Fresh it Up!


Krásnu popolcovú stredu všetkým!:)

Dnes si trošku oddýchneme od Talianska, takže fotky z Verony dnes ešte nečakajte :) Na dnes som si pre vás pripravila recenziu na šampón a kondicionér od zn. Schwarzkopf z rady Fresh it Up! Tieto dva krásne kúsky som obdržala ešte ako darček na Valentína, takže sú tomu 3 týždne čo tieto krásky testujem..a aké sú výsledky? Viem, že väčšina z vás bola na tieto dva produkty veľmi zvedavá, takže idem friško na to :)

Prv než začnem so samotnou recenziou spomeniem, že moje vlasy sú farbené, kvalitovo nie extra mastiace (umývam si ich 3x za týždeň) s trošku vysušenými a polámanými končekmi, nakoľko boli odfarbené ombré farbou, a na iný typ vlasov môžu pôsobiť inak. 


Šampón aj kondicionér majú naozaj krásnu, sviežu kvetinovú vôňu, ktorú cítiť na vlasoch ešte aj nasledujúci deň. Ani jeden produkt neobsahuje silikóny, čo je naozaj super, lebo inak by to asi ani nemohol byť šampón na mastné vlasy, všakže :) Obsahujú mlieko z mučenky (kvet), ktorá vlasom dodáva sviežosť až na celé dva dni, čo môžem len potvrdiť! Ale čo sa týka teda tých končekov, tam som bohužiaľ žiadnu zmenu nezbadala. Dokonca som mala miestami pocit, že vlasy boli tvrdšie a horšie sa mi upravovali a rozčesávali. Neviem, možno tento šampón nie je práve najvhodnejší na farbené alebo odfarbené vlasy..ale ak máte prirodzené, nefarbené vlasy, myslím, že sa vám tento šampón bude páčiť :) Dokonca tým, že tento šampón robí vlasy o trošku tvrdšie, dodáva im väčší objem a sú krásne nadýchané!

Kondicionér, ako som už vyššie spomínala, má tiež nádhernú kvetinovú vôňu a musím sa priznať, že bez neho by som samotný šampón asi ani nepoužívala. Bez neho som mala pocit, že sú moje vlasy tvrdé, rozlietané a ťažko sa rozčesávali. Takže, ak si ho plánujete kúpiť, určite odporúčam rovno aj s kondicionérom. Tento obsahuje intenzívne ošetrujúce proteíny, ktoré majú za úlohu prinavrátiť vlasom  práve tie chýbajúce. Ja osobne kondicionéry používam len vtedy, keď mám vlasy nakulmované alebo nejak inak upravované a to hlavne kvôli tomu, že mi vždy vlasy len zbytočne zaťažovali. No tento je tak jemný, že ho na vlasoch ani necítite. Dokonca som mala pochybnosti, či sa mi na vlasoch vôbec pri umývaní udržal. A tiež má veľké plus za to, že uľahčuje rozčesávanie až 3-násobne! A jedna rada na záver: kondicionér nanášajte len do končekov vlasov a trošku vyššie, určite nie na korienky!;) 


Takže keď to zhrniem..vlasy po 3 týždňoch sa mastia naozaj pomenej a vydržia dlhšie svieže. Kvalita končekov sa mi nejako extra nezlepšila, ale priznajme si..na poškodené končeky funguje len jedna jediná vec..a to - nožnice. Produkty, ktoré sú určené na ich regeneráciu, ich len dočasne uhliadia, ale určite ich zázrakom nevyliečia..je to proste holý fakt a povie vám to každá profesionálna kaderníčka. Netreba ich samozrejme radikálne strihať, ale po menej, raz za mesiac alebo raz za dva mesiace určite. No to som už trošku odbočila od témy :) Ak by som mala tieto dva produkty niekomu odporučiť, tak určite mladým kočkám, ktorým sa v puberte rýchlo mastia vlasy :)) Myslim si, že aj z obalu a ceny je jasné, ktorej vekovej kategórii sú tieto produkty určené najviac :)) Nooo, ja sa teraz vrhnem na skúšanie šampónu a olejčeku od zn. Balea a tieto dva krásne produkty posuniem ďalej :)

Máte ich už odskúšané? Čo na ne hovoríte? Máte s nimi iné skúsenosti? Teším sa na vaše reakcie! 
Krásny zvyšok večera!

Komentáre

  1. Díky za recenzi, rozhodně je plánuji vyzkoušet :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/famous-beauties-lucie-kovandova_5.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. supr článek a nádherná úprava fotek:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Prva fotografia je bezkonkurencna! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Už dlho pozerám po týchto produktoch a tak sa recenzia naozaj hodí. Myslím však, že najlepšie urobím, keď ich vyskúšam na vlastnej koži, keďže každá máme iné vlasy a niečo iné na nás funguje. Opäť nesmiem zabudnúť pochváliť nádherné fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :-) Určite vyskúšaj..za tú cenu si myslí, že to stojí :-)

      Odstrániť
  5. Neviem, či ešte niekto dokáže šampón odfotiť tak ako ty (to je kompliment)...:-) Day By Day

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Za zkoušku tyhle věci podle mě budou stát za to :)) Ale v obchodě jsem je jaksi ještě neviděla :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite :-) Hovorím, sú skvelé, len mojim odfarbeným koncom velmi neulahodil :-)

      Odstrániť
  7. Pekne udelane recenze. Jen ja mam
    Zkusenost trosku jinou. Vuni ve vlasech po tedy vubec necitim. :/ takze jsi stastny to clovek :) Co se vune tyce, svezi a kvetinova mi prijde u samponu, ale kondicioner jakoby se drzel pozadu a ma jemnejsi dozvuk vune. Souhlasim s hebkosti vlasu po kondicioneru. Nejakou extra zmenu jsem take nezaznamenala, ale uplne spatny mi take neprijde, takze globalne souhlasim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Noo, vyzera super a keď je už aj pre moju vekovú kategóriu, preco nie :-) Poobzeram sa po ňom, super recenzia :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Noo, vyzera super a keď je už aj pre moju vekovú kategóriu, preco nie :-) Poobzeram sa po ňom, super recenzia :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Noo, vyzera super a keď je už aj pre moju vekovú kategóriu, preco nie :-) Poobzeram sa po ňom, super recenzia :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahoj, veľmi pekné priam profesionálne fotky a pekná recenzia :) Nie s týmto šamponom nemám skúsenosti, ale keď som ho videla v obchode tak som si spomenula na tvoj príspevok kde si ho spomínala ešte na Valetína :) Teraz používam tiež Schaumu ale s keratínom, taký fialový obal. Myslím, že je to novinka. Inak nikdy som nejak extra nemala v láske Schauma výrobky, ale s týmto keratínovým som celkom spokojná. :) A som zvedavá ako sa ti bude páčiť Balea :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Vypadá super......objednávam na deň matiek.....môžem?.....:)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky