bodhi herbal spa - prírodný hydratačný telový krém (recenzia)



Krásny večer všetkým!

Nedávno som dostala skvelú ponuku na vyskúšanie dvoch produktov od zn. bodhi, konkrétne zo stránky http://www.bodhispa.sk/, ktorú asi zatiaľ ani jedna z vás nepozná, a som veľmi rada, že vám ju môžem predstaviť práve ja :). Taktiež som veľmi rada, že mi konečne prišla ponuka na vyskúšanie produktov, ktoré nemá každá druhá blogerka :) Dnes vám predstavím skvelý hydratačný telový krém, no najprv začnem asi tým, čo je bodhi..

Bodhi je prírodná kozmetika na báze rastlinných a bylinných extraktov a čistých esenciálnych olejov pre harmóniu tela a duše. Výrobky Bodhi Herbal SPA sú vyrábané podľa tradičných bylinných receptov a zdravých prírodných ingrediencií, čo je v dnešnej dobe naozaj cennosť. V dnešných drogériách už len ťažko nájdete kvalitné výrobky, ktoré neobsahujú žiadne škodlivé chemické zlúčeniny. Ja nie som veľmi krémový typ, vlastním ich naozaj len minimálne, a preto som sa na neho veľmi tešila a oslovil ma až na toľko, že ho používam každučký deň, čo sa u mňa tak často nevidí..a aj keď teraz krémy dosť chladia, snažím sa premôcť, pretože má naozaj krásnu dovolenkovú vôňu :). Vonia po vanilke a kokosu, a dokopy tak vytvára pocit, ako keby ste sa práve nachádzali na dovolenke v tropickom raji, čo ma práve naopak zohrieva, aj keď iba na duši :) 


Tento produkt je:
Bez obsahu parabénovnetestované na zvieratách
BEZ Parabénov
BEZ SLS (Sodium Lauryl / Laureth Sulphate)
BEZ PEG
BEZ Propylén glycolu
BEZ Minerálnych olejov
BEZ Ftalátov
BEZ Umelých farbív
BEZ TESTOV NA ZVIERATÁCH.

Objem: 250 ml
Cena: 11,90€


Vedeli ste,že..

Vanilka (Vanilla planifolia)Vanilka je jediná orchidea na svete, ktorej plody sú jedlé aj pre človeka. Jej príjemná a sladkastá vôňa pôsobí ako vynikajúce nervové tonikum, ktoré zaháňa frustráciu a stres, zvyšuje chuť do života, uvoľňuje a pomáha relaxovať. Extrakt z vanilky zároveň pomáha telu zbaviť sa toxínov a spomaľuje starnutie buniek.

Kokosový orech Kokosový orech, ktorý je často spájaný s exotickými oblasťami, dozrieva na slnkom zaliatych plážach asi dvanásť mesiacov. Odtiaľ pramení tajomstvo jeho vysokého obsahu proteínov, minerálnych látok a vitamínov, ktoré pomáhajú udržiavať pokožku hebkú a dostatočne hydratovanú.


Na tomto e-shope nájdete veľa skvelých a hlavne prírodných produktov! Dokonca v tejto istej vôni si môžete zakúpiť aj sprchovací gél a mydlo! Všetky produkty (sprchovací gél, telový krém, mydlo, soľ do kúpeľa, a veľa ďalších..) majú naozaj veľmi krásne balenia, ktoré pripomínajú krajinu pôvodu a tou je Thajsko. Ja určite nezostanem len pri tomto jednom krémiku a musím povedať, že týmto krémom som si celkovo krémovanie naozaj veľmi obľúbila :) Čo na neho hovoríte? Počuli ste už o tejto stránke a produktoch? Teším sa na vaše reakcie! Krásny zvyšok večera!

Komentáre

  1. vyzera skvele a hlavne ze neobsahuje vsetky tie umeliny.. krasne muslicky :-)

    Viva la Vida Dorota

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nepocula, kebyze mam peniaze navyse rada nieco skusim :) mozno niekedy :) kokos milujem a vanilku tiez takze super kombinacia
    inak mam velmi rada tvoj blog a uplne sa tesim na kzdy jeden novy prispevok :) si proste TOP medzi blogerkami! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Som veľký fanúšik týchto super prírodných vecí, možno aj preto že z väčšiny drogérkových patlaníc sa okamžite vyhádžem :/ :) a kokos a vanilka znie parádne ! :3
    keď domíňam svoju biodermu určite vyskúšam! :)

    na mojom blogu prebieha giveaway s kozmetikou GF Ferre, ak máte záujem!!   
    ------------ >>> CHOCOLATE KISS


    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky