani rada mať nebudem, takže asi preto mi nejako extra nevonia :P Ale zato má naozaj veľmi ľahké zloženie, čo mojim jemným vlasom len vyhovuje - vôbec ich nezaťažuje, takže vlasy zostávajú po umytí ľahké, nadýchané a už po prvej aplikácii krásne jemné a lesklé!!! Obal je tiež veľmi pekný, viem si predstaviť, že si ho nechám aj po jej minutí :) Samotný objem masky je 200 ml, čo si myslím, že je úplne postačujúce, keďže sa odporúča robiť zábaly 1x týždenne. A to už môžem rovno prejsť k samotnému použitiu: Do šampónom umytých vlasov vmasírujeme dostatočné množstvo masky. Necháme pôsobiť 10 minút a následne zmyjeme. 



 Máte skúsenosti s výrobkami planet spa? Ste s nimi spokojné? Ktoré by ste mi ešte odporučili?:))
Krásny zvyšok dňa!:)

Komentáre

  1. Řadu Planet Spa od Avonu mám moc ráda, takže díky za tip, masku určitě vyzkouším :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/01/spotrebovano-leden-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Maska vypadá skvěle :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ešte som ju nemala, vlastne žiadnu od Planet Spa, ale táto vyzerá dobre, tak možno, každopádne ďakujem za tip... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. to s tymi malymi ciastockami je predsa krem a nie maska :) ja ju mam tiez, s vlasmi sice urobi poriadky ale podla mna hrozne smrdi :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ozaj :D no dobre zavádzajúci obrázok :D mohli to trošku oddeliť :D

      Odstrániť
    2. mohli :D ja som avon lady, tak uz som si na take zvykla :)

      Odstrániť
  5. Ach aké krásne nadýchané vlasy :-O Z kolekcie alebo rady Planet Spa mám zatiaľ vyskúšanú iba bahennú masku na tvár a tá je super a verím že aj táto má svoje blahodárne účinky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak tesa nechápu proč je na fotce maska úplně jiná, přijde mi to jako marketingový tah, pak člověk čeká na něco co vlastně ani nemá ... I tak ale vypadá víc než dobře :) líbí se mi balení, ale je škoda že v katalogu je to úplně jiné, je to ošizené :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to co ma na fotke tie mini ciastocky je telovy krem a nie maska, takze nikto tu zakaznikov neklame :) staci sa pozornejsie pozriet! :)

      Odstrániť
    2. Nojo, máš pravdu :D ! Teda tak taky mě to vůbec nenapadlo :D ! Děkuji za upozornění :)

      Odstrániť
    3. mám taký pocit, že nás tu takých "slepých" bolo viacej :D :D :D

      Odstrániť
  7. Planet spa mám pomerne rada, máme peeling z mŕtveho mora a je skvelý. Prípravky PS na vlasy som ešte neskúšala, ale vyzerá veľmi dobre.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ta maska mě láká už dlouhou dlouho:) myslím,že si ji nakonec určitě pořídím:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja som túto masku mala kedysi tiež a bola som spokojná.:) Teraz mám z rady Planet Spa masku Bali Botanica (modro-zlaté obaly), ale zatiaľ som ju neskúšala.... Inak radu Planet Spa mám pomerne rada, ak je v zľave..:) Rada používam ich peelingy..

    OdpovedaťOdstrániť
  10. takové věcičky já moc ráda hih :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahoj, od planet spa semtam používám výrobky s bahýnkem z Mrtvého moře a ty jsou super :-) A z téhle zelené řady je libový tělový krém s maličkýma zelenýma perličkama, které se rozetřou, hrozně dobře to voní i maže :-) A olivy mi to nepřipomíná ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. mne to s vlasmi nerobí nič. obyčajný kondicionér plný silikónov

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tak ja jsem driv co jsem jeste zila v CR pouzivala tu radu planet spa,mela jsem myslim i ten olejicek a ten teda krasne vonel,rekla bych to nejlepsi z avonu i kdyz myslim,ze celkove ty veci tam se daji prirovnat kvalitove k tem dorgerkovym-dost lidi na avon nadava ale nechapu proc kdyz si potom stejne koupi baleu apod coz neni o nic lepsi,mne avon docela chybi,v lete jsem od svagrove dostala takovy telovy mliko z avon naturals a fakt to dobre hydratuje a pekne voni...

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tuhle masku používám ráda, ale už mi nepřijde tak dobrá jako na začátku. Každopádně mám po ní vždy krásně jemné vlasy:)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. ja som nedávno kúpila od Planet Spa telové maslo a soufflé, mini recenzia na mojom blogu:-)

    ziriane.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Túto masku som mala asi pred 5 rokmi (vtedy nemala v názve slovo heavenly) a objednala somsi ju na základe pozitívnych ohlasov. Lenze mne s vlasmi nejaké zázraky nerobila. Nakoniec som ju v polovici vyhodila, lebo sa mi zdala nejaká pokazená :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky